QUOTE(Natūrali @ 2016 11 07, 16:46)
Su ta reabilitacija labai skirtingai. Kaip pati Tulpės vedėja sako, Vilnius atvažiuoja jau po visko, Kaunas iš kart po operacijos. Galima rinktis - Birštonas "Tulpė" ir "Eglė", Druskininkai "Eglė" ir Palanga "Baltija". Važiavau į Tulpę, nes rekomendavo chirurgė, giminaitis, dirbantis kitoje sanatorijoje, arti Kauno, skaičiau, kad jie būtent krūtų reabilitacijoje geriausiai specializuojasi. Ir labai nenusivyliau. Tikrai rankai akivaizdus pokytis buvo. Dabar kuo puikiausiai ją galiu pakelti, moku padaryti makštą ir panašiai. Maistas geras, gal kiek persistengia su mėsa, nes jos 3 kart dienoj būna. Dar minusas, kad negrupuoja kambariokių pagal amžių. Man nelabai tas patiko, nes man 35, turėjau 2 kambariokes - vienai kokie 64, kitai 75. Bet šiaip personalas be galo malonus, visi paslaugūs, šypsosi, nuostabi psichologė dirba. Na būtinai reikia važiuoti
Ačiū labai, be reabilitacijos institute panašu nieko nebus.Užsirašiau pas reabilitologę 11-22, paskui,manau,gausiu visa inffo. VIena moteris pasake, kad jei ranka netinsta,-reabilitacija nepriklauso. ŽIūrėsiuosi.
Papildyta:
QUOTE(Undzinka @ 2016 11 07, 18:35)
Kai spinduliai eis i pabaiga, pasakykit savo gydytojai, kad norit i reabilitacija. Gydytoja turi sutvarkyti dokumentus. I rankas jokiu popieriu negaunat, viskas suvaiksto elektroniniu budu. Jusm tereikia issirinkti sanatorija, pasiskambinti i ja, suderinti atvylimo laika ir vaziuot
Visai sutinku su Naturalia del sanatoriju. I Birstona Kaunas atvaziuoja po oeprciju, o Vilnius po piso gydymo. As ir buvau Birstone po viso gydymo. Man patiko.Personalas nuostabus. Maistas normalus. Gyvenimo salygos normalios.
Tai va tep va
Ačiū užinfo, ryt man KT, kada bus aprašymas nežinau, bet jau parinuosi, tai ne tas žodis. Vakar buvau pas ginekologus 01-17 paskirta kiaušidžiu šalinimo operacija.panašu,kad ims ir gimdą, nes joje daktarui kažkas nepatiko, paskyrė dar krūvą tyrimų.na tikiuosi sėkmingai įveiksiu ir šitą etapą ir liks tik estetiniai grožio dalykai.
Papildyta:
QUOTE(Undzinka @ 2016 11 06, 21:42)
Na sedejau ir lyginau praeitos KT ir dabartines aprasymus. Tai kaip supratau plauciuose metastazes sumazeje, kai kurios isnyke (na bent jau apie jas neraso)Del kaulu tai man mistika...Kaip as suprantu, pazeisti kaulau negali atsistatyti. Tiesiog tos vietos turi uzkalketi nebedideti. Bet...mano aprasyme rasma, kad didziausia metastaze, kuri buvo 3x4cm, pasidare 1.5x3cm. Nezin au tiketi tuo ar ne. Buvo metastazes abejuose klubakauliuose, dabar apraso tik vienam. Tai va arba blogai aprase, nea aprasinejo ne onkologinio radiologai. Arba is tiesu gerai veikia vaistai
Tolesni gydyma skiria kaip ir komisija, Ateisi pas gydytoja, jau viskas turtu but paskirta. Nepamirs vaisu paso. Israsys vaitus irkeliausi i vaistien. Paimsi vaistus ir i chemoterapijos dienos stacionara lasintis.
Sel psiskirimo dienos chemjai...Vilniaus onkologiniam daug zmoniu, nelabai ten pasirinksi. as norejau kuo greiciau, kad prasidetu gydymas, bet nesigavo taip.
Tyrimai - rodantys,kad einam teisingiu keliu ir tai tik puse chemijos.Po visko, nebeliks jokiu m.pamatysi, jaučiu tai,kodel paaiskint negaliu.Viskas bus ok.