QUOTE(Brazil @ 2020 01 08, 14:28)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="belulino" data-cid="72580242" data-time="1578482915"><div><p>Brazil, jus turėtumėt pasidarius visus tyrimus grįžti pas savo onkologe (be eilės). Tada jin įvertina visus tyrimus ir duoda išvadą į polikliniką. Dabar tiesiog paskambinkit į kabinetą ir pasakykit, kad jums reikia išrašo. Manau nebus didelės problemos jį atspausdinti.
Tiesa, pabandžiau dabar prisijungti prie e-sveikatos. Man rodo NVI duomenys. Bet Centro poliklinikos ne viską randu.</p></div></blockquote><p></p><p>Ačiū. Na, man gydytoja vakar atsakė, kad kreiptis išrašo reikia iš anksto, nres jo išrašymas užima labai daug laiko
Suprantu, kad gydytojai NVI siuabingai perkrauti, jų trūksta, užtat ir gaunasi nesąmoninga situacija, ypač iš paciento perspektyvos.</p><p>NVI duomenų man e-sveikatoje nerodo. Niekaip nesuprantu, kaiup gali būti, kad vienų pacientų duomenys yra, o kitų ne. Absurdas.</p>
Jeigu lankėtės pas ją, ji skyrė tyrimus, tai turėjo rašyti formą šeimos gydytojui. Vadinasi ji visko neatliko iki galo. Paprastai jos nenori rašyti, nes užtrunka, jei ranka rašyti, bet dabar klinikose viskas kompiuteriu rašoma, tai greičiau ir geranoriškiau išrašo. Aš susidūrus su tuo nenorėjimu rašyti. Ta registracija labai iš anksto ir klinikose yra. Kas tris mėnesius važiuodavau vaistų išsirašyti, tai sužinodavau kada atsiras talonai sergu svetainėje ir nuo 8 val registruodavausi internetu. Yra įsakymas SAM ministro priimtas, kad stebėjimui onkologas turi pats registruoti sekančiam patikrinimui, bet tas nei klinikose, nei turbūt niekur nevyksta taip. Patys visi registruojamės.