Taip, auga, jokių šalutiniu biologines nejaučiau .
Taip, auga, jokių šalutiniu biologines nejaučiau
Plaukai tikrai auga. Kiek žinau širdžiai kenkia ta biologinė . Man tai žiauriai kraujagyslės kraujagyslės nuo jos skaudedavo.
Taip, sirdZiai kenkia, labai kardiotoksiska ji.
Vaidosiau , tau dabar liko tamoksifenas ? Kiek laiko jau po gydymo ? Tu kiek pamenu klaipėdiete ? Gal pas Cesa gydeisi ? Tiek čia apie ji prisiklausiau , kad labai geras, netradiciniu pažiūriu, nesilaiko aklai vien protokolu
įsiterpiau į netinkamą temą...
Taip, sirdZiai kenkia, labai kardiotoksiska ji. Vaidosiau , tau dabar liko tamoksifenas ? Kiek laiko jau po gydymo ? Tu kiek pamenu klaipėdiete ? Gal pas Cesa gydeisi ? Tiek čia apie ji prisiklausiau , kad labai geras, netradiciniu pažiūriu, nesilaiko aklai vien protokolu
Taip, Klaipėdoje gyvenu ir gydausi nors operacija ir chemoterapija Vilniuj dariausi.
Jau beveik 2 metai po agresyvaus gydymo ( operacijos, chemija, švitinimo)
Vietoj Tamoxifeno aš geriu Exemestana . Ir gaunu vaistus į pilvą leidžiamus kad mėnesinių nebūtų .
Pas Cesa nesigydau... Gydausi dabar pas Poškiene.

Kaip tik kai vartojau Tamoxifen tabletes, svoris buvo normoje. Kai nustojau, priaugo papildomu nereikalingu kg

<p>Taip, Klaipėdoje gyvenu ir gydausi nors operacija ir chemoterapija Vilniuj dariausi.</p>
<p>Jau beveik 2 metai po agresyvaus gydymo ( operacijos, chemija, švitinimo)</p>
<p>Vietoj Tamoxifeno aš geriu Exemestana . Ir gaunu vaistus į pilvą leidžiamus kad mėnesinių nebūtų .</p>
<p>Pas Cesa nesigydau... Gydausi dabar pas Poškiene.</p>
Vaidosiau, kaip sveikatos?

Ir mano sanariai maudzia, ypac keliu. Paastrejo metai po gydymo. net kaulu skana dare, bet kaulai ok. tenka kentet, kraujo, slapimo tyrimai - norma. Brazil, tikiu - viskas bus ir yra ok.
Skanas patologiju neaptiko. Man ten irgi panika.Markeriai norma, sanariai skauda, ypac keliu, nors du su puse metu beveik po gydymo. Kasdien meldziuosi, kad tik viskas ok butu. stengiuosi negalvot ir gyvent toliau kaip niekur nieko. Ne visad pavyksta negalvot. Geguzes pabaigoj technine apziura eiline. Savaite iki jos su manim sunku.

O ko tikėtis per pirmąjį patikrinimą? Ty kokius tyrimus turėtų paskirti? Nes kai nežinai, tai gali ir negauti, jei nepaklausi... Ir dar, Kmuk pas girdėtus onkologus, neįmanoma papulti, per sergu.lt rodo, kad nepriima ligonių... Užsiregistravau pas onkologą radiologą, nes taip patarė po spindulių. Nes pas onko chemo aš ir nebuvus. Bet tai kaip žinoti, ar tas gydytojo specializacija tinkama...