Įkraunama...
Įkraunama...

Krūties onkologija

QUOTE(Natūrali @ 2017 04 13, 18:17)
Labas, o aš negavau 4u.gif Aš po Velykų išlekiu į Turkiją, tai pasimatymo be manęs nedarykit smile.gif

Tikiuosi, kad žinai, bet vis tiek priminsiu. Mums po operacijos, ypač, jei pažasties limfmazgiai šalinti BUTINAI reikia dėtis specialia rankove skrendant lėktuvu. Ir taip par rekomenduojama kojines kompresines arba kelionines dėtis.
Gero poilsio smile.gif
Atsakyti

net akyse šviesiau pasidarė. smile.gif

Džiauguosi kad padėjo  :mirksiukas: 

Atsakyti
QUOTE(Undzinka @ 2017 04 17, 16:00)
Tikiuosi, kad žinai, bet vis tiek priminsiu. Mums po operacijos, ypač, jei pažasties limfmazgiai šalinti BUTINAI reikia dėtis specialia rankove skrendant lėktuvu. Ir taip par rekomenduojama kojines kompresines arba kelionines dėtis.
Gero poilsio smile.gif

Pirma kart girdžiu! Kas tai per rankovė??? blink.gif
Atsakyti

http://www.idemus.lt...ance-1k-kl.html

Atsakyti
QUOTE(Undzinka @ 2017 04 17, 18:00)
Gero poilsio smile.gif

Svikos, o jei 3 limfmazgiai pašalinti irgi reikia? unsure.gif tamoxifena geriu nuo 2016 07 01, zalodex nuo 2017 01 27 - svoris nukrito -4kg (per chemiją buvau priaugus +4 biggrin.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo editana: 18 balandžio 2017 - 08:27

Edita, mano irgi 3 pasalinti, manau geriau apsidrausti negu paskiau gailetis. Su POLO kortele duoda nuolaida :mirksiukas:

Atsakyti
QUOTE(Natūrali @ 2017 04 17, 20:54)

Kompreside rankove, kad linfa nuteketu geriau, nes skrendant keiciasi slegiai ir maciau pas masaziste, kaip moteris po skrydzio i Amerike atejo masazuotis, nes ranka sutino baisingai, o operuota buvo pries 10 metu.
Virsuliskese yra puiki ortopedine parduotuvem, su Polo kortele dar ir nuolaida duoda. Pas juos ir rankoves ir koies yra. As visad deduosi pries skrydi ta rankove,juk nesunku, uztat ramiau:)

Papildyta:
QUOTE(editana @ 2017 04 18, 08:25)
Svikos, o jei 3 limfmazgiai pašalinti irgi reikia? unsure.gif  tamoxifena geriu nuo 2016 07 01, zalodex nuo 2017 01 27 - svoris nukrito -4kg (per chemiją buvau priaugus +4  biggrin.gif )

Nors ir vvienas salintas. Vistiek trinka limfos nutekejimas. Nuspirkit ir dekites pries skrydi. Paskui masazai ir gydymas (neduok dieve) brangiau kainuos

Papildyta:
QUOTE(ingriga @ 2017 04 17, 21:00)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Natūrali" data-cid="71574696" data-time="1492455269"><div><p>Pirma kart girdžiu! Kas tai per rankovė??? vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p></p><p><a data-ipb='nomediaparse' href='http://www.idemus.lt/kompresines-kojines-ir-rankoves/kompresines-rankoves/kompresine-rankove-su-puspirstine-advance-1k-kl.html'>http://www.idemus.lt/kompresines-kojines-ir-rankoves/kompresines-rankoves/kompresine-rankove-su-puspirstine-advance-1k-kl.html</a></p><p></p>

Taip smile.gif Kalbu butent apie Idemus ortopedine parduotuve smile.gif Gera parduotuve, mielos monsultantes, parenka, pamatuoja.
Ir pas juos vis dar akcija kojinems: dvi perki trecia nemokamai. Pirkau pas juos kelionines kojines (angiochirurgas griestai liepe) ir nesioju kasdien.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Undzinka: 18 balandžio 2017 - 09:12
Labas 4u.gif
bet kiek žmogus daug dalykų nežinai - aš pvz daug sužinojau čia, forume, o ne iš gydytojų ar seselių blink.gif
Atsakyti
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2017 04 18, 09:50)
Labas 4u.gif
bet kiek žmogus daug dalykų nežinai - aš pvz daug sužinojau čia, forume, o ne iš gydytojų ar seselių blink.gif

Tai gi todel, kad mes neziome ko klausti, o gydytojai neskuba ka nors sakyti. Apie rankoves as suzinjau I masazistes, nes pasakiau, kad zadu skristi atostogauti. Tai jis ir pasake, kad butinai detis rankove. Tada pas gydytoja paklausiau, tai ji patvirtino, kad reikia. O siaip net neuzsimine apie tai.
As pas savo onkologe paklausiau del papildu visokiu ir vitaminu. Ji man atsake taip: siuo klausimu as nekonsultuoju. Va ir viskas smile.gif
Atsakyti

Merginos o jums po kruties operacijos nedave atmintiniu kineziterapiaute?

Atsakyti
QUOTE(Undzinka @ 2017 04 18, 10:05)
As pas savo onkologe paklausiau del papildu visokiu ir vitaminu. Ji man atsake taip: siuo klausimu as nekonsultuoju. Va ir viskas smile.gif

Kai aš klausiau dėl papildų, tai man atsakė, kad geriausia yra natūraliai gaunami vitaminai. Gal ir taip...
O dėl to, kad nežinome ko klausti, tiesos yra. Bet juk neklausi šimto klausimų: ar galiu važiuoti dviračiu? degintis? skristi lėktuvu? bėgioti? eiti į pirtį? ir pan. Yra juk kažkokios veiklos, kurios nerekomenduojamos. Galėtų bent preliminariai žmogui pasakyti unsure.gif
Undzinka, žinau tikrai, kad esi kažkur rašiusi apie prie šios ligos priklausančius nemomaus masažus? Gal gali pakartoti info? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingriga @ 2017 04 18, 10:06)
<p>Merginos o jums po kruties operacijos nedave atmintiniu kineziterapiaute?
</p>

Mane operavo pries 3metus. Tai tikai negavau jokios atmintines. O kas ten rasoma?
Atsakyti