Įkraunama...
Įkraunama...

Krūties onkologija

QUOTE(Benicio @ 2017 04 12, 17:34)
Laba vakara. Jei nesunku, parašykite kaip konkrečiai ciberžolės miltelius plakatės ar tablečių pavidalu vartojat ir kokį aliejų. Dėkavoju.
Visoms stiprybės  4u.gif .

Dar norėjau paklausti, ar vartojate linų sėmenis?

Labas. Aš darau taip: stiklinė vandens, išspaudžiu pusės citrinos sulčių, 1/3 šaukštelio ciberžolės, truputį malto pipiriuko. Išmaišau ir išgeriu. Truputį gelsta delnai, jei ilgiau vartoju, bet gal nieko tokio. Geriu, kai nepamirštu.;)
Atsakyti
Ir aš taip pat darau. Po arbatinį šaukštelį kasdien, tik va man vidurius paleidžia, darau pertraukas.
Atsakyti

Adiv pas mane buvo išsauseje, pastoviai gribelis vis prisikabindavo  :oh: 

Gyd. rekomendavo Flugenill 

1. Gelį https://evaistine.ca...CFcnKsgodqHUOkw

2. Ovules https://evaistine.ca...CFY_KsgodxRcHUwšitas dabar naudoju profilaktiškai ~ kas 2 sav.

Išorei naudoju PruriGyne https://evaistine.ca...CFU_Gsgodu-cIhw

Gal dar kam pravers, man dabar ramu, padėjo

Atsakyti
Labas moterutes:) KAip laikotes? Kaip nuotaikos? Kaip sveikatos?
As va pries menesi laiko pakeiciau maitinimosi principus. Kolkas patenkinta smile.gif O nuo vakar pradejau vaikscioti i baseina. Nezinau galima-negalima man, bet kadangi man jau dzin, tai pradejau plaukti. Galiu pasakyt, kad pakankamai sunku...nuplaukiau 350 metru...rankos nesikelia taip, kaip turetu, ant nugaros plaukiant sunku irtis, nes gi reik rankas uzmest uz galvos, o jos parazitkos tik iki puses keliasi (vienas pazastys operuotas, kitoje rankoje raisciai iki puses nuplyse). Nu bet paplaukiojau. O siandien jauciuosi mazumele padauzyta smile.gif
Dar ten yra ivairus sportai, tai issirinkau pati pati lengviausia, kur greiciau ne sportas, o meditacija. Bandysiu dar ten nueiti. Na cia as noriu nueiti, o kaip bus - ziuresim:)
Ty vat tiek ;)
Skrandzio biopsijos atsakymo dar near...laukiam...
Atsakyti
QUOTE(Undzinka @ 2017 04 13, 10:46)
Labas moterutes:) KAip laikotes? Kaip nuotaikos? Kaip sveikatos?
As va pries menesi laiko pakeiciau maitinimosi principus. Kolkas patenkinta smile.gif O nuo vakar pradejau vaikscioti i baseina. Nezinau galima-negalima man, bet kadangi man jau dzin, tai pradejau plaukti. Galiu pasakyt, kad pakankamai sunku...nuplaukiau 350 metru...rankos nesikelia taip, kaip turetu, ant nugaros plaukiant sunku irtis, nes gi reik rankas uzmest uz galvos, o jos parazitkos tik iki puses keliasi (vienas pazastys operuotas, kitoje rankoje raisciai iki puses nuplyse). Nu bet paplaukiojau. O siandien jauciuosi mazumele padauzyta smile.gif
Dar ten yra ivairus sportai, tai issirinkau pati pati lengviausia, kur greiciau ne sportas, o meditacija. Bandysiu dar ten nueiti. Na cia as noriu nueiti, o kaip bus - ziuresim:)
Ty vat tiek ;)
Skrandzio biopsijos atsakymo dar near...laukiam...

labukas, Tau ir Natūrali siunčiau savo mobilų Nr. asmenine žinute. Nžn ar gavote?? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ViTiMe @ 2017 04 13, 11:24)
labukas, Tau ir Natūrali siunčiau savo mobilų Nr. asmenine žinute. Nžn ar gavote?? blink.gif

Gavau gavau:) Manau po svenciu galesim paplanuot koki susitikima:)
Atsakyti
QUOTE(Undzinka @ 2017 04 13, 11:35)
Gavau gavau:) Manau po svenciu galesim paplanuot koki susitikima:)

Super 4u.gif smile.gif biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ViTiMe @ 2017 04 13, 11:24)

Labas, o aš negavau 4u.gif Aš po Velykų išlekiu į Turkiją, tai pasimatymo be manęs nedarykit smile.gif

Undzinka, tas Thomas, kuris neseniai skaitė paskaitas sakė, kad fizinis krūvis mums visiems yra būtinas, todėl manau, kad baseinas labai gerai.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Natūrali @ 2017 04 13, 19:17)
Labas, o aš negavau 4u.gif Aš po Velykų išlekiu į Turkiją, tai pasimatymo be manęs nedarykit smile.gif

Undzinka, tas Thomas, kuris neseniai skaitė paskaitas sakė, kad fizinis krūvis mums visiems yra būtinas, todėl manau, kad baseinas labai gerai..  4u.gif

Sveikos merginos. Noriu jusu paklausti ar domejotes medicininiu kanapiu aliejaus gydymu?
Atsakyti
Na va, gavau tyrimo atsakyma, kur tyre skrandi ir zarnas. Tai pasake, kad viskas tvarkoje, kitas tikrinimas po metu. Klausiu kodel tada eme biopsija. Ogi todel, kad gydytoja pamate pakitimus zarnose ir nusprende istirti. Na va ir suprask tu zmogau tuos daktarus...
Atsakyti
QUOTE(Undzinka @ 2017 04 14, 15:01)
Na va, gavau tyrimo atsakyma, kur tyre skrandi ir zarnas. Tai pasake, kad viskas tvarkoje, kitas tikrinimas po metu. Klausiu kodel tada eme biopsija. Ogi todel, kad gydytoja pamate pakitimus zarnose ir nusprende istirti. Na va ir suprask tu zmogau tuos daktarus...

Smagu girdeti ir smagu skaityti tokias zinias. 4u.gif Kad taip ir toliau...... thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Undzinka @ 2017 04 14, 14:01)

Geros žinios Velykoms! Džiaugiuosi!
Atsakyti