Svirple, labuka, zinoma priimsim, tik, kad atsakymai būtų geri😉
Rezultatai tokie, kad gavau nukreipima chemoterapeutui:) kazin greitai jie ten sutars ir ja paskirs? Nes limfmazgiai dideja greit (per dvi savaites pagal echo puse centimetro padidejo), is vienos puses bijau kad jei dar metys vetys su tyrimais (pvz scintigrama) ims ir isplis labiau? noris kuo greiciau i kova stot, is kitos puses del istyrimo suprantu kad svarbu.
Svirpile, as atejau pas chemoterapeute penktadieni. O pirmadieni jau lasino pirma chemija. Tiesan penktad dar spejau sirdies echo pasidaryti, liepe pries lasinima. Kaulu scintigrama dare gydymo eigoj
Magno - http://www.stuburostudija.lt/ Judita, bet ir kitos geros
QUOTE(Brazil @ 2019 07 30, 21:21)
<p>Magno - <a data-ipb='nomediaparse' href='http://www.stuburostudija.lt/'>http://www.stuburostudija.lt/</a> Judita, bet ir kitos geros</p>
Ačiū, ar dar lankotės ten ?
Savaite Palangoj dariausi masažus ir dalyvavau grupinėse ir individualios stuburo treniruotėse , taip gera nugarai buvo

Tai va norejau pasiteirauti visu, ar darotes masažus ?
Masazu kol kas nesidarau. Bet man noretusi sprandui. Pradejo labai skaudeti kakla, skausmas nuo kaklo ir i galva eina. Reiks pas gyd klaust ar galima
Audry,
Ką dėl žymenų nusprendėte su gydytoja ?
Kita savaite pilvo kompas laukia
QUOTE(jolita102 @ 2019 07 31, 21:16)
<p>Aš buvau sveikatinimo stovykloje. Sveikastovykla. Lt.. Ten buvo ir masažuotojas. Tai pirmą kart dariausi masažą jau po ligos. Bet jis žinojo, kas buvo tai ir masažavo kaip supr kaip priklauso. Šiaip bet kur bijočiau jau eiti.. </p>
Kokia naudinga stovykla, nieko nebuvau girdėjusi apie tokia , ar patiko ? Kiek dienų dalyvavote ? Ar daug susirenka stovyklautoju ? Matau dar numatyta ir daugiau datų
Laba
Ateinu pasidalinti savo istorija
Rugpjūčio pabaigoj pagimdžiau, prieš lapkričio pirmą trečias uždegimas maitinant (tos krūties pirmas) ir užčiuopiu tokį nemenką darinį. Temperatūra dingo po geros paros, tai jau pas ginekologę tenka laukt eilės savaitę..kelias.dienas skaudus limfmazgis jaučias,praėjo.. gaunu siuntimą echoskopui, siūlo pasirodyt momologui, kažkas jam.ten nepatinka. eilės baisulinės visur.. užsiregistruoju pas Boguševičių. už 3 mėn! na ne galvoju tiek neišlauksiu.. už savaitės lekiu į Klaipėdą, pas Petrauską privačiai. padaro tik echo ir nuramina, kad čia nieko baisaus, kalcinatai, turėtų išsivaikščiot viskas su laiku, uždegimas kaltas. bet jei nepamažėtų po gero mėnesio skambint jam ir vykt vėl, jei mažės viskas ok.
prabėga geras mėnuo, apačioj čiut pamažėjo, valio lyg. nedag bet vistiek. vizito pas Boguševičių neatšaukiu. po mėnesio važiuoju pas jį. daugiau darinys nemažėja.
Boguševičiui pačiupinėjus, nieko blogo, bet padarom echoskopą. echoskopų nelabai gerai matosi, daro mamogramą. kyla įtarimų, užrašo po savaitės biopsijai. rezultatai nekokie,.bet geriausias variantas iš visų - intraduktalinė karcinoma in situ - nulinės stadijos.nepiktybinis vėžys. dėl ciklo mrt laukimas, komisija ir gydytojas liepia laukt 4 mėnesius. tada kartot visus tyrimus, nes neva maitinanti, neinformatyvus mrt, liaukos pieno kad pamažėtų.. (Balandžio vidurys jau).
važiuoju namo nei šiokia nei tokia.. laukt..ko?? nee, už poros savaičių važiuoju į nvi, pakalbu su Lukšyte,sako esi labai laimimga kad aptikai tokioj stadijoj, koks dar laukimas?? kol supiktybės?? nukreipia toliau pas A.Ostapenko, kartojam mrt, pasikartojam biopsiją, atrodo laiko gaišimas vėl, bet po pakartotinės biopsijos džiugu kad šalint reiks ne visą krūtį, ar pusę, o.daug mažiau, kadangi apačioje uždegimas
na ir ką birželio 4 operacija, pašalinta 1/3 krūties, gražiai pakelta , sutvarkyta, bet vaizdelis randų aplink spenelį, link pažasties nedžiugina
na ką galvoju, nenorėjau niekad tatoo,o.dabar teks pasigražint ateitį randui paslėpt
šiuo metu švitinimai vyksta, iš 25 liko jau 8
jaučiuos gerai, oda tik paraudus , nieko daugiau.
Baigus švitinimą laukia tamoxifenas.. nu kaip nenoriu aš jo...
man dar tik 31 metai.. estrogenų reakcija silpna, 20% naviko ląstelių. Progesterono receptoriai : reakcijos nėra.
va kiek laiko man viskas užsitęsė, kiek nervų išeikvota .. belieka tikėtis, kad neatkrisiu

Ateinu pasidalinti savo istorija

Rugpjūčio pabaigoj pagimdžiau, prieš lapkričio pirmą trečias uždegimas maitinant (tos krūties pirmas) ir užčiuopiu tokį nemenką darinį. Temperatūra dingo po geros paros, tai jau pas ginekologę tenka laukt eilės savaitę..kelias.dienas skaudus limfmazgis jaučias,praėjo.. gaunu siuntimą echoskopui, siūlo pasirodyt momologui, kažkas jam.ten nepatinka. eilės baisulinės visur.. užsiregistruoju pas Boguševičių. už 3 mėn! na ne galvoju tiek neišlauksiu.. už savaitės lekiu į Klaipėdą, pas Petrauską privačiai. padaro tik echo ir nuramina, kad čia nieko baisaus, kalcinatai, turėtų išsivaikščiot viskas su laiku, uždegimas kaltas. bet jei nepamažėtų po gero mėnesio skambint jam ir vykt vėl, jei mažės viskas ok.
prabėga geras mėnuo, apačioj čiut pamažėjo, valio lyg. nedag bet vistiek. vizito pas Boguševičių neatšaukiu. po mėnesio važiuoju pas jį. daugiau darinys nemažėja.
Boguševičiui pačiupinėjus, nieko blogo, bet padarom echoskopą. echoskopų nelabai gerai matosi, daro mamogramą. kyla įtarimų, užrašo po savaitės biopsijai. rezultatai nekokie,.bet geriausias variantas iš visų - intraduktalinė karcinoma in situ - nulinės stadijos.nepiktybinis vėžys. dėl ciklo mrt laukimas, komisija ir gydytojas liepia laukt 4 mėnesius. tada kartot visus tyrimus, nes neva maitinanti, neinformatyvus mrt, liaukos pieno kad pamažėtų.. (Balandžio vidurys jau).
važiuoju namo nei šiokia nei tokia.. laukt..ko?? nee, už poros savaičių važiuoju į nvi, pakalbu su Lukšyte,sako esi labai laimimga kad aptikai tokioj stadijoj, koks dar laukimas?? kol supiktybės?? nukreipia toliau pas A.Ostapenko, kartojam mrt, pasikartojam biopsiją, atrodo laiko gaišimas vėl, bet po pakartotinės biopsijos džiugu kad šalint reiks ne visą krūtį, ar pusę, o.daug mažiau, kadangi apačioje uždegimas

na ir ką birželio 4 operacija, pašalinta 1/3 krūties, gražiai pakelta , sutvarkyta, bet vaizdelis randų aplink spenelį, link pažasties nedžiugina

šiuo metu švitinimai vyksta, iš 25 liko jau 8

Baigus švitinimą laukia tamoxifenas.. nu kaip nenoriu aš jo...

va kiek laiko man viskas užsitęsė, kiek nervų išeikvota .. belieka tikėtis, kad neatkrisiu