Audry,
Aš švitimą praėjau prieš 4m., lyg 28 kartus ( jau net apmiršau

Mazule, besigydydama sutikau moteri kuri po operacijos irgi atsisake chemoterapijos. Tipo, kam jos man reikia, jei navika pasalino. Jai po metu vel atsinaujino.
Pirma operacija buvo tausojanti. O jau kai atsinaujino -mastektomija dare. Si karta sake ir chemoterapija gydysis
Sveiki, visados apsižiūriu krūtines, apsičiupinėju, kairėj krūtinėje iš pažasties pusės apčiuopiau ne guzelis, kažkoks pakietėjimas, bet neguzelio pavidalo, esu čiupinėjusi silikoninę krutinę per akciją dėl vėžio, kažkas kitaip, lyg susiskaudinau, gal man pasirodė, rytoj vėl bandysiu pasičiupinėti, pirmadienį važiuosiu pas masažistę, paprašysiu, kad ji pažiūrėtu, pačiupinėtu, gal čia man atrodo, kad kažkas ne taip
Aš naudojau tvarsčius 2016 m. pabaigoje. Man tikrai apsaugojo odą - nebuvo žaizdelių, nudeginimų. Galėjau palyginti su pažastimi, nes ten tvarsčio neklijavom - ten buvo juoda, atrodė kaip apsvilinta...
Jeigu norėsit, duosiu moters, kuri tuos tvarsčius įvedė į rinką Lietuvoje tel. nr. - ji mielai konsultuoja, pataria, o vilnietes ir pagloboja. Vilniuje gydytojai jau labiau žino ir naudoja šiuos tvarsčius, o Kaune, kiek girdėjau, situacija dar vis kitokia.
Papildyta:
Saulyte2, ar buvot pas masažistę? Koks jai pasirodė sukietėjimas? Gal vertėtų pagalvoti ir apie vizitą pas gydytoją ramybės dėlei?
Buvau, ir paprašiau, kad pačiupinėtu, yra toks ruožas, ne guzelis, pailgas, plokščias kietesnis, dešinėj nėra, užsiregistravau penktadienį pas onkologą-mamalogą, kad kažkas yra tikrai, kai ta vieta buvo pačiupinėta, kartais paskausta, dabar neliesiu iki gyd. vizito, yra neramu, bet reikia kad gyd pažiūrėtu.
Dėl švitinimo tai pavyzdžiui man nieko nenutiko ir be jokių tvarsčiu. Tik paraudo į pabaigą.
FORTUNA girdėjau aš iš vienos moters besilasinusios su manim chemija. Tai papildas. Priedas prie tradicinio gydymo arba profilaktikai tinka. Nepakeicia gydymo
israse ir man db tuos ukoliukus i pilva, kad atsistatytu kraujas, bet viena diena 40 minuciu veliau susileidau ar nieko tokio??? visai isejo is galvos..
Tikrai nieko tokio