QUOTE(Natūrali @ 2017 04 14, 20:56)
Man tai krenta svoris
nuo nauju metu esu pametus 11 kg, nors gerdama dexamatazona (skyscius varancius, kol tos mano metastazes galvoj buvo augancios) buvau priaugus 8 kg per 2 menesius. Žinoma atsisakiau visai cukraus, miltu, tai manau ir tai dar turi įtakos
tamoksifena geriu nuo sausio 25 - nieko nepriaugau
Aš kelis mėnesius geriu Tamoksifeną ir gaunu į pilvą Gosereliną. Svoris krenta. Irgi atsisakius cukraus, miltų ir pan.
QUOTE(Undzinka @ 2017 04 27, 13:44)
Po paskaitos paklausiau pas skausmo gydytoja del savo pedu. reikalas tame, kad po chemijos pas mane neuropatija ir pedos iki puses yra uztirpusios ir beveik nejautrios. Tai patare apie tai pakalbeti su gydytoja arba kreiptis i ja NVI. Pasirodo yra vaistai, kurie sprendzia sia problema.
Va pasidalinau info, jei kam idomu
Man irgi buvo neuropatija - nuo chemijos pabaigos praėjus pusmečiui jau galiu ir aukštakulnius apsiauti, likę tik kojų ir rankų pirštų tirpimas nedidelis. Man radiologė rekomendavo vaistus nuo neuropatijos, nusipirkau, bet taip ir neišbandžiau - THIOGAMMA 600 mg
QUOTE(Undzinka @ 2017 04 27, 15:31)
P.S. Uzsiregistravau I POLA savanorius. Vistiek neturiu ka veikti, esu bedarbe, jegu kolkas turiu, kodel nepabandyt.
As nenormali?
Net LABAI normali! Daugiau tokių savanorių!
QUOTE(_delete_ @ 2017 05 01, 21:48)
Labas vakaras mergaitės. Niekur dar nesikreipia. Prieš kelis metus darė mamograma. Po to ilgai echaskopavo. Kažką nepamenu sakė. Bet nieko nedarė. Tiesiog tablečių kažkokių pageriau. Na ir kas pusmetį liepė ateiti. Tačiau aš nesureiksminau. Šiuo metu baisus krūtų skausmas speneliai tiesiog sulindo į vidų. Atrodo erzina bet koks rūbas. Galvoju gal laikas pasitikrinti. Ar nėra ko nerimauti. Pašalinta gimda. Gal sakau menopauze taip reiškiasi
Būtų įdomi jūsų nuomone
Aš Jūsų vietoje nedelsdama pasitikrinčiau ir bus aišku. Situacija turėjau labai panašią - gydė nuo cistinės mastopatijos 1,5 metų, kažkokių žolelių ir vitaminų prirašė. Nei mamograma, nei echoskopija nieko nerodė...