Labas vakaras.
Vis paskaitinėju jūsų istorijas, taip bandydama neakivaizdžiai susipažinti su jumis, įsiminti kas yra kas, pasisemti žinių ir stiprybės.
Sauliau, Jūsų ir žmonos istorija, žinoma, užimanti kvapą... Stiprybės ir laikau kumščius, kad tik taptumėte ta neįtikėtina ir nepaaiškinama antimi.
SauleBrazil, kaip jūs laikotės?
Aš jau po operacijos. Dabar laukiu konsiliumo kad paskirtų gydymą. Gydytoja Gudavičienė paprognozavo, kad greičiausiai gausiu spindulius ir hormonus. Bandžiau skaitinėti apie abu šiuos gydymu, info pasikartojantis per begalę leidinių ir puslapių, bet gana abstrakti... Taigi vėl ateinu pas jus pagalbos, informacijos iš praktikos...
Kiek skaitinėjau, tai čia nemažai merginų turėjot tokį gydymą... Būkit geros, pasidalinkit patirtimi:
Kokius šalutinius poveikius jautėt nuo švitinimo?
Kaip iš viso vyksta tas švitinimas – kas kiek dienų, kiek trunka, kuriam laikui skiriamas?
Kokie variantai hormonų terapijos yra? Nes internete radau info apie tamoksifeną ir kažkokius leidžiamus kas 28 dienos hormonus.
Kaip su svoriu, vartojant hormonus? Skaičiau, kad nuo tamoksifeną dažniau nukrenta svoris, nei priauga aš, bet man tai nuskambėjo neįtikėtinai... Klaikiai bijau dar labiau sustorėti, nes ir taip sveriu virš 100 kg 😢
Ar hormonų terapiją galima kažkuo kitu pakeisti?
Ir skaičiau, kad nuo švitinimo dingsta mėnesinės, tai kaip ir stabdomas ir švitinimo moteriškų hormonų gaminimasis... Tai kam dar hormonų terapija? Gal yra tokių, kurios atsisakėte hormonus gerti?