Hm, o aš kaip tik skaičiau, kad avokadas yra mums tinkamas vartoti.
Informacija tikrai prieštaringa. Manau, bendra yra, kad reikia atsisakyti glitimo, kaip keliančio uždegimus ir saldaus pieno.
Nevalgau kvietinių miltų gaminių, mielių, cukraus, pieno (išskyrus varškę, grietinę, sūrį).
Bandau atsisakyti bulvių ir bananų, riboti kavą.
Valgau duoną ruginę be mielių ir be pridėtinio cukraus. Nors, skaičiau, kad ir rugiai turi glitimo, bet duonos vis tiek norisi. Perlinės kruopos irgi nelabai gerai, bet naudoju ir sriubai, ir košei su daržovėm. Grikiai, kartais lęšiai. Bandžiau avinžirnius.
Daržovės - brokoliai, kopūstai, žiediniai kopūstai, kartais briuselio kopūstai, burokėliai. Pomidorai. Cukinijos, moliūgai (moliūgai irgi nelabai rekomenduojami).
Valgau po saujelę šaldytų uogų - šilauogių, braškių, vyšnių.
Valgau raugintus kopūstus, agurkus. Sakiau, bandysiu užsiraugti burokėlių.
Vištiena, kalakutiena - idealu būtų naminiai, bet parduotuvinė paukštiena.
Graikinius riešutus, migdolus.
Kartais po pasmaguriauju gabalėliu 82% šokolado, sauso raudono vyno taure.
Kakava be pieno.
Gaminant maistą beveik visuomet dedu ciberžolės ir pipirų.
Mano šiuo metu naudojami papildai:
Pomi-T
Host defence My Community - 18 grybų rinkinys
Triovit
Ruolios vaistažolių mišinys+Befungin
Trintų žalių daržovių puodelis - brokolis, špinatai, moliūgas.
Būtų malonu ir kitų moterų pasidalinimo - galėtumėm kieviena sužinoti sau kažką naujo:)
as kavos, bulviu ir bananu visai nebevalgau... na tik nebent laabai retai kai svente sau pasidarau
bulves nebent tuos topinambus valgau, nes juos tai galima kiek zinau.
sokolado 82 proc kasdien sau leidziu po tris gabalelius.
alkoholio jokio negeriu.
i patiekalus kur tikna (darzoviu troskiniai, vistiena ir t.t.) irgi ciberzoles dedu.
kartais koses truputi sau leidziu (tik ne dribsniu o normaliu kruopu) nes sunku man ju visai atsisakyt...
del duonos tai atradau IKI parduotuvej kepama duona. ji buna su tokiu lipduku arba "mazai angliavandeniu" arba "daugiau baltymu". pagal pateiktus duomenis 100 gr turi 12 gr angliavandeniu... nezinau ar gali taip but nes paprastai duona koki 60 gr angliavendeniu turi...
na bet gal nemeluoja... sitos duonos valgau as kazkiek
papildu siuo metu jokiu nevartu tik zuvu taukus kai nepamirstu isgeriu. po chemoterapijos manau papildu imsiuos