Labas, jei dar nematėte, gal kam aktualu.
Sveiki, seminaras Gyvenimas sergant krūties vėžiu
Kviečiame registruotis skambinant tel. 863869923
Užsiėmimai vyks POLA biure Kalvarijų g. 235, Vilnius, gruodžio 14 d.
Medicinos mokslų daktarė Daiva Gudavičienė pasidalins įžvalgomis apie krūties vėžio naujausius gydymo būdus, patarimais, gyvensenos klausimais, POLA prezidentas Šarūnas Narbutas pristatys POLA kuriamą skirtingų onkologinių ligų pacientų platformą ir mobiliąją programėlę, kuri įgalins pacientus matyti savo gydymo rezultatų, gyvenimo kokybės duomenis ir juos pasilyginti su nuasmenintais kitų pacientų duomenimis, taip pat pasidalins įžvalgomis ir patarimais iš POLA atlikto tyrimo apie onkologinių pacientų laukimo eiles ir priemokas už tyrimus
09.45 – 10.00 Registracija
10.00 – 11.30 Krūties vėžio naujausi gydymo būdai, tendencijos. Gyvensena. Klausimai, atsakymai. Med. m. dr. Daiva Gudavičienė.
11.30 - 12.00 Arbatos pertraukėlė
12.00 - 14.00 Virtuali krūties vėžio pacienčių bendruomenė: kuo POLA gali Jums padėti? Mobili programėlė - pacientų registras, kiti aktualūs klausimai.
14.00 - 14.15 Seminaro apibendrinimas, pabaiga
<span><span>Užsiėmimai vyks POLA biure Kalvarijų g. 235, Vilnius, gruodžio 14 d.</span></span>
<span><span>Medicinos mokslų daktarė Daiva Gudavičienė pasidalins įžvalgomis apie krūties vėžio naujausius gydymo būdus, patarimais, gyvensenos klausimais, POLA prezidentas Šarūnas Narbutas pristatys POLA kuriamą skirtingų onkologinių ligų pacientų platformą ir mobiliąją programėlę, kuri įgalins pacientus matyti savo gydymo rezultatų, gyvenimo kokybės duomenis ir juos pasilyginti su nuasmenintais kitų pacientų duomenimis, taip pat pasidalins įžvalgomis ir patarimais iš POLA atlikto tyrimo apie onkologinių pacientų laukimo eiles ir priemokas už tyrimus</span></span>
<span><span>09.45 10.00 Registracija </span></span>
<span><span>10.00 11.30 Krūties vėžio naujausi gydymo būdai, tendencijos. Gyvensena. Klausimai, atsakymai. Med. m. dr. Daiva Gudavičienė. </span></span>
<span><span>11.30 - 12.00 Arbatos pertraukėlė</span></span>
<span><span>12.00 - 14.00 Virtuali krūties vėžio pacienčių bendruomenė: kuo POLA gali Jums padėti? Mobili programėlė - pacientų registras, kiti aktualūs klausimai. </span></span>
<span><span>14.00 - 14.15 Seminaro apibendrinimas, pabaiga</span></span></p><p></p>
Brazil,
Malonu !!! Kaip sveikata ? Kaip savijauta ? Kaip patikrinimai ?
Laba, ar kas nors užsiregistravę POLA pacientų registre? Naudojatės ta programėle? Gavau kvietimą, bet nelabai suprantu, kokia esmė to registro...
Gavau pakvietimą į grupe Facebook , bet ta grupe tik dabar kuriasi
Į FB grupę irgi gavau.
Brazil,
Malonu !!! Kaip sveikata ? Kaip savijauta ? Kaip patikrinimai ?
TFu tfu tfu, viskas gerai, praėjau lapkritį - markeriai ir tyrimai norma. Tik jaučiuosi labai pavargusi, kaklą, nugarą nuolat skauda, pradėjo nuo žiedų ir laikrodžio oda juoduoti. Matyt persidirbau. Persigandau, dabar mažinu krūvį ir stengiuosi vėl savimi rūpintis. Geriu sultis rytais, einu relaksuoti, vėl mitybą tvarkau ir tt. Kaip jūs laikotės?
<div>
<p>Brazil,
Malonu !!! Kaip sveikata ? Kaip savijauta ? Kaip patikrinimai ?</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>
<p>TFu tfu tfu, viskas gerai, praėjau lapkritį - markeriai ir tyrimai norma. Tik jaučiuosi labai pavargusi, kaklą, nugarą nuolat skauda, pradėjo nuo žiedų ir laikrodžio oda juoduoti. Matyt persidirbau. Persigandau, dabar mažinu krūvį ir stengiuosi vėl savimi rūpintis. Geriu sultis rytais, einu relaksuoti, vėl mitybą tvarkau ir tt. Kaip jūs laikotės?</p>
Aš irgi laikausi

Magno, kokias vakcinas pasigaminai, imunoterapijos? Papasakok plačiau. Aš irgi niekaip neprisiruošiu sportuoti, bet pradėjau vakarais nevalgyti, tai truputį pasijautė, svoris apmažo iki Kalėdų
Beje, rekomenduoju labai gerą osteopatą kam aktualu - http://yumeiho.lt/
Kur jūs gavote tuos POLA programos kvietimus? Aš nieko negavau. Paskaičiau aprašymą, tai visko ten žada, kad savo tyrimų rezultatus bus galima matyti ir pan., bet man klausimas kiek tai dabar veikia, ar čia tik kažkada toli ateityje pavyks įgyvendinti?
Dėl POLA programos, tai, kad matyti rezultatus, tai kažkas juos turi įvesti, tai čia man ir neaišku - ar aš pati turėsiu tą padaryti? Kvietimą gavau emailu, kuriuo gaunu viską iš POLA