QUOTE(Natūrali @ 2017 04 13, 18:17)
Labas, o aš negavau
Aš po Velykų išlekiu į Turkiją, tai pasimatymo be manęs nedarykit
Undzinka, tas Thomas, kuris neseniai skaitė paskaitas sakė, kad fizinis krūvis mums visiems yra būtinas, todėl manau, kad baseinas labai gerai..
Natūrali, laiksim Tavęs, geros kelionės
Papildyta:
QUOTE(Undzinka @ 2017 04 14, 20:32)
Dziaugiuosi, kad pabaigei sunkuji gydymo etapa!
Nebuvau girdejus apie Fortuna, pagooglinau, pasirodo 2015 net gaves adovanojim, kaip inovatyvus produktas. Reikia paskaitnet.
Dabar apie Pomi-T. Mano sesuo dirba santariskese akusere ir siandien pas jas buvo atejes Pomi-T atstovas (na atvede vizitui zmona). Padovanojo sesei, kai ji pasake, kad as sergu, du buteliukus sio papildo. As kaip tik baigineju. Ir jau kad reklamavo, kad pasakojo, kad vieninelis tikrai veikiantis ir istirtas preparatas. Na gersiu toliau, ziuresim kaip ten bus su padejimu ;)
Apie sporta. Na tokia is manes ir spotininke
Tiesiog plaukiu ir viskas. Tik va ...persirengimo kambaryje ir dusuose mazumele kompleksuoju del to, kad pas mane pilnai pasalinta krutis...Kazkaip nesmagu, kai matai, kai moterys prausiasi ir ju akys uzkliuna uz manes ir zvilgsnis sustingsta. O siaip vanduo gerai, as megstu vandeni:) Ne veltui Undzinka esu
Ai kaip misliu palaikyt Tau kompaniją.
Padėčiau žvilgsnius sugert,- aš be abiejų papų, bet kažkaip neimu į galvą, viskas kas baisiausia gali atsitikti mano gyvenime, - atsitiko. Gal ir gerai, kad sustingsta, įvertina savo sveikatą mažumėlę...
Didelė šaunuolė esi, kad sportuoji, turiu norą gerai plaukt išmokt, dabar tik makaluojuos
bet čia trenerio reikia...gero.