Įkraunama...
Įkraunama...

Krūties onkologija

QUOTE(Audry @ 2019 03 14, 18:08)
<p>Kita savaite prasides svitinimas. Kaune klinikose patirties su molnlycke tvarsciais neturi. Bet sake, jei noriu, galiu nusipirkt ir atsinesti. Sakykit, ar naudojat kas? Ar padeda apsaugot oda? As sauleje paprastai degu raudonai ir greit nudegu. Tai bijau, kad svitinimas labai pazeis oda. Kaip saugot ja?</p>

Audry,
Aš švitimą praėjau prieš 4m., lyg 28 kartus ( jau net apmiršau biggrin.gif ) , buvo vasara,mano oda labai jautri, alergiška, labai bijo saulės, nors ir nėra labai balta. Tai kaip ir jūs labai panikavau, o dar prisiskaičiau visokių patirčių. Ir ką manot, praėjau kaip vėjeliu, stipriau apraudo tik paskutinėmis dienomis, jokių žaizdų nebuvo, patepdavau tik medetkų tepalu( bet net nzn ar jis padėjo), o kaip tik baigėsi iš karto pradėjo gerėti, paraudimas dingo gal per savaitę. Taigi , nebijokit pirma laiko, gal bus ir jums kaip sakau "vėjeliu biggrin.gif ", o nervai labai kenkia ligonio būsenai. Sėkmės! 4u.gif
Atsakyti
Laba mergaites,
mano draugei kruties vezys. Nezinau kokio tipo, taciau jau po operacijos. Ji atsisake chemijos, nes patikejo lietuvisko vaisto Fortuna galia. Man plaukai siausiasi nuo sios zinios... Girdejot ka apie ta vaista?
Mano pacios vyrui vezys, sunkiai keliaujam per liga, bet niekad nebuvo minciu kazko atsisakyti...
Sveikatos jums!
Atsakyti

Mazule, manau dabartinė medicina reik tikėt, ji tikrai padeda, nemanau, kad geras pasirinkimas atsisakyt jos. Pirma karta girdžiu apie tokius vaistus😉nepatariama užsiimti savigyda

Atsakyti

Mazule, besigydydama sutikau moteri kuri po operacijos irgi atsisake chemoterapijos. Tipo, kam jos man reikia, jei navika pasalino. Jai po metu vel atsinaujino.

Pirma operacija buvo tausojanti. O jau kai atsinaujino -mastektomija dare. Si karta sake ir chemoterapija gydysis

Atsakyti
QUOTE(Audry @ 2019 03 16, 15:19)
<p>Mazule, besigydydama sutikau moteri kuri po operacijos irgi atsisake chemoterapijos. Tipo, kam jos man reikia, jei navika pasalino. Jai po metu vel atsinaujino.</p><p>Pirma operacija buvo tausojanti. O jau kai atsinaujino -mastektomija dare. Si karta sake ir chemoterapija gydysis</p>

Mano vyras tai už galvos susiėmė išgirdęs, pats tokį sunkų kelią su tokia sunkia chemija keliauja, bet net minties nėra atsisakyti - reikia, ir pirmyn. O čia rimtu veidu...ir dar kokius pinigus moka blink.gif
Iš kitos pusės gal galima suprast - tokia sukrečianti situacija žmogų verčia griebtis kažko, kas suteikia vilties. Matyt tradicinis gydymas jiems atrodo nepatikimas, tai griebiasi kažko alternatyvaus, dar nepatvirtinto...Suaugusių žmonių pasirinkimas.
Atsakyti

Sveiki, visados apsižiūriu krūtines, apsičiupinėju, kairėj krūtinėje iš pažasties pusės apčiuopiau ne guzelis, kažkoks pakietėjimas, bet neguzelio pavidalo, esu čiupinėjusi silikoninę krutinę per akciją dėl vėžio, kažkas kitaip, lyg susiskaudinau, gal man pasirodė, rytoj vėl bandysiu pasičiupinėti, pirmadienį važiuosiu  pas masažistę, paprašysiu, kad ji pažiūrėtu, pačiupinėtu, gal čia man atrodo, kad kažkas ne taip :(

Atsakyti
QUOTE(Audry @ 2019 03 14, 17:08)
<p>Kita savaite prasides svitinimas. Kaune klinikose patirties su molnlycke tvarsciais neturi. Bet sake, jei noriu, galiu nusipirkt ir atsinesti. Sakykit, ar naudojat kas? Ar padeda apsaugot oda? As sauleje paprastai degu raudonai ir greit nudegu. Tai bijau, kad svitinimas labai pazeis oda. Kaip saugot ja?</p>

Aš naudojau tvarsčius 2016 m. pabaigoje. Man tikrai apsaugojo odą - nebuvo žaizdelių, nudeginimų. Galėjau palyginti su pažastimi, nes ten tvarsčio neklijavom - ten buvo juoda, atrodė kaip apsvilinta...
Jeigu norėsit, duosiu moters, kuri tuos tvarsčius įvedė į rinką Lietuvoje tel. nr. - ji mielai konsultuoja, pataria, o vilnietes ir pagloboja. Vilniuje gydytojai jau labiau žino ir naudoja šiuos tvarsčius, o Kaune, kiek girdėjau, situacija dar vis kitokia.

Papildyta:
QUOTE(saulyte2 @ 2019 03 16, 23:03)
<p>Sveiki, visados apsižiūriu krūtines, apsičiupinėju, kairėj krūtinėje iš pažasties pusės apčiuopiau ne guzelis, kažkoks pakietėjimas, bet neguzelio pavidalo, esu čiupinėjusi silikoninę krutinę per akciją dėl vėžio, kažkas kitaip, lyg susiskaudinau, gal man pasirodė, rytoj vėl bandysiu pasičiupinėti, pirmadienį važiuosiu  pas masažistę, paprašysiu, kad ji pažiūrėtu, pačiupinėtu, gal čia man atrodo, kad kažkas ne taip verysad.gif</p>

Saulyte2, ar buvot pas masažistę? Koks jai pasirodė sukietėjimas? Gal vertėtų pagalvoti ir apie vizitą pas gydytoją ramybės dėlei?
Atsakyti

Aš naudojau tvarsčius 2016 m. pabaigoje. Man tikrai apsaugojo odą - nebuvo žaizdelių, nudeginimų. Galėjau palyginti su pažastimi, nes ten tvarsčio neklijavom - ten buvo juoda, atrodė kaip apsvilinta...
Jeigu norėsit, duosiu moters, kuri tuos tvarsčius įvedė į rinką Lietuvoje tel. nr. - ji mielai konsultuoja, pataria, o vilnietes ir pagloboja. Vilniuje gydytojai jau labiau žino ir naudoja šiuos tvarsčius, o Kaune, kiek girdėjau, situacija dar vis kitokia.

Papildyta:
Saulyte2, ar buvot pas masažistę? Koks jai pasirodė sukietėjimas? Gal vertėtų pagalvoti ir apie vizitą pas gydytoją ramybės dėlei?

Buvau, ir paprašiau, kad pačiupinėtu, yra toks ruožas, ne guzelis, pailgas, plokščias  kietesnis, dešinėj nėra, užsiregistravau penktadienį pas onkologą-mamalogą, kad kažkas yra tikrai, kai ta vieta buvo pačiupinėta, kartais paskausta, dabar neliesiu iki gyd. vizito, yra neramu, bet reikia kad gyd pažiūrėtu.

Atsakyti
israse ir man db tuos ukoliukus i pilva, kad atsistatytu kraujas, bet viena diena 40 minuciu veliau susileidau ar nieko tokio??? visai isejo is galvos.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliuke21 @ 2019 03 20, 22:24)
israse ir man db tuos ukoliukus i pilva, kad atsistatytu kraujas, bet viena diena 40 minuciu veliau susileidau ar nieko tokio??? visai isejo is galvos..  unsure.gif

Manau , kad nieko tokio
Papildyta:
QUOTE(uogiukas @ 2019 03 08, 21:03)
Laba dienele visiems,
Mano kepenu fermenetai nieko gero.... Bet siandien vistiek suleido chemija... Patenku i ta norma kur dar galima leist.. Siandien labai baisiai nuliudau suzinojus seip sau naujienas... man leido 5 chemija, deja taip as galvojau, kad 5 ir liks dar viena. Pasirodo tik 3 chemija prasidejo. Nesiskaito ta mazyte, kuri sako lengva. Man ji pati sunkiausia, uzkyla temperatura 3 dienom, lauzo kaulus, silpna, beprotiskas berimas ir neziejimas, kraujavimas tustinantis, zaizdos burnoj... Nemoku apsakyti koki burnoj jauciu metalo skoni, nesinori nieko... Nezinau ar as atlaikysiu, sikart labai sunku...

Sveikateles Jums visiems laikykites!!

Čia gal ta kur kas savaite lasina ? Papildai nepadėjo sureguliuoti fermentu ? Pagerk ir slamucio arbatos.
Atsakyti

Dėl švitinimo tai pavyzdžiui man nieko nenutiko ir be jokių tvarsčiu. Tik paraudo į pabaigą.

FORTUNA girdėjau aš iš vienos moters besilasinusios su manim chemija. Tai papildas. Priedas prie tradicinio gydymo arba profilaktikai tinka. Nepakeicia gydymo

israse ir man db tuos ukoliukus i pilva, kad atsistatytu kraujas, bet viena diena 40 minuciu veliau susileidau ar nieko tokio??? visai isejo is galvos.. unsure.gif

Tikrai nieko tokio  :4u: 

Atsakyti
Merginos sakykit kaip leidzia biologine chemija plaukai auga??.
Atsakyti