Įkraunama...
Įkraunama...

Krūties onkologija

Sveiki, LB, Kadangi niekas neatsako, pabandysiu atsakyti aš - tikiuosi, kad manęs niekas neišsigąs. ,,Per naktį" dažniausiai nebūna, bet būna labai agresyvių auglių, kurių ląstelių dalijimosi pusperiodis trumpas, pvz., savaitė (na, čia trumpiausias, apie kurį skaičiau). Teoriškai, jei ki67 yra 100% tokiu atveju auglys gali padvigubėti tūriu per savaitę. Atminkite, kad tūrio padvigubėjimas nereiškai spindulio padvigubėjimo (idealiios sferos tūriui padidėjus du kartus spindulys padidėja tik 20 %). Manau, kad pradžioje tiesiog nepastebėjote. Žinoma, yra ir dar vienas atvejis - uždegiminė forma, tačiau plitimas tuomet būna be konkretaus auglio - oda, ir gali apimti visą krūtį tiesiog per valandas. Bet kokiu atveju, privalote kuo skubiau atlikti tyrimus ir pradėti gydymus. Labai apgailestauju, kad taip atsitiko, bet pasitikėkite gydytojais ir medicina! Saulius

Atsakyti

Sveiki,

Antradienį pasiekė liūdna žinia: Uogiuko nebėra. Sukalbėkime maldelę už ją ir nepamirškime. Ji buvo tikras angelėlis...

Čia paskutiniu metu labai tylu. Kaip visos laikotės?

Saulius

Atsakyti

Kokios liūdnos žinios:( Negailestinga liga, taip greitai žmogų įveikia:(

Atsakyti

Oi nemėgstu tokių naujienų 

AA jai🙏🙏🙏

Kaži kiek metų sulaukė

Atsakyti

Aš laukiu KT -vėl plaučių rengenas įtartinas:( O man pačiai kepenys kelia įtarimų -vis pamaudžia po šonkauliais. Paranoja jau man, kaskart kur suskaudus, jau pripaišau sau atkrytį:(

Atsakyti

O ką ten mato? Oi tie tyr, kaip žudo. Kur suskausta tai ir klausai.

Audry kurioj vietoj maudžia? 

Atsakyti

Pilvo viršuje dešinėj pusėj po šonkauliais, ten kur kepenys:(

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Audry: 19 vasario 2021 - 20:17

Mano pazystama nieko nejautė, kai rado mts

Atsakyti

O KT parodė mts? Pas mane kepenyse yra kažkoks derinukas (apie 2 cm). Lyg hemangioma, nes ir KT darytas kelis kartus, ir MRT, ir echoskopijos jį mato. Bet iki šiol jis nedidėjo. Bet anksčiau ir nemausdavo kepenų. O skausmas prasidėjo nekaltai -su vaiku lankstėmės pirštų galų siekdami. Tai vieno pasilenkimo metu taip suskaudo, kad net sustingau. Nuo tada pradėjo kasdien pamaust ir taip jau koks 1.5 mėn...

Atsakyti

Oi nežinau, ar tik ne echoskopu pamatė, negaliu atsakyti. O jūs gal pasitempet?

Man buvo pradėję koja skaudėti, tai ir kudlotos mintys lindo😫

Atsakyti
QUOTE(SauliusB @ 2021 02 19, 08:50)
<p>Sveiki,
</p><p>   Antradienį pasiekė liūdna žinia:

sad.gif cry.gif liudna...

QUOTE(Audry @ 2021 02 19, 19:16)
<p>Pilvo viršuje dešinėj pusėj po šonkauliais, ten kur kepenys:(</p>

Gal tulzies pusle duoda kokius zenklus? blink.gif nes kepenis retai skauda... linkiu, kad susitvarkytu, kad butu tik tos srities raumenu patempimas
Atsakyti

liudna  298507912.gif?1613924616

Atsakyti