Įkraunama...
Įkraunama...

Krūties onkologija

QUOTE(doviliuke21 @ 2019 03 26, 09:50)
Merginos sakykit kaip leidzia biologine chemija plaukai auga??.

Taip, auga, jokių šalutiniu biologines nejaučiau .
Atsakyti

Taip, auga, jokių šalutiniu biologines nejaučiau

Plaukai tikrai auga. Kiek žinau širdžiai kenkia ta biologinė . Man tai žiauriai kraujagyslės kraujagyslės nuo jos skaudedavo. 

Atsakyti
QUOTE(vaidosius @ 2019 03 30, 14:47)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Magno" data-cid="72395210" data-time="1553583600"><div><p>Taip, auga, jokių šalutiniu biologines nejaučiau</p></div></blockquote><p>Plaukai tikrai auga. Kiek žinau širdžiai kenkia ta biologinė . Man tai žiauriai kraujagyslės kraujagyslės nuo jos skaudedavo. </p>

Taip, sirdZiai kenkia, labai kardiotoksiska ji.
Vaidosiau , tau dabar liko tamoksifenas ? Kiek laiko jau po gydymo ? Tu kiek pamenu klaipėdiete ? Gal pas Cesa gydeisi ? Tiek čia apie ji prisiklausiau , kad labai geras, netradiciniu pažiūriu, nesilaiko aklai vien protokolu
Atsakyti

įsiterpiau į netinkamą temą...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deraramos: 01 balandžio 2019 - 21:17

Taip, sirdZiai kenkia, labai kardiotoksiska ji. Vaidosiau , tau dabar liko tamoksifenas ? Kiek laiko jau po gydymo ? Tu kiek pamenu klaipėdiete ? Gal pas Cesa gydeisi ? Tiek čia apie ji prisiklausiau , kad labai geras, netradiciniu pažiūriu, nesilaiko aklai vien protokolu

Taip, Klaipėdoje gyvenu ir gydausi nors operacija ir chemoterapija Vilniuj dariausi.

Jau beveik 2 metai po agresyvaus gydymo ( operacijos, chemija, švitinimo)

Vietoj Tamoxifeno aš geriu Exemestana . Ir gaunu vaistus į pilvą leidžiamus kad mėnesinių nebūtų .

Pas Cesa nesigydau... Gydausi dabar pas Poškiene.

Atsakyti
O tos kurios geriat hormoninius vaistus ar priaugot svorio?? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliuke21 @ 2019 04 08, 20:11)
O tos kurios geriat hormoninius vaistus ar priaugot svorio??  4u.gif

Kaip tik kai vartojau Tamoxifen tabletes, svoris buvo normoje. Kai nustojau, priaugo papildomu nereikalingu kg smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidosius @ 2019 04 05, 13:24)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Magno" data-cid="72399628" data-time="1553961068"> Taip, sirdZiai kenkia, labai kardiotoksiska ji. Vaidosiau , tau dabar liko tamoksifenas ? Kiek laiko jau po gydymo ? Tu kiek pamenu klaipėdiete ? Gal pas Cesa gydeisi ? Tiek čia apie ji prisiklausiau , kad labai geras, netradiciniu pažiūriu, nesilaiko aklai vien protokolu</blockquote>
<p>Taip, Klaipėdoje gyvenu ir gydausi nors operacija ir chemoterapija Vilniuj dariausi.</p>
<p>Jau beveik 2 metai po agresyvaus gydymo ( operacijos, chemija, švitinimo)</p>
<p>Vietoj Tamoxifeno aš geriu Exemestana . Ir gaunu vaistus į pilvą leidžiamus kad mėnesinių nebūtų .</p>
<p>Pas Cesa nesigydau... Gydausi dabar pas Poškiene.</p>

Vaidosiau, kaip sveikatos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ViTiMe: 09 balandžio 2019 - 20:25
QUOTE(Brazil @ 2019 02 05, 17:59)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="pupy" data-cid="72344623" data-time="1549369361"><div><p>Per chemo nlb kankino skausmai.Praejo 2 men pajauciau.Man jie neistine,bet kaip tupiuosi toks jausmas lyg patine butu.Gavau doxocirubina ir docetoxeli</p></div></blockquote><p></p><p>Sveika, man tas pats buvo. Sąnarių problemos prasidėjo tik baigus gydymą, kaip tik po kokių trijų mėnesių. Skausmai buvo pagrinde keliuose. Nustatė sąnarių atralgiją. Po kelių mėn savaime praėjo. Dar vis kartais pritūpus atsistoti negaliu smile.gif</p><p></p><p>O aš apsilankiau pas ginekologę šiandien, gavau siuntimą histeroskopijai kovo mėn - kažką mato, neaišku ką, gal polipas, gal displazija, gal mioma, bet vaizduotė aišku aju košmartus piešia.. stengiuosi nusiteikti, kad viskas bus gerai. Turiu siuntimus kraujo tyrimams, noriu ir markerius, hormonus išsitirti - poliklinika nepriima planinių tyrimų dėl gripo pandemijos, va jau dvi savaitės negaliu prieiti ir dar kelias teks laukti (pagal ciklo dienas), dar papildomų nervų. Oi, tuos nervus į konservus ..</p>

Ir mano sanariai maudzia, ypac keliu. Paastrejo metai po gydymo. net kaulu skana dare, bet kaulai ok. tenka kentet, kraujo, slapimo tyrimai - norma. Brazil, tikiu - viskas bus ir yra ok.
Atsakyti
QUOTE(RaViltis @ 2019 01 23, 13:03)
<p><strong>ViTiMe</strong> - kaip praėjo kaulų scanas?  Atrodo, kad man teks kartoti, nors man ten buvo neįmanomai sunku - negaliu ištverti plokštės virš savęs, panikos priepuolis ir t.t</p>

Skanas patologiju neaptiko. Man ten irgi panika.Markeriai norma, sanariai skauda, ypac keliu, nors du su puse metu beveik po gydymo. Kasdien meldziuosi, kad tik viskas ok butu. stengiuosi negalvot ir gyvent toliau kaip niekur nieko. Ne visad pavyksta negalvot. Geguzes pabaigoj technine apziura eiline. Savaite iki jos su manim sunku. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ViTiMe: 09 balandžio 2019 - 21:39

Džiaukitės gyvenimu ir vykit blogas mintis! 😊 O man pirmas pasitikrinimas gegužės vid laukia.. Va čia tai baisu 😁 bet viliuosi. Kad viskas bus OK.. Gi nebegalim.stresuoti 😘

Atsakyti

O ko tikėtis per pirmąjį patikrinimą? Ty kokius tyrimus turėtų paskirti? Nes kai nežinai, tai gali ir negauti, jei nepaklausi... Ir dar, Kmuk pas girdėtus onkologus, neįmanoma papulti, per sergu.lt rodo, kad nepriima ligonių... Užsiregistravau pas onkologą radiologą, nes taip patarė po spindulių. Nes pas onko chemo aš ir nebuvus. Bet tai kaip žinoti, ar tas gydytojo specializacija tinkama... 

Atsakyti