As vakar buvau skrandzio tirtis. Zonda sugrudo, istyre, kazkodel paeme dvi biopsijas. Kai klausiau pas gydytoja kaip viskas ten, mano gydytoja atsake, kad viskas neblogai, nieko blogo near, Tada klausimas kodel eme biopsijas? Sake, kad yra erozijos. Na gal zinant, kad esu onkologinis ligonis nori apsidrausti. Gal...
Ir dar. Pries KT visi turi pasidaryt kreatinino tyrima. As irgi pasidariau. Kai buvau pas reabilitologe paklausiau koks atsakymas. Pasake taip: kalcis norma, kreatininas negerai. Yra inkstu nepakankamumas. Issiziojau net. Sakau tai KT nedarys? Psirodo darys, nes mane rodmenys zemiau normos, o nedaro kai yra virs normos. Pasakoju viska seimos dakratei, sakau darykim tyrimus,issiaskinkim. Gydytoja sypsosi ir sako, kad insktu nepakankamaumas nustatomas tada, kai kreatinino rodmenys gerokai virsija norma. Na paskyre vel kreatinino tyrima, inkstu echoskopija. Zodziu pasaka be galo..Nezinau kaip man cia jaustis...nervintis ar ne, pergyvent ar ne, ar tiesiog deti ant visko ir gyventi toliau...pasimetimas didelis...
P.S. ne balandzio pirmosios pokstas, jei ka
oi kokia nemaloni procedura o kaip is skrandzio biopsija paima? per ta zonda? ar per pilva kazkaip duria? neisivaizduoju as
kad tik nerastu ten MTS jokiu
tai ta reabilitologe nelabai gal apie inkstus nusimano... manau seimos gyd turetu geriau zinot
laikykis nesusipratimas cia kazkoks