QUOTE(Dulk @ 2017 03 17, 18:25)
Taip pat butu idomu suzinoti kokius papildus vartojate ir kaip maitinates.
Perskaiciau daug straipsniu ir tyrimo rezultatu bet dazniausiai vieni kitiems priestarauja. Todel daug kas neaisku deja. Atradau tik kelis dalykus kurie bendrai priimtini tai vidutinio intensyvumo fizinis kruvis 5-7 valandas per savaite, tarp pusryciu ir vakarienes tarpas didesnis nei 13 val.. Del maitinimo tai nustebino kad nelabai gerai avokadas.
Hm, o aš kaip tik skaičiau, kad avokadas yra mums tinkamas vartoti.
Informacija tikrai prieštaringa. Manau, bendra yra, kad reikia atsisakyti glitimo, kaip keliančio uždegimus ir saldaus pieno.
Nevalgau kvietinių miltų gaminių, mielių, cukraus, pieno (išskyrus varškę, grietinę, sūrį).
Bandau atsisakyti bulvių ir bananų, riboti kavą.
Valgau duoną ruginę be mielių ir be pridėtinio cukraus. Nors, skaičiau, kad ir rugiai turi glitimo, bet duonos vis tiek norisi. Perlinės kruopos irgi nelabai gerai, bet naudoju ir sriubai, ir košei su daržovėm. Grikiai, kartais lęšiai. Bandžiau avinžirnius.
Daržovės - brokoliai, kopūstai, žiediniai kopūstai, kartais briuselio kopūstai, burokėliai. Pomidorai. Cukinijos, moliūgai (moliūgai irgi nelabai rekomenduojami).
Valgau po saujelę šaldytų uogų - šilauogių, braškių, vyšnių.
Valgau raugintus kopūstus, agurkus. Sakiau, bandysiu užsiraugti burokėlių.
Vištiena, kalakutiena - idealu būtų naminiai, bet parduotuvinė paukštiena.
Graikinius riešutus, migdolus.
Kartais po pasmaguriauju gabalėliu 82% šokolado, sauso raudono vyno taure.
Kakava be pieno.
Gaminant maistą beveik visuomet dedu ciberžolės ir pipirų.
Mano šiuo metu naudojami papildai:
Pomi-T
Host defence My Community - 18 grybų rinkinys
Triovit
Ruolios vaistažolių mišinys+Befungin
Trintų žalių daržovių puodelis - brokolis, špinatai, moliūgas.
Būtų malonu ir kitų moterų pasidalinimo - galėtumėm kieviena sužinoti sau kažką naujo:)
Papildyta:
QUOTE(EGLUCIUKE @ 2017 03 21, 10:41)
Sveikos merginos, gal pagelbesite. Praeitais metais daryta krutu ekoskopija 2 kartus, rastos kelios fibroadenomos kairei kruti, ir vienas mazytis 6 mm darinukas galimai fibroadenoma, sako na tikrai nepanasu I kazkoki piktybini dariny. Desineje krutyje rasta cistute.
Dabar man ta kaire kruti vis padiegia kaip dieglys, nepaisant kad abi jos pas mane jautrokos, bet kairiaja dabar kaip su adatele nudiegia nuo kaines puses I speneli... ar tureciau labai sunerimti? Ar jums buvo panasiu simptomu? Mastau eiti pas krutu gyd vasarop.. Aciu uz nuomone
Man tokių simptomų nebuvo. Tačiau aš nueičiau ilgai nedelsdama. Tiesiog man būtų pačiai ramiau - pasitikrini ir gyveni ramiai, negraužtų abejonės.
Ir jeigu dar kiltų abejonių - reikėtų nueiti pas du skirtingus gydytojus. Aš buvau 1,5 metų raminama, kad mano cistos krūtinėje ir yra tik cistos...