</p><p></p><p>Man jokio išrašo po apsilankymo neduoda. Išrašo siuntimus į tyrimus, kurių atsakymus aš pati pasiimu ir pas save turiu. Juos visus ir pristačiau šeimos gydytojai. Pasirodo nepakanka (nors paskutinis tyrimas - lapkričio mėnesio).
</p><p></p><p>Internete nieko neturi - tai Santara turi, o NVI ne, todėl poliklinika nei aš pati prisijungti negaliu. Tą ir turėjau mintyje, kad normalioje įstaigoje tik prisijungtum internetu prie asvo paskyrios, išsitrauktum tą išrašą, atspausdintum, ir vualia. Nu bet ne, reikia laukti TRIS MĖNESIUS vien kad pakliūti pas gydytoją. Kosmosas. Tiksliau, akmens amžius, tiesiog kaip Sovietų Sąjungoje.
</p><p></p><p>Net nežinau, gal laikas persivesti į Santarą, nes NVI šviesmečiais atsilikę. Tačiau ten gydytojai geri. Ech, nežinau ...</p>
Sutinku, kad sistema visiskai neaktyvi ir nenaudinga. Patikrinau savo, tai radau toki onkologo "E027 Medicinos dokumentų išrašas / siuntimas" rugsejo menesio. Bet ten tik vezio markeriu, echoskopojos ir mamografijos rezultatai.