Beje, gal kam aktualu - 120492002_336292494366843_3387773926752210602_n.jpg 34,04KB 1 Parsiųsta kartų
Audry, aš čia dėl mamos, ji gydoma NVI, bet situacija beveik analogiška, irgi pasakė, kad džiaukitės, kad liga stabili (nors tiesiogiai su gydytoja dar nekalbėjo tik per slaugytoją). Kažkaip tikėjausi išgirsti, kad čia taip turi būti, kad raudonoji nemažina, bet jau biologinis gydymas tai paveiks, bet kam tada skiria raudonąją. Turbūt kažkam ji suveikia net ir su HER2 teigiamu. Iš SauliausB posto suprantu, kad tai standartinis gydymas, tai turbūt taip turi būti (minčių makalynė). O jums iki 0,8 sumažėjo po biologinio gydymo? Jei galima paklausti, kokiame jūs dabar etape?
Brazil, ačiū už blogą, tokia koncentruota informacija, o svarbiausia, ačiū už tai, kas tame bloge tarp eilučių.
Brazil, ačiū už blogą, tokia koncentruota informacija, o svarbiausia, ačiū už tai, kas tame bloge tarp eilučių.
aisvyde, sėkmės jums. Svarbu gydytis ir rūpintis savo psichologine savijauta, o mano pavyzdys tegu įkvepia - labai pikta buvo liga ir maniau kad jau viskas. bet va trys metai bus praėję po gydymo pabaigos šį gruodį (tfutfutfu per kairį petį), gyvenu ir mėgaujuosi gyvenimu. tikrai net pamirštu kartais kad kažkas buvo, o daug žmonių su kuo bendrauju net nieko ir nežino.
Aisvyde, iki 0.8 cm man sumazejo po chemiju (4 +12) ir herceptino 4 doziu. Tada seke operacija, svitinimas ir toliau tesiamas herceptinas.
Man dar tik metai praejo kai baigtas herceptinas...
Audry, ar tai reiškia, kad jūs dabar remisijoje? Labai ieškau pavyzdžių, su kuriais galėčiau pabadyti mamai į nosį (sau irgi).
Brazil, taip, jūsų pavyzdys įkvėpė, pokalbiuose su mama, jūs esate, "ta moteris", kuri tai tą, tai aną, žodžiu, mūsų šeimos draugė, manau, jūs nė neįtariate, kiek draugų turite
Sveika, jei tik galėsim padesim😊
Aš nenaudojau to šalmo, norėjau, bet nebuvo vietos. Labai stresavau prieš ją, bet ačiū D atlaikiau, kaip sapne viskas. Papykindavo nuo jos, bet ne vėmiau, iki šiol negaliu žiūret į Cezario salotas😬Antra diena po lasines lb kaisdavo žandai, daugiau kaip ir nieko. Tiesa, nuo jos ir plaukai nuslinko...
Stiprybės ir sveikatos🤗
Aš gavau 8 chemijas. 4 raudonos ir 4 baltos. Susirgau 2018 balandį, gegužę operavo, paskui po mėnesio chemiją gavau, tęsėsi iki lapkričio mėn