Sveikos merginos
kaip laikotės? Grįžau iš kelionės. Pasaka... Išvažiavau su sinusitu ir antibiotikais, grįžau tiesiai į šaltą liūtį - vėl sloga... Nebežinau kuo stiprinti imunitetą - 4 kartą nuo sausio sloga, kuri 3 kart komplikavosi į sinusitą...
Geriu RM-10, dabar svarstau pirkti resveratrolį (Evelor, tik su daugiau mg radau..) Kokie atsiliepimai? Gal kuri girdėjo apie fukoidanus ir išbandė? Pasimečiau, kaip gražinti savo imunitetą... Beveik niekad nesirgdavau..
QUOTE(_delete_ @ 2017 05 01, 22:12)
Tai jau galvoju kad reikia eiti. Kažin kaip ten onkologiniam siauliuose. O gal kas galėtų kažką pasiūlyti iš patirties.koki daktarą. Aišku būtų gerai siauliuose
Dėkui kad atkreipėte dėmesį į mano bekelės.
Visoms sveikateles. Būtinai parašysiu ką daktarai sakys
Tai jau tikrai eikit. Nejuokas, ypač ta dalis apie įtrauktus skausmingus spenelius
Būtina pasitikrinti - daktaras pas Jus neateis..
QUOTE(karamelee @ 2017 05 02, 16:07)
Siauliuose Gatijatulin gydytojas yra neblogas tik turbut talono ilgai pas ji reiks laukti. Man paciai yra mastopatija, skauda paspaudus ir jauciasi toks sukietejes ,sutankejes skausmingas audinys, gumbai tokie kruties viduje jauciasi, bet del spenelio itraukimo tai prie mastopatijos neturetu buti itrauktas. Jei i onkologini siauliuose greitai nepapulsit tai bandykit registruotis privaciai i svalbono ar boksto klinika, ten atvaziuoja konsultuoti vilniaus, kauno onkologai. Sekmes
Man irgi bandė pripaišyti mastopatiją. Deja ekoskopas nieko nerodė... Mamograma buvo negailestinga.. Negasdinu - dalinuosi patirtimi ir raginu niekada nepasitikėti 1 nuomone. Mano atveju tik 4ta gydytoja rado jau net 3ią stadiją...
QUOTE(karamelee @ 2017 05 02, 16:40)
Taip ir atsimusa viskas i siena kur beeitum ir ko beklaustum...
su tais tyrimais tai visiška nesamonė... Manau turėtų būti kažkoks sąrašas, ką prie kokios ligos ir kas kiek laiko reikia tikrintis, nes paskui rimtai būna pražiopsota...
Kaip galima tik po metų tikrinti krūtis??? Bent jau man paaiškinta, kad mamogramos ne, MRT irgi ne... Nors ekoskopas nieko nerodė niekada.