QUOTE(Natūrali @ 2016 10 31, 22:13)
Iš viso turėjau 4 raudonas, 4 baltas. Dar iki pat birželio lašinsiuosi biologinius vaistus..
Reabilitacija baigta. Nors tai vienas malonesniu etapu, bet kadangi tai gydymo dalis, tai džiaugiuosi kaip įveiktu etapu
Trečiadienį keliausiu pas gydytojus - tikiuosi kažkas paaiškės dėl spinduliu... Ranka lyg niekur nieko. Tikrai padėjo mankštos. Mankštinsiuosi namuose
Bet šiaip tai nežinau nuo ko priklauso, bet pavyzdžiui šiandien jaučiuosi tragiškai - galva svaigsta, spaudžia, sukasi... Buvau pas gudytoja - spaudimas 100/45. Visada žemas budavo pas mane, bet aptinis būdavo apie 60, o dabar..
Man atrodo, po tokio ilgo gydymo organizmui reikia kaip reikiant atsigauti. Pasaugok save
Papildyta:
QUOTE(Undzinka @ 2016 11 01, 18:39)
Man lasina treciadieniais. Tai treciadienis, kervirtadienis -viskas gerai. Penktadienio vakare pradeda sukti mazuosius sanarius. Sestadienis ir sekmadienis sunkiausi. IZbandziau ivairius vaistus, net tramadoli, kuris nepadejo. O va paklausiau chemoterapinio skyriaus sesutes, tai patare toki derini: diklako zvakute ir ketanovo ciulpiama tablete. Ir zinokit suveikia!!!Labiausiai nervina tas, kad tirpsta pedos ir plastakos.
Tirpimas būna tik tas kelias dienas, ar visą laiką?
Papildyta:
QUOTE(ViTiMe @ 2016 11 02, 08:13)
kiekvienas ligonis chemiją toleruoja labai individualiai. Tuo įsitikinau asmeniškai ir ne kartą. Antrąją chemiją toleravau geriau nei raudoną, nors atsiliepimų buvo daugiau baisesnių. Man kaulų žiauriai nelaužydavo, pakenčiamai, pakakdavo nakčiai APaPo, kitos moterys ir po Ketanovo, Tramadolio kankindavosi. Gal todėl, kad esu pakankamai kantri,o ir vaistų per visą gyvenimą daug nesu gėrusi. Man labai krisdavo spaudimas 80/60, sunku buvo keltis, eiti, skraudėjo dilgčiojo kojas, rankų pirštus, tirpo, šiek tiek pykino, bet , bet kuriuo atveju asmeniškai man, - už raudoną baisiau tikrai nebuvo. Iškęsite tikrai. Dabar man jau atrodo, kad antrosios chemijos dar tiek pat įveikčiau, kad tik ta bjaurybė iš mano kūno dingtų visiems laikams.
pritariu, kad ir nuo organizmo, ir nuo psichologinio nusiteikimo dar priklauso daug kas. Tiesiog labai naudinga informacija pasidalinate. Pvz ir dėl tų pačių vaistų nuo pykinimo - kadangi mamai juos visada suleidžia kaimynė, kuri lapkričio šventėms išvyko į kitą Lietuvos galą, tai forume perskaičiau, kad vaistus galima tiesiog sugerti. Nu tarsi ir smulkmena, bet kokia jinaisvarbi ir nuraminanti. Tas pats ir su ta nauja chemija - kai nežinai, ko maždaug laukti, neramu, bet po to pasiklausai patirčių ir supranti, kad viskas įveikiama