Siandien buvau 2-am susitikime su savo chemoterapeute Cesnaviciene (man puiki gydytoja). Jau buvom sutare, kad nuo kitos savaites prasides gydymas chemoterapija, bet nepavyko kol kas, nes Vilniuje dar neatliktas FISH tyrimas iš biopsijos medžiagos, kuris galutinai patvirtintų, kad mano v trigubai neigiamas. Gal rytoj jau bus, tai norisi greiciau startuoti
Geros zinios tos, kad plauciu rentgenogramoje matomu mts nera, echo irgi be pakitimu, kaulu scintigrama irgi be onkopakitimu, bet blauzdikauliai tiesiog per visa kaula sukaupe ta radioaktyvu joda. Mano, kad su onko nieko bendro. Veliau pasigilinsim, kas cia yra
Siek tiek aptareme gydymo schemas, bet kol nera FISH atsakymo, dar anksti ka nors rimtai
aptarineti.
Skaiciau mokslinius tyrimus, kad moterys, kurios iki gydymo pradzios turi sukaupusios gausias vitamino D atsargas turi geresni atsaka i gydyma. Pas mane dabar jo yra stoka, bandysiu sukaupti. Tik idomumas tame, kad buda, kaip tai daryti (smugine ar kasdiene doze) gydytoja pasiule aptarti su savo endokrinologu (pas mane autoimuninis tiroiditas).
Zodziu, sokas praejo, grizo kasdienis gyvenimas. Tiesa, kasryt nubudus kai dar buna tas nubudimo fainumas, ji staigiai uzgriuna kitas jausmas - oi, man gi v. Bet greit nuveju ir uzsiimu reikalais.
Visoms sveikateles, geru tyrimu rezultatu, meiles, apkabinimu.