Aš vešiuosi plaučių ro, vidaus organų echo pasidarysiu vietoj, nueisiu pas ginekologę, krūtų echo irgi pas gerą vietoj atvykstančią pasidarysiu.. Žodžiu. Kad kuo daugiau tyrimų turėčiau jau..gal.kitos patikslinus. Ko dar reik.
Aš vešiuosi plaučių ro, vidaus organų echo pasidarysiu vietoj, nueisiu pas ginekologę, krūtų echo irgi pas gerą vietoj atvykstančią pasidarysiu.. Žodžiu. Kad kuo daugiau tyrimų turėčiau jau..gal.kitos patikslinus. Ko dar reik.
O kas visus siuos tyrimus skiria? Seimos gyd?
Mano pazistama vazineja tikrintis i nvi, tai ir vizita pas onkologus, ir echo, kraujo tyrimus ta pacia diena padaro vietoj.
Idomu kaip Kaunr
Tikrai, o tai kas skiria tuos tyrimu, jeigu jau atsakymus vežates? Aš galvojau, kad pasiimu iš šeimos gyd siuntimą pas onko, o ji tada skiria, kas priklauso...plaučių ro tikrai neplanuoju darytis, ir taip ten prišvitinta sočiai....
Aš jau buvau patikrai. Viską man skyrė mamologe. Paklausė dėl plaučių ro, pilvo org echoskopijos ir viskas.Aciu Dievui esu sveika🥰
Pupy.. Tu plaučių ro dareisi? 😘😊
Aš vasara dariausi, tai sako kas metai reikia

Sužinojau pavėluotai, bet gal kam pravers - yra toks tyrimas, kuris, kaip man sakė, anksti parodo žnypliuotojo invaziją į kaulus: P1NP (ankstyvų prostatos ir krūtų vėžio metastazių žymuo kauluose).
Man darė skaną, viskas buvo ok, tada visus metus toliau maudė kelio sąnarius, kojas, ypač naktį. Galvojom, kad čia įprastiniai skausmai po chemijos ir pan. CEA markerio nedarė daugiau kaip metai, kai netyčia padarė, paaiškėjo, kad jis padidėjęs ir toliau didėja nevaldomai, padarė KT ir atrado metastazes kauluose. Jeigu būčiau prašius bent kas pusmetį padaryti CEA arba man nežinomą P1NP - gal būtume anksčiau pagavę... Kad gi žinotum, ko galima prašyt gydytojų.
Sužinojau pavėluotai, bet gal kam pravers - yra toks tyrimas, kuris, kaip man sakė, anksti parodo žnypliuotojo invaziją į kaulus: P1NP (ankstyvų prostatos ir krūtų vėžio metastazių žymuo kauluose).
Man darė skaną, viskas buvo ok, tada visus metus toliau maudė kelio sąnarius, kojas, ypač naktį. Galvojom, kad čia įprastiniai skausmai po chemijos ir pan. CEA markerio nedarė daugiau kaip metai, kai netyčia padarė, paaiškėjo, kad jis padidėjęs ir toliau didėja nevaldomai, padarė KT ir atrado metastazes kauluose. Jeigu būčiau prašius bent kas pusmetį padaryti CEA arba man nežinomą P1NP - gal būtume anksčiau pagavę... Kad gi žinotum, ko galima prašyt gydytojų.
O Jūms rentgeno nedare, kai prasidejo skausmai? Man jau gera savaite paskauda nugara, vienoj vietoj po mentim, skada atliekant tam tikrus judesius, paciupinejus irgi skauda, pasiskindziau gyd, liepe rentgena pasidaryti.
P1NP nevisada MTS parodo, praeitais metai Brazil tyrinejo ir daresi šita tyrima, buvo kažkiek padidejes.
Ir dar bendras kalcis padidejes pas Jus?
Po kiaušidžiu šalinimo pradejo augti svoris, po 1 kg per men, merginos baisu, Gyd sako po 5 metu normalizuosis
O tos kurios geriat hormoninius vaistus ar priaugot svorio??
Mano tai stabilus svoris. Koks buvo toks ir liko.
Vaidosiau, kaip sveikatos?
Dariausi kova krutu echo, rentgena plauciu, pilvo echo tai viskzs gerai. Kraujo zymuo kiek kilstelejes bet nedaug. Kaip ir kitos sake ir man truputi sanarius kelio pamaudzia kartais...
Dar baisulingai pleiskanos uzpuole pirkau vaistinej sampuna tai nepadejo nei kiek. Todel pradedu visko jau prisigalvot... pleiskanoja baizulingai, tiesiog sninga is galvos... kazi ar cia gali buti nuo hormonu gal?
Aš jau buvau patikrai. Viską man skyrė mamologe. Paklausė dėl plaučių ro, pilvo org echoskopijos ir viskas.Aciu Dievui esu sveika🥰
Liuks
O kaip jums su karscio bangos neuzeina? Man labai daznai kartojasi. Nors hormonu gydymo as negaunu. Chemija baigta sausio pradzioj, spinduliai ka tik. Toliau tesiu biologine. Karscio bangos vargina jau kuris laikas:(
O kaip jums su karscio bangos neuzeina? Man labai daznai kartojasi. Nors hormonu gydymo as negaunu. Chemija baigta sausio pradzioj, spinduliai ka tik. Toliau tesiu biologine. Karscio bangos vargina jau kuris laikas:(
Ir mane kamuoja ypač naktimis. kol ne atsistate mėnesinės, tol kamuos