Labas vakarelis, mielosios damos.
Baigiau savo dose dense EC 4 kursus chemijos (raudonosios).
Liepos 15 d. einu KUL pas chirurge Agne Cizauskaite. Konsultacijos metu ivertins, ar chemija suveike. Guzelio ranka nebeciuopiu, bet krutis atrodo tokia paburkusi, didesne, pilnesne ir kartais suskausta ir ja, ir ranka salia pazasties (toks tarsi verzimo ir tinimo jausmas, nors niekas nesiciuopia). Spenelis nemaloniai jautresnis.
Su chirurge taip pat aptarsime galima operacijos taktika (man bus daroma dviguba mastektomija su vienmomenciu atkurimu) - ar saugom spenelius, oda, kokius implantus rinktis.
Tai jau 4 chirurgas, su kuriuo susitiksiu:
1 - gyd. Kasiliauskas Klaipedos raudonojo kryziaus ligonineje operuoja krutis ir atkuria jas is nugaros raumens, po pusmecio ar metu korekcija savo riebalais. Op ilga (apie 8-10 val.). Is gautu atsiliepimu supratau, kad po jos sunku gyti, nes skauda ir operuota nugara, is kurios imamas lopas, o miegoti kuri laika gali tik ant nugaros. Rezultatu nuotraukos Google irgi nedziugina (na, gal ir ne tai dabar labiausiai turetu rupeti, bet rupi).
2 - gyd. Petrauskas operuoja su atkurimu implantais. Konsultacijos metu pasake, kad grazu nebus, nes krutys pakare (ot ta gravitacija ) ir asimetriskos. Bet paskui pradejo ramint, kad viskas cia gal visai normaliai bus.
3 - pkastikos chirurgas Simonas Kaupas pasake, kad Vilniuje su Grade 3 (koks yra ir mano piktasis), daznai krutu chirurgas nesaugo nei speneliu, nei odos, kas reiskia odos lopus is kitur ir, tiketina, espanderius iki atkurimo implantais. Man del ankstesniu operaciju netinka lopas is pilvo.
Mano klausimai jums butu tokie:
1 - kokius atkurimo budus rinkotes, kas operavo ir kada, ar patenkintos / nepatenkintos?
2 - tos, kurios daretes atkurima implantais, kokius rinkotes - apvalius ar anatominius, ar dengtus poliuretano danga ar ne, ar po raumeniu ar virs raumens?
3 - ar buvo darytos nervu blokados (itariu, kazkur peties zonoje), kad sumazintu pirmu 3 paru skausma.
Taip pat laukciau rekomendaciju del chirurgu. Mano op turetu buti spalio pabaigoje ar lapkricio pradzioje.
Aciu, kad dalinates