Įkraunama...
Įkraunama...

Krūties onkologija

Seniai čia rašiau, bet vel įtampa. 1 metai po gydymo, vakar atliko MRT, tai operuotoj kutį 10 mm kontrasto nekaupiantis darinys, Birads 3. Blin kaip susinervinau. Nuvariau pas gyd. reikia, patikslinimui echo😭

Tali, brangioji, laikykis  :4u:  :4u:  :4u: 

Visko dar gali būti

Atsakyti

Tali 4u.gifar tausojanti operacija padaryta ?

Taip, bet turiu ir BRCA 2 gena

Atsakyti
QUOTE(tali3 @ 2019 08 28, 21:43)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Magno" data-cid="72490985" data-time="1567011649"><div><p>Tali vartotojo įkelta nuotraukaar tausojanti operacija padaryta ?</p></div></blockquote><p>Taip, bet turiu ir BRCA 2 gena</p>

Tali, Vilniuje gydotės jei namaisau ?
Pas kokia gydytoja dabar stebima ? Kada paskutinį karta daryta echo ar mrt ? Lauksim žinių, tikiuosi geru !!!
Linkiu tik geriausio 4u.gif
Atsakyti

Prižiūri Vansevičiūte, echoskopija daryta sausi. Spali išoperuotos kiaušides.

Atsakyti

Seniai čia rašiau, bet vel įtampa. 1 metai po gydymo, vakar atliko MRT, tai operuotoj kutį 10 mm kontrasto nekaupiantis darinys, Birads 3. Blin kaip susinervinau. Nuvariau pas gyd. reikia, patikslinimui echo😭

Tai, ar suklydo, ar nekaupia kontrasto? Jei kaupia negerai, ar aš klystu? 

labas,

ir aš taip galvoju, kad jei KAUPIA - negerai  :hmm: tai kai p yra iš tikro?

Tali3, o dėl ko darė MRT? tiesiog kaip profilaktinis patikrinimas ar kažką jautei?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo editana: 29 rugpjūčio 2019 - 11:08

tali3 dar labai nesinervink :console: tikekimes viskas gerai :4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingriga: 29 rugpjūčio 2019 - 14:20

labas,

ir aš taip galvoju, kad jei KAUPIA - negerai  :hmm: tai kai p yra iš tikro?

Tali3, o dėl ko darė MRT? tiesiog kaip profilaktinis patikrinimas ar kažką jautei?

Buvo profilaktinis patikrinimas

Atsakyti
Kam teko scintigrafija darytis, gal galite papasakoti kaip viskas vyko? Man suleido ta medziaga, vienam kabinete nuskenavo, o tada kitam vel nuskenavo, kodel 2 kartus, gal pirmaji karta mate kezka negero? Atsakymas tik kita savaite
Atsakyti

Merginos man kažkaip čia nesueina galai, negi MRT ne tikslesnis negu UG?

Atsakyti

Merginos man kažkaip čia nesueina galai, negi MRT ne tikslesnis negu UG?

aišku kad tikslesnis

Atsakyti

Tada koks gali buti patikslinimas ulragarsu?

Atsakyti

Mieloji ,Tali štai ką radau aprašyta apie MRT: 

Reikia atsižvelgti į kitų tyrimų (mamografija / ultragarsas) rezultatus. MRT tyrimo metu gali būti nustatyti kitais tyrimais nenustatomi pokyčiai, kurie pasirodo esantys gerybiniai (klaidingai teigiami). Ši rizika turi būti aptarta su moterimi prieš atliekant MRT tyrimą".

​kaip suprantu MRT gali klaidingai nugasdinti. Tad manau viskas bus gerai.Bet ši liga taip istampo nervus, kad nėra žodžių.

Atsakyti