Tai kad man mm is karto grizo kai tik chemija baigesi. Sausio pr baigiau chemija ir jau turejau du ciklus.
Tai kad man mm is karto grizo kai tik chemija baigesi. Sausio pr baigiau chemija ir jau turejau du ciklus.
Man buna tos karscio bsngos bet nepasakyciau kad labai varginancios. Kai pradejo leizti Zoladexa tai pirmus kelis menesius stiprios budavo o dabar kazkaip aprime nors vis dar leidzia tuos vsistus
Aš lapkritį baigiau, kova dar nebuvo
norejau paklaust del idomumo. kam leido Zoladexa ar visoms 2 metus ji leido?
nes man planavo 2 metus bet dabar kai tie 2 metai praejo tai pratese. kiek supratau dar 3 metams kad 5 metai is viso butu (nes ir tabletes geriu ne Tamoxifena o Exemestana kuris tik su Zoladexu geriamas).
kazka uzsimine kad gal net 10 metu galesiu leistis ta Zoladexa...
</p><p>nes man planavo 2 metus bet dabar kai tie 2 metai praejo tai pratese. kiek supratau dar 3 metams kad 5 metai is viso butu (nes ir tabletes geriu ne Tamoxifena o Exemestana kuris tik su Zoladexu geriamas).
</p><p>kazka uzsimine kad gal net 10 metu galesiu leistis ta Zoladexa...

</p>
Man leido 2 metus. Vartojau kartu Tamoxifen'a. Kai paklausiau del galimybes pratesti Zoladex'a, atsake, kad netikslinga.
norejau paklaust del idomumo. kam leido Zoladexa ar visoms 2 metus ji leido?
nes man planavo 2 metus bet dabar kai tie 2 metai praejo tai pratese. kiek supratau dar 3 metams kad 5 metai is viso butu (nes ir tabletes geriu ne Tamoxifena o Exemestana kuris tik su Zoladexu geriamas).
kazka uzsimine kad gal net 10 metu galesiu leistis ta Zoladexa...
Labas,
Man leido 2 metus. Nebepratęsė irgi sakė netikslinga, niekas ilgiau nevartoja Kai mūsų jautrus hormonams, kažkaip juos valdyt reikėtų
Aš prašiausi šalint kiaušides, bet niekas nesutinka (nėra indikacijų, nėra cistų ar dar ko) - gal kas žinot gal kas privačiai jas šalina. Šiaip nuo Zalodex man buvo žiaurūs nugaros skausmai - nustojus leist per porą mėnesių kaip nauja. O tau nieko?
Primink pas ką ir kur gydais
Editana, kaži ar kas šalina, jei sveikas organas, nlb nori, man dėl geno salino
Tai va... o kai estrogenai pas mane 70proc, Ki67 60, tai norėtus atsikratyt jų, bet pati neišsipjausi
Labas,
Man leido 2 metus. Nebepratęsė irgi sakė netikslinga, niekas ilgiau nevartoja
Kai mūsų jautrus hormonams, kažkaip juos valdyt reikėtų
Aš prašiausi šalint kiaušides, bet niekas nesutinka (nėra indikacijų, nėra cistų ar dar ko) - gal kas žinot gal kas privačiai jas šalina. Šiaip nuo Zalodex man buvo žiaurūs nugaros skausmai - nustojus leist per porą mėnesių kaip nauja. O tau nieko?
Primink pas ką ir kur gydais
as neblogai ta Zoladexa toleruoju. karscio bangos gal nebent minimaliai uzeina, sanarius irgi minimaliai paskauda, nevargina labai.
As Klaipėdoj gydausi pas Poškiene.
nu keistai vistiek... visoms netikslinga... tik man
as neblogai ta Zoladexa toleruoju. karscio bangos gal nebent minimaliai uzeina, sanarius irgi minimaliai paskauda, nevargina labai.
As Klaipėdoj gydausi pas Poškiene.
nu keistai vistiek... visoms netikslinga... tik man
![]()
o kiek jautrus hormonas ir Ki 67 koks pas tave?
o kiek jautrus hormonas ir Ki 67 koks pas tave?
Neatsimenu kuris rezultatas estrogenui o kuris progesteronui, bet vienam rase silpna reakcija bet 95% lasteliu turi tuos receptorius, o kitam stipri reakcija bet tik 5 % lasteliu turi tuos receptorius. Nezinau kaip cia interpretuot at labai jautrus hormonams ar nelabai
Ki67 35
Laba,
Mano vienas iki 5proc , kitas 70proc. Ki67- 60. Tai sakė maniškio jautrumas per vidurį link didžiosios pusės. Reiks man pasižiūrėt popierius ar ten rašo silpna ar stipri reakcija