Vanesa9, paciu laiku aptikot. Saunuole kad ranku nenuleidot po pirmo vizito. Linkiu kad niekad neatkristumet!
Vanesa9, puiku, kad anksti užgaudėt. Dėl tamoksifeno, nepaguosiu, man 41 kamuojuosi aš su juo. Vyresnėms lengviau
Vanesa9, gerai, kad ieškojai, aš šį mėn. eisiu vėl tikrintis, nes prieš tai buvau tik padarė echo, tipo nieko čia nėra, dabar turiu kartoti, bet iesiu pas kitą gyd. ir norėčiau, kad išsamiau žiūrėtų kas kaip, nes šiuo metu daug streso turiu dėl vyro sveikatos, save pamiršus esu, bet vistiek reikia prisižiūrėti
Labuka, dėl vaistų tikrai nzn, nors kitas ampulės geria, pvz kaip ketolgan. Kol neoperuota tikrai miegokite,po operacijos reik pasisaugoti. Kiek atsimenu šlykštu buvo po chemo, bet nesileidau ondensontrono... Laikykites
Gal kuri patyrus atsakytu, sesutes patare kad ondasterono ampule galima isgert, o ne susileisti. Vargina klaikis skonis burnoje, suprantu kad nuo chemijos, bet gal cia ir jis gero neprideda? Kitas klausimas - pradejau gydyma chemija, yra isplitimas I limfmazgius, operacija turbut po visko jei darys, ar galima miegot ant tos puses sono? Nes net ir iprastines miego pozos pakeitimas vargina siuo metu
Laikykis bjaurus dalykas ta chemoterapija... nezinau apie tuos vaistus, man lyg nesiule tokiu
o miego poza manau nieko nepakeis
Vanesa tu puikus pavyzdys kaip reikia savim rupintis uztad ir aptikot liga taip anksti. Viskas bus gerai

Seniai čia rašiau, bet vel įtampa. 1 metai po gydymo, vakar atliko MRT, tai operuotoj kutį 10 mm kontrasto nekaupiantis darinys, Birads 3. Blin kaip susinervinau. Nuvariau pas gyd. reikia, patikslinimui echo😭
Tai, ar suklydo, ar nekaupia kontrasto? Jei kaupia negerai, ar aš klystu?
Tali