QUOTE(Undzinka @ 2017 05 14, 09:10)
O dar plaukiu beveik kasdien. Siek tiek kopleksuoju baseine del papo nebuvimo, tiksliau ne baseine o duse. Jei butu tik suauge - dzin, bet ten vaiku buna daug, tai kazkaip stengiuosi nusisukus praustis.
Undzinka, negaliu atsižavėti, kad einate plaukioti į baseiną ir dar prausiatės bendram duše be maudymuko:) Man visiškas kosmosas, neišdrįsčiau....
Brazil, įdedu savo mitybą. Po visokių bandymų prisilaikau Priešvėžinės mitybos rekomendacijų, aišku, su nuklydimais.
Nevalgau kvietinių miltų gaminių, mielių, cukraus, pieno (išskyrus varškę, grietinę, sūrį). Jogurto dar neišdrįstu - kad ir nesaldžiam, man atrodo per daug cukraus.
Bandau atsisakyti bulvių ir bananų, riboti kavą.
Valgau savo keptą duoną ruginę be mielių ir be pridėtinio cukraus. Nors, skaičiau, kad ir rugiai turi glitimo, bet duonos vis tiek norisi. Perlinės kruopos irgi nelabai gerai, bet naudoju ir sriubai, ir košei su daržovėm. Grikiai, kartais lęšiai. Bandžiau avinžirnius - pasirodo, turi laaabai daug cukraus, mečiau...
Daržovės - brokoliai, kopūstai, žiediniai kopūstai, kartais briuselio kopūstai, burokėliai. Pomidorai. Cukinijos, moliūgai (moliūgai irgi nelabai rekomenduojami).
Valgau po saujelę šaldytų uogų kasdiens - šilauogių, braškių, vyšnių.
Valgau raugintus kopūstus, agurkus. Sakiau, bandysiu užsiraugti burokėlių.
Vištiena, kalakutiena - idealu būtų naminiai, bet parduotuvinė paukštiena. Valgau paukštieną beveik kiekvieną dieną, deja.
Žuvies gaunasi rečiau paragauti - lašišos, sūdytos silkės.
Graikinius riešutus, migdolus.
Kartais po pasmaguriauju gabalėliu 82% šokolado, sauso raudono vyno taure - jau gal ir per dažnai.
Kakava be pieno.
Gaminant maistą beveik visuomet dedu ciberžolės ir pipirų.
Mano šiuo metu naudojami papildai:
Pomi-T
Host defence My Community - 18 grybų rinkinys
Triovit
Ruolios vaistažolių mišinys+Befungin
Trintų žalių daržovių puodelis - brokolis, špinatai, moliūgas, bananas, sultenės pakaitom.
QUOTE(Brazil @ 2017 05 14, 18:52)
Dar labai įdomu kanapės. Aš kiek suprantu su chemija kanapių aliejaus (ar tai būtų CBD ar ypač THC) griežtai negalima. Nors mano mama užsivedus, kad kaip tik reikia, nes padeda su šalutiniais poveikiais ir kt. Į tą dar bus laiko pasigilinti.
Mane irgi labai domina kanapės. Jeigu ką sužinosite - paplatinkite, prašom, per a.ž.
Jau kažkuri iš mūsų yra rašiusi nuorodas, kur galima įsigyti.
QUOTE(Brazil @ 2017 05 15, 16:38)
Aš jau trys val po pirmos chemijos porcijos, kol kas viskas ok. Gavau antraciklinus, pagal spalvą supratau, kad vienas balionėlis iš keturių buvo "raudona chemija". Doxorubicinas, Endoxan, Setronon, Apaurin, toks mano kokteilius.
Dar vienas klausimas mane šiandien išvertė iš klumpių. Žodžiu, pažįstama sesutė iš kito skyriaus paklausė, ar davėm chemoterapeutei pinigų, ir labai nustebo kad nedavėm. .
Laikau kumščius, kad atlaikytumėt chemijos keliamus šalutinius poveikius kuo lengviau. Labai svarbu nusiteikimas ir pagalbinių vaistų panaudojimas laiku, nedelsiant. Išbandžiau uždelsimo taktiką, kad būtų mažiau vaistų, kad dar neapkrauti organizmo - man nepasitvirtino. Po to jau dariau taip - po pirmos chemijos pamačiau, kuriuo metu maždaug prasideda linksmybės ir tuo metu suleisdavom vaistus nuo skausmo, ar nuo pykinimo.
QUOTE(Brazil @ 2017 05 16, 06:10)
Viskas, man reikia kanapių. Kiek domėjausi, LT tik hemp oil, ten nėra THC. Iš kur jūs gaunate? Parašykite į až. Gal galime kartu užsakinėti.
HM, lauksiu info iš vilniečių, kas gydos NVI ir būtent pas Asadauskienę, nu labai ranka nekyla.. Bet jei reikia...
Mane irgi labai domina kanapės. Jeigu ką sužinosite - parašykite, prašom, per a.ž.
Jau kažkuri iš mūsų yra rašiusi nuorodas, kur galima įsigyti, gal bandėt?
Chemoterapeutei Asad. atsidėkojau tik su AČIŪ , daugiau nieko ir lankausi toliau, kad išrašytų reikalingus vaistus. Man nepatogu atsidėkoti dar ir dėl ten sėdinčios sesutės - juk ji irgi stengiasi, organizuoja.
Antra vertus, man už mano darbą niekas papildomai neatsilygina, bet dėl to aš dirbu ne mažiau nuoširdžiai ir net per daug, kaip praktika parodė
QUOTE(Brazil @ 2017 05 16, 10:02)
http://kaipdangus.blogspot.lt/
Linkėjimai visoms, saulėtų dienų.
Labai fainas blogas! Tiek artimų man minčių ir nuostatų, ne tik apie didžiulę atsakomybę, nemigo naktis ir baimę bankrutuoti, nuvilti kitus žmones, apie ligą kaip iššūkį
Jūs nuostabi, organizuota ir įkvepianti moteris!