Įkraunama...
Įkraunama...

Krūties onkologija

QUOTE(tali3 @ 2019 08 30, 17:14)
<p>Merginos man kažkaip čia nesueina galai, negi MRT ne tikslesnis negu UG?</p>

Nežinau tikslesnis ar ne, bet Nvi dažnai po mrt, jei kyla kažkokių abejonių daro koreliacija su echoskopija.
Papildyta:
QUOTE(luk@ @ 2019 08 30, 21:58)
<p><span>Mieloji ,Tali štai ką radau aprašyta apie MRT: </span>
</p><p><span></span>
</p><p><span>Reikia atsižvelgti į kitų tyrimų (mamografija / ultragarsas) rezultatus. MRT tyrimo metu gali būti nustatyti kitais tyrimais nenustatomi pokyčiai, kurie pasirodo esantys gerybiniai (klaidingai teigiami). Ši rizika turi būti aptarta su moterimi prieš atliekant MRT tyrimą".</span></p><p><span></span>
</p><p><span>kaip suprantu MRT gali klaidingai nugasdinti. Tad manau viskas bus gerai.Bet ši liga taip istampo nervus, kad nėra žodžių.</span>
</p>

Plius dar as įsivaizduoju, kad labai priklauso nuo aprašinėti jo kompetencijos. Man viena karta Mrt aprašyme buvo pripiešta adenoma, per echo net cistų jokių krūtyje nestebėjo , echoskopuotoja net pati nuėjo mrt vaizdo pasižiūrėti
Atsakyti

Visada sako, kad MRT tikslesnis krūties navikų atveju, bet tikrai jis gali mis-diagnozuoti, tą buvau pamiršusi. Oi, tali, užuojauta, tiek nervų dabar, bet kvėpuok, gal čia lozhnaja trevoga (labai tikiuosi)  :4u: 

Man buvo pirmais metais labai užkilęs (trigubai) kaulų metastazių markeris, jau galvojau viskas, paskui kaip pakilo taip nusileido - kažkokie liekamieji reiškiniai po gydymo, nes taip pat reaguoja į įvairius pokyčius, o jau nervų buvo ... ir taip kiekvieną kartą su tom patikrom ...

prašyk ką echo pasakys

Atsakyti

Sveiki, esu naujoke, vis paskaitydavau jusu susirasinejimus ir nusprendziau pati pasiteirauti. Ar buvo kam atsinaujinusi si liga, jei taip tai po kiek laiko, gal bus tokiu kam panasus tyrimu rezultatai: Her(+),2A stadija, hormonams labai jautrus, G2. Isoperuota buvo visa krutis.Gydimas paskirtas svytinimu 25 , ir Tamoksifenas 5 m. Aciu uz atsakymus🙂

Atsakyti
QUOTE(Rencia56 @ 2019 09 01, 11:32)
<p>Sveiki, esu naujoke, vis paskaitydavau jusu susirasinejimus ir nusprendziau pati pasiteirauti. Ar buvo kam atsinaujinusi si liga, jei taip tai po kiek laiko, gal bus tokiu kam panasus tyrimu rezultatai: Her(+),2A stadija, hormonams labai jautrus, G2. Isoperuota buvo visa krutis.Gydimas paskirtas svytinimu 25 , ir Tamoksifenas 5 m. Aciu uz atsakymus🙂</p>

Sveika, mano visi skaičiai tokie patys , operuota buvau 2011 metais, aš gavau dar ir 8 kursus chemoterapijos, o tamoksifenas po 5 metų buvo dar pratęstas ( vis dar geriu). Liga atsinaujinusi nebuvo, labai tikiuosi, kad viskas praeityje bigsmile.gif
Atsakyti

Idomu, kodel man chemijos neskyre🤔, ar geret kokius grybus ar papildus?

Atsakyti
QUOTE(Rencia56 @ 2019 09 02, 14:54)
<p>Idomu, kodel man chemijos neskyre🤔, ar geret kokius grybus ar papildus?</p>

Dėl chemijos, tai sunku pasakyt, turbūt dar kiti rodikliai, amžius dasisėjo. Aš pastoviai geriu paildus : grybus, seleną, resverasor, eleuterokoką, o kelis paskutinius metus POMI-T kartą į metus sugeriu 6 mėnesių kursą. Kiek iš jų naudos sunku pasakyt, bet padeda psichologiškai bigsmile.gif
Atsakyti

Labas iš ryto,

Gal grupėj yra moteris, kuriai pašalintos kiaušidės iki 40m. Norėčiau sužinoti, kaip jaučiamasi po to :rolleyes: 

Chemijos neskiria, jei Ki67 indeksas žemas, ankstyva stadija ( stadijos skirstomos dar į  a ir b grupės, kažkuriai iš jų neskiria chemijos - nebepamenu)

Aš nuolat geriu žuvies taukus ir seleną. Gėriau ir POMI-T 6 mėn kursą. 

Atsakyti

Editana, man salino 41

Atsakyti

Labas iš ryto,

Gal grupėj yra moteris, kuriai pašalintos kiaušidės iki 40m. Norėčiau sužinoti, kaip jaučiamasi po to :rolleyes:

Chemijos neskiria, jei Ki67 indeksas žemas, ankstyva stadija ( stadijos skirstomos dar į  a ir b grupės, kažkuriai iš jų neskiria chemijos - nebepamenu)

Aš nuolat geriu žuvies taukus ir seleną. Gėriau ir POMI-T 6 mėn kursą. 

Atsakyti

Mano Ki-67 buvo 8%, ir 2a stadija

Atsakyti

pupy, ir kaip pojūčiai?

Aš vis dar medžioju gydytoją, kuris sutiktų man jas pašalint..

Atsakyti

mano Ki-67 - 60proc, 1a stadija, 35m tada buvo. Tai dėl amžiaus ir Ki indekso praėjau pilną programą. 

Atsakyti