Įkraunama...
Įkraunama...

Krūties onkologija

Undzinka stiprybes! 4u.gif
Pomi-T pirkai dabar?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ikulia: 07 balandžio 2017 - 11:49
O kokia situacija pas jus su imunitetu? Trečia kart šią žiemą sergu... Anksčiau kas tris metus susloguodavau ir tiek... Dabar biškį kas ir sloga ir gerklė ir tempa tokia iki 38...
Atsakyti
QUOTE(Ikulia @ 2017 04 07, 11:49)
Undzinka stiprybes!  4u.gif
Pomi-T pirkai dabar?

Dekoju. Pomi-T naudoju jau kuri laika. Pirma indeli gavau dovanu, paskui perku pati.

Papildyta:
QUOTE(Natūrali @ 2017 04 07, 12:21)
O kokia situacija pas jus su imunitetu? Trečia kart šią žiemą sergu... Anksčiau kas tris metus susloguodavau ir tiek... Dabar biškį kas ir sloga ir gerklė ir tempa tokia iki 38...

Mieloji, o tai koki gydyma mes gaunam? Juk ne vitaminus lasina:) Po operacijos as paklausiau pas savo nedaugiakalbi chirurga, ka daryt, ka vartot, kaip stiprinti imuniteta. Jis patylejo ir pasake, jei turit galimybe, atsivezkit is Rusijos imuniteta stiprinanti preparata Timogem, arba jo analogus. Imunomoduliatorius. Suradau kas atveza, tiesa uz tai buvau savo vyra isnuomavus gidu dirbti trim dienom smile.gif
Preparatas near brangus. LT jo nera. Pagooglink.
Gink dieve nieno nereklamuoju ir nerekomenduoku. Tiesiog dalinuosi informacija, kuria gavau is gydytojo.Po pirmos chemijos leidausi. Dabar vel reikia susileisti bent jau 10 ampuliu.
Atsakyti
QUOTE(Undzinka @ 2017 04 06, 22:17)
Na ka galiu pasakyt. Liga tebeprogresuoja...Isvado KT duomenimis -stebimas proceso progresavimas plauciuose , kauluose, saknu limfmazgiuose. Yra kaulu metastaziu sklerozavimoas nezymus ir tai ne visose.
Kolkas palieka ta pati gydyma dar 3 menesiams, po to vel KT. Jei tebeprogresuos vel skirs chemija.
Esu labai liudna, vaziuodama namo tyliai nuzliumbiau.

Žinau, kad sudėtingai jautiesi. Laikau Tave už rankos ir apkabinu. Jei norėtum pabendraut gyvai , - visada prašom, tik duok žinot. Medicinos galimybės dabar labai plačios. Tikėk ir aš tikėsiu. Stiprybės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ViTiMe: 07 balandžio 2017 - 12:48
QUOTE(Undzinka @ 2017 04 07, 12:35)
Dekoju. Pomi-T naudoju jau kuri laika. Pirma indeli gavau dovanu, paskui perku pati.

Papildyta:
Mieloji, o tai koki gydyma mes gaunam? Juk ne vitaminus lasina:) Po operacijos as paklausiau pas savo nedaugiakalbi chirurga, ka daryt, ka vartot, kaip stiprinti imuniteta. Jis patylejo ir pasake, jei turit galimybe, atsivezkit is Rusijos imuniteta stiprinanti preparata Timogem, arba jo analogus. Imunomoduliatorius. Suradau kas atveza, tiesa uz tai buvau savo vyra isnuomavus gidu dirbti trim dienom smile.gif
Preparatas near brangus. LT jo nera. Pagooglink.
Gink dieve nieno nereklamuoju ir nerekomenduoku. Tiesiog dalinuosi informacija, kuria gavau is gydytojo.Po pirmos chemijos leidausi. Dabar vel reikia susileisti bent jau 10 ampuliu.

Ačiū, Undzinka 4u.gif Visos mes čia tik dalinamės informacija, kuo tikim ir kas padėjo 4u.gif

QUOTE(ViTiMe @ 2017 04 07, 12:47)
Žinau, kad sudėtingai jautiesi. Laikau Tave už rankos ir apkabinu. Jei norėtum pabendraut gyvai , - visada prašom, tik duok žinot. Medicinos galimybės dabar labai plačios. Tikėk ir aš tikėsiu. Stiprybės.

Man jau antra kart kilo mintis, kad reiktų mums meeto smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natūrali: 07 balandžio 2017 - 13:01
QUOTE(Natūrali @ 2017 04 07, 13:01)
Ačiū, Undzinka 4u.gif Visos mes čia tik dalinamės informacija, kuo tikim ir kas padėjo 4u.gif
Man jau antra kart kilo mintis, kad reiktų mums meeto smile.gif

Valio!!!! Darom susitikima!!!As uz!!! As bedarbis, man dzin, galiu beveik visad:)
Atsakyti
QUOTE(Natūrali @ 2017 04 07, 12:21)

Papildyta:
QUOTE(dalufo @ 2017 04 07, 18:26)

pries pora savaiciu ir man buvo lyg sloga,lyg gerkle-susipergyuvenau,kad kraujas bus blogas ir negausiu lasines,tai pradejau gerti kordicepsa/pasiule kelis onko gyd.bet kazkaip pastarasis buvo daugiau girdetas,tai ji ir pirkau/ir ka-kraujo rodikliai geri smile.gif nezinau ar cia veikia ,ar placebo biggrin.gif
Atsakyti
Undzinka stiriai apkabinu! Nenusimink, stenkis daigiau judeti, tinkamai maitintis. Dziaukis kiekviena ryta jeigu atsikeliai ir nieko labai neskauda, gali vaikscioti savo kojomis. Dar chemija gali padeti, gal pas Ruolia apsilankyk.
Atsakyti
UNDZINKA,laikykis,tikek,stiprybes,mokslas nestovi vietoje-atsiranda visokiu naujoviu,nesam izoliuoti nuo ju,klausk savo gyd,gal yra kokiu bandomuju gydymu,gal kazkiokiu programu dar,ir t.t.Ar nesidomejai dendritiniu lasteliu vakcinavimu?Nestebuklas,bet... O ar tiko tau biologinis gydymas,ar hormonu terapija,ar tik chemija?kiek as girdejau,tai tipo ,jei tinka biologine ir ja gauni,tai kaip ir neturetu lasteles daugintis,bet as tai nezinau,nes nesusiduriau...Gal kuri gali pasidalinti jei vartojo ilgesni laika...
Atsakyti
QUOTE(dalufo @ 2017 04 07, 18:40)
UNDZINKA,laikykis,tikek,stiprybes,mokslas nestovi vietoje-atsiranda visokiu naujoviu,nesam izoliuoti nuo ju,klausk savo gyd,gal yra kokiu bandomuju gydymu,gal kazkiokiu programu dar,ir t.t.Ar nesidomejai dendritiniu lasteliu vakcinavimu?Nestebuklas,bet...  O ar tiko tau biologinis gydymas,ar hormonu terapija,ar tik chemija?kiek as girdejau,tai tipo ,jei tinka biologine ir ja gauni,tai kaip ir neturetu lasteles daugintis,bet as tai nezinau,nes nesusiduriau...Gal kuri gali pasidalinti jei vartojo ilgesni laika...

Biologine man netinka. Harmonai nesuveike, nes atsirado metastazes, o dabar ir nauja chemija nesustabde plitimo.
Atsakyti
QUOTE(Undzinka @ 2017 04 07, 13:41)
Valio!!!! Darom susitikima!!!As uz!!! As bedarbis, man dzin, galiu beveik visad:)

As dirbu, bet vakarai ir savaitgaliai visi laisvi smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Undzinka @ 2017 04 07, 19:07)
Biologine man netinka. Harmonai nesuveike, nes atsirado metastazes, o dabar ir nauja chemija nesustabde plitimo.

As taip pat ne patarėja. Man nei hormonai , nei biologinė netinka. Visur minusai - trigubai neigiamas vadinasi. Visiškas....š, tik chemoterapija gydo, jei nepadeda - bėdytė.
Atsakyti
Labas rytas,
sveikatos, stiprybės ir tikėjimo visoms!
Mano mamai šiandien 13 kartą spinduliai. Liko dar 12. Penktadienį jau nudažė plaukus, nors ir trumpi, bet kaip gera, kad jie jau yra.
Ačiū rekomendavusioms Dr. Nona kremą po švitinimo - tikrai padeda.
Taip pat mama geria šaltalankio aliejų prieš procedūrą, bet sakė jau gerklė sujautrėjus.
Atsakyti