QUOTE(Undzinka @ 2017 05 04, 13:29)
Na ka moterytes, buvau as antradieni pas onkologe savo. Susilasinau eiline doze zoledrono rugsties, susleidau dupcion harmona Faslodexa, suzinojau markeriu atsakyma. Siek tiek nuliudau, bet yra kaip yra. CA15-3 normos ribose, o va CEA nera gerai. Norma jo yra iki 5. Anksciau, po gydymo buvo 31, paskui dare buvo 20, o va dabar 21,8. Gydytoja sako, kad tosks svyravimas yra normalus, svarbu nedideja stipriai. Kai ir esame aptare su gydytoja, kad kolkas paliekam siuos vaistus, o rugpjuti darom KT ir jei progresavimas vyksta toliau, vel gausiu chemija. Siek tiek paliudejau, del zymenu , bet paskui eilini karta nusprendziau, kad man dzin ir viskas.
Vakar su sese buvo opereteje, ziurejom Vienos krauja, nu toki malonuma apturejau:) Tokia gera muzika, zodziai, sokiai:) Pirma karta sedejau antrame balkone, pacioje palubeje, bet kaip gerai matesi:)
Vakar su sese buvo opereteje, ziurejom Vienos krauja, nu toki malonuma apturejau:) Tokia gera muzika, zodziai, sokiai:) Pirma karta sedejau antrame balkone, pacioje palubeje, bet kaip gerai matesi:)
Nu manau tiktai neliūdėk. Čia tas 1.8... ne į ta analizayoriu įkišo ir yra paklaida... Man karta šeimos gydytoja padarė krauja - hemoglobinas buvo 108, nors prieš dvi savaites buvo 125. Nuvažiavau ta pačia diena į antėja ir pasidariau už pinigus bendra krauja. Rezultatas 119.
Aš vakar irgi lašinausi herceptina ir gavau goserelina... Paskyrė galvos MRT gegužės 26.. Dar kompui pažadėjo užrašyti kitam kartui Kita savaitę keliausiu pas ekoskopuotoja ir dar pas krūtu chirurgę.. Brač jau sukasi viduriai.
Ar jau geri kanapes ar dar ne?