Įkraunama...
Įkraunama...

Krūties onkologija

nu ka vakar paskutine chemo apturejau smile.gif besilasinant su kazkokia moteryte pasnekejau tai pasidaliunsiu info ka pasakojo. sake kad dabar kazkokie papildai lietuviu israsti atsirado, neva tai labai geri. kazkam sake is jos pazystamu padejo nors daktaru jau nurasyti tie jos pazystami buvo... nu nezinau kiek cia tiesos. zodziu Fortuna vadinasi tie papildai. veikia kazkaip imuniteto stiprinimo pagrindu. na reikes dar pasidomet nuodugniau ax.gif

QUOTE(Undzinka @ 2017 04 14, 14:01)
Na va, gavau tyrimo atsakyma, kur tyre skrandi ir zarnas. Tai pasake, kad viskas tvarkoje, kitas tikrinimas po metu. Klausiu kodel tada eme biopsija. Ogi todel, kad gydytoja pamate pakitimus zarnose ir nusprende istirti. Na va ir suprask tu zmogau tuos daktarus...

VALIO VALIO VALIO yahoo.gif smagu smile.gif ir tikra saunuole esi kad sportuot pradejai good.gif as tai niekaip neprisiverciu blush2.gif gerai dar kad vaikai kazkiek pagainioja mane biggrin.gif
Papildyta:
dar paklaust norejau kas Tamoksifena vartojat ar labai svoris nuo ju auga?

Atsakyti
QUOTE(vaidosius @ 2017 04 14, 19:41)
nu ka vakar paskutine chemo apturejau  smile.gif besilasinant su kazkokia moteryte pasnekejau tai pasidaliunsiu info ka pasakojo. sake kad dabar kazkokie papildai lietuviu israsti atsirado, neva tai labai geri. kazkam sake is jos pazystamu padejo nors daktaru jau nurasyti tie jos pazystami buvo... nu nezinau kiek cia tiesos. zodziu Fortuna vadinasi tie papildai. veikia kazkaip imuniteto stiprinimo pagrindu. na reikes dar pasidomet nuodugniau  ax.gif
VALIO VALIO VALIO  yahoo.gif smagu  smile.gif  ir tikra saunuole esi kad sportuot pradejai  good.gif as tai niekaip neprisiverciu  blush2.gif gerai dar kad vaikai kazkiek pagainioja mane  biggrin.gif
Papildyta:

Dziaugiuosi, kad pabaigei sunkuji gydymo etapa!
Nebuvau girdejus apie Fortuna, pagooglinau, pasirodo 2015 net gaves adovanojim, kaip inovatyvus produktas. Reikia paskaitnet.
Dabar apie Pomi-T. Mano sesuo dirba santariskese akusere ir siandien pas jas buvo atejes Pomi-T atstovas (na atvede vizitui zmona). Padovanojo sesei, kai ji pasake, kad as sergu, du buteliukus sio papildo. As kaip tik baigineju. Ir jau kad reklamavo, kad pasakojo, kad vieninelis tikrai veikiantis ir istirtas preparatas. Na gersiu toliau, ziuresim kaip ten bus su padejimu ;)
Apie sporta. Na tokia is manes ir spotininke smile.gif Tiesiog plaukiu ir viskas. Tik va ...persirengimo kambaryje ir dusuose mazumele kompleksuoju del to, kad pas mane pilnai pasalinta krutis...Kazkaip nesmagu, kai matai, kai moterys prausiasi ir ju akys uzkliuna uz manes ir zvilgsnis sustingsta. O siaip vanduo gerai, as megstu vandeni:) Ne veltui Undzinka esu smile.gif
Atsakyti

Man tai krenta svoris smile.gif nuo nauju metu esu pametus 11 kg, nors gerdama dexamatazona (skyscius varancius, kol tos mano metastazes galvoj buvo augancios) buvau priaugus 8 kg per 2 menesius. Žinoma atsisakiau visai cukraus, miltu, tai manau ir tai dar turi įtakos smile.gif tamoksifena geriu nuo sausio 25 - nieko nepriaugau smile.gif

Vaidosiau, sveikinu su pabaiga!!! Beje, kažkaip neabejoju, kad mes esam bendravardės ir dar abi turim dvynuku - tu berniukus, aš mergaites smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natūrali: 14 balandžio 2017 - 21:00
labutis visoms,su artejanciom sventem 4u.gif dziaugiuosi visu maksimaliais pasiekimais kovoje su liga,noriu pasidziaugti ir as kad jau chemijos liko tik 2 kursai,gal pavyks pabaigti smile.gif kazkuria diena onko kalbejau su tokia moteriske apie ta dendritiniu lasteliu vakcina,tai ji zino kelias moteris kurios jau ja atliko,sake kad kol kas jokiu atsinaujinimu nestebi jos ir yra lab patenkintos ,sake kad kitose salyse ji atliekama uz valstybes pinigus,pas mus dar tik privat,gal kuri is jusu bendravo su moterimis kurios ja atliko,kazkaip galvoju ,gal ryztis pasidaryti blink.gif
Papildyta:
nu ka vakar paskutine chemo apturejau  smile.gif besilasinant su kazkokia moteryte pasnekejau tai pasidaliunsiu info ka pasakojo. sake kad dabar kazkokie papildai lietuviu israsti atsirado, neva tai labai geri. kazkam sake is jos pazystamu padejo nors daktaru jau nurasyti tie jos pazystami buvo... nu nezinau kiek cia tiesos. zodziu Fortuna vadinasi tie papildai. veikia kazkaip imuniteto stiprinimo pagrindu. na reikes dar pasidomet nuodugniau  ax.gif
VALIO VALIO VALIO  yahoo.gif smagu  smile.gif  ir tikra saunuole esi kad sportuot pradejai  good.gif as tai niekaip neprisiverciu  blush2.gif gerai dar kad vaikai kazkiek pagainioja mane  biggrin.gif
Papildyta:

Papildyta:
tamoksifena geriau 5 metus ,svoris neaugo
Atsakyti
Ai ,dar uzmirsau del ciberzoles-as jos taip su vandeniu kaip ir negeriu,bet tiesiog deduosi jos i bet koki maista-sriubas,salotas,koses,susimakaluoju taip ir viskas,pradzioje skonis kaip ir ne kas buvo,bet dabar jau pripratau tai ir nejauciu net bigsmile.gif
Atsakyti
aciu kas atsaket 4u.gif na tikiuosi ir man svoris nuo hormonu neaugs smile.gif

QUOTE(Natūrali @ 2017 04 14, 20:56)
Man tai krenta svoris smile.gif nuo nauju metu esu pametus 11 kg, nors gerdama dexamatazona (skyscius varancius, kol tos mano metastazes galvoj buvo augancios) buvau priaugus 8 kg per 2 menesius. Žinoma atsisakiau visai cukraus, miltu, tai manau ir tai dar turi įtakos smile.gif tamoksifena geriu nuo sausio 25 - nieko nepriaugau smile.gif

Vaidosiau, sveikinu su pabaiga!!! Beje, kažkaip neabejoju, kad mes esam bendravardės ir dar abi turim dvynuku - tu berniukus, aš mergaites smile.gif

na mano varda nesunku is nickneimo atspet smile.gif jei ir tavo toks tai tikrai bendravardes esam smile.gif o kiek metu tavo dvynukems? bigsmile.gif identiskos?

QUOTE(dalufo @ 2017 04 15, 07:38)
labutis visoms,su artejanciom sventem  4u.gif  dziaugiuosi visu maksimaliais pasiekimais kovoje su liga,noriu pasidziaugti ir as kad jau chemijos liko tik 2 kursai,gal pavyks pabaigti smile.gif kazkuria diena onko kalbejau su tokia moteriske apie ta dendritiniu lasteliu vakcina,tai ji zino kelias moteris kurios jau ja atliko,sake kad kol kas jokiu atsinaujinimu nestebi jos ir yra lab patenkintos ,sake kad kitose salyse ji atliekama uz valstybes pinigus,pas mus dar tik privat,gal kuri is jusu bendravo su moterimis kurios ja atliko,kazkaip galvoju ,gal ryztis pasidaryti blink.gif
Papildyta:

Papildyta:

kazka praleidus busiu... unsure.gif kas cia per dendritiniu lasteliu vakcina?

UNDZIKA tikrai nesmagu tokie zvilgsniai... as tai turbut po dusu su maudymuku prausciausi o po to jau kazkur i spintele nusisukus persirengciau. turbut visai neisdrysciau duse nusirengt blush2.gif
o i baseina tai is tikruju noreciau bigsmile.gif bet galvoju dabar neverta pradet lankyt, pirkt spec maudymuka ir t.t. investuot, vis tiek per svitinimus juk negalesiu eit ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidosius @ 2017 04 15, 11:48)
kazka praleidus busiu...  unsure.gif kas cia per dendritiniu lasteliu vakcina?

UNDZIKA tikrai nesmagu tokie zvilgsniai... as tai turbut po dusu su maudymuku prausciausi o po to jau kazkur i spintele nusisukus persirengciau. turbut visai neisdrysciau duse nusirengt  blush2.gif
o i baseina tai is tikruju noreciau  bigsmile.gif  bet galvoju dabar neverta pradet lankyt, pirkt spec maudymuka ir t.t. investuot, vis tiek per svitinimus juk negalesiu eit  ax.gif

Dendritiniu lasteliu vakcina - imunologinis gydymas, kai vakcina gamina is savo paties kraujo, ten ji kazkaokiu tai budu apdoroja ir padaro vakcina. Ja leidzia tan tikru dazniu. Sako veiskminga, bet pakankamai brangus gydymas, nekompensuojamas. Kaip viena gydytoja pasake ar pades neaisku, bet, kad nepakenks, tai tikrai:) Va ir spresk zmogau, ar tau isleisti apie 10000 euru tai vakcinai, kuri dar neaisku ar tikrai suveiks.
As maudymke jau seniau esu isigijus. Tai prie juros kur pavaziuojam, tai kaimuke ezere maudomes, o dabar va baseinas. Nu nelabai smagus tie zvilgsniai, bet aj,,,isistatai keules akis ir maudaisi:) einam vakarais, kai zmoniu jau nebedaug buna.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Undzinka: 15 balandžio 2017 - 12:28
del maudymuko tai nesuku galvos-gariunuose perku kur daugiau uzdaresnis ,prisisiuvu kisenele protezui ir viskas,minimum investiciju ir normaliai atrodo biggrin.gif ,del tos vakcinos - tai dabar kiek atpige jau 6-7 tukst.,na,kad duotu garantija nors 10 -ciai metu ,tai net neabajodama daryciau,susizinojau ,kad santaruose pirmine konsultacija nemokama
Atsakyti
QUOTE(Natūrali @ 2017 04 13, 18:17)
Labas, o aš negavau 4u.gif Aš po Velykų išlekiu į Turkiją, tai pasimatymo be manęs nedarykit smile.gif

Undzinka, tas Thomas, kuris neseniai skaitė paskaitas sakė, kad fizinis krūvis mums visiems yra būtinas, todėl manau, kad baseinas labai gerai..  4u.gif

Natūrali, laiksim Tavęs, geros kelionės smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Undzinka @ 2017 04 14, 20:32)
Dziaugiuosi, kad pabaigei sunkuji gydymo etapa!
Nebuvau girdejus apie Fortuna, pagooglinau, pasirodo 2015 net gaves adovanojim, kaip inovatyvus produktas. Reikia paskaitnet.
Dabar apie Pomi-T. Mano sesuo dirba santariskese akusere ir siandien pas jas buvo atejes Pomi-T atstovas (na atvede vizitui zmona). Padovanojo sesei, kai ji pasake, kad as sergu, du buteliukus sio papildo. As kaip tik baigineju. Ir jau kad reklamavo, kad pasakojo, kad vieninelis tikrai veikiantis ir istirtas preparatas. Na gersiu toliau, ziuresim kaip ten bus su padejimu ;)
Apie sporta. Na tokia is manes ir spotininke smile.gif Tiesiog plaukiu ir viskas. Tik va ...persirengimo kambaryje ir dusuose mazumele kompleksuoju del to, kad pas mane pilnai pasalinta krutis...Kazkaip nesmagu, kai matai, kai moterys prausiasi ir ju akys uzkliuna uz manes ir zvilgsnis sustingsta. O siaip vanduo gerai, as megstu vandeni:) Ne veltui Undzinka esu smile.gif

Ai kaip misliu palaikyt Tau kompaniją. smile.gif Padėčiau žvilgsnius sugert,- aš be abiejų papų, bet kažkaip neimu į galvą, viskas kas baisiausia gali atsitikti mano gyvenime, - atsitiko. Gal ir gerai, kad sustingsta, įvertina savo sveikatą mažumėlę...
Didelė šaunuolė esi, kad sportuoji, turiu norą gerai plaukt išmokt, dabar tik makaluojuos smile.gif bet čia trenerio reikia...gero.
Atsakyti
QUOTE(ViTiMe @ 2017 04 15, 16:06)
Natūrali, laiksim Tavęs, geros kelionės smile.gif
Papildyta:
Ai kaip misliu palaikyt Tau kompaniją. smile.gif Padėčiau žvilgsnius sugert,- aš be abiejų papų, bet kažkaip neimu į galvą, viskas kas baisiausia gali atsitikti mano gyvenime, - atsitiko. Gal ir gerai, kad sustingsta, įvertina savo sveikatą mažumėlę...
Didelė šaunuolė esi, kad sportuoji, turiu norą gerai plaukt išmokt, dabar tik makaluojuos smile.gif bet čia trenerio reikia...gero.

As vaikstau i Moksleiviu rumus, ten tarp kitko yra grupes suaugusiems ismokti plaukti. Treneriai geri. Labai rekomenduoju smile.gif
Atsakyti

Labai jums ačiū Ingriga smile.gif , prisipirkau jūsų rekomenduotų vaistų ir tikrai, kad suveikė, net akyse šviesiau pasidarė. smile.gif , nereikėjo po polikliniką vaikštinėti ( taip ten atsibodę).
Atsakyti
QUOTE(dalufo @ 2017 04 15, 08:38)
labutis visoms,su artejanciom sventem  4u.gif  dziaugiuosi visu maksimaliais pasiekimais kovoje su liga,noriu pasidziaugti ir as kad jau chemijos liko tik 2 kursai,gal pavyks pabaigti smile.gif kazkuria diena onko kalbejau su tokia moteriske apie ta dendritiniu lasteliu vakcina,tai ji zino kelias moteris kurios jau ja atliko,sake kad kol kas jokiu atsinaujinimu nestebi jos ir yra lab patenkintos ,sake kad kitose salyse ji atliekama uz valstybes pinigus,pas mus dar tik privat,gal kuri is jusu bendravo su moterimis kurios ja atliko,kazkaip galvoju ,gal ryztis pasidaryti blink.gif
Papildyta:

Papildyta:

Man chemikė prieš vartojimą Tamoxifeno aiškino, kad dėl svorio mitas, nes čia ne hormonas, o antihormonas. Jis lėtina visas moteriškas funkcijas.Suminėjo 2 šalutinius poveikius- kraujagyslėms ir gimdai. O aš tai svorio priaugau, bet ne tiek daug.Manyčiau nuo sulėtytos kiaušidžių veiklos, nes daugiau ir nesusirgau.Ir pas mane gavosi atvirkščiai, anksčiau aš daug sportavau, daug bėgiojau, lankiau baseiną, mankštą,pirtį...o dabar aš aptingau, kojas skauda,pavargstu greičiau ( kartais visą dieną praguliu)jei nereikia į darbą smile.gif . Ir jaučiu , kad jau nesugebėsiu grįžti prie buvusio gyvenimo būdo smile.gif . Sveikatos visoms!
Atsakyti