Su gyd pakalbekit
Doviliuke21 man lygiai taip pat buvo 😁 jau galvojau, kad šiaip kas negerai ir dėl to teplioja.. Bet poto dar kart gal buvo kaip ir normalios mėnesinės.. Vėl teplioja ir jei gerai pamenu po 4chemo dingo visai.. Ir lapkričio6 paskutine chemo buvo. O mėnesinių dar nėra 😊 bet tikrai ir man taip buvo
Sveikos! Gal kuriai bus aktualu. Onkologė Juodžbalienė ves užsiėmimą apie mitybą Kaune 04.02. 😊 20 eur kaina žmogui.
Mano kepenu fermenetai nieko gero.... Bet siandien vistiek suleido chemija... Patenku i ta norma kur dar galima leist.. Siandien labai baisiai nuliudau suzinojus seip sau naujienas... man leido 5 chemija, deja taip as galvojau, kad 5 ir liks dar viena. Pasirodo tik 3 chemija prasidejo. Nesiskaito ta mazyte, kuri sako lengva. Man ji pati sunkiausia, uzkyla temperatura 3 dienom, lauzo kaulus, silpna, beprotiskas berimas ir neziejimas, kraujavimas tustinantis, zaizdos burnoj... Nemoku apsakyti koki burnoj jauciu metalo skoni, nesinori nieko... Nezinau ar as atlaikysiu, sikart labai sunku...
Sveikateles Jums visiems laikykites!!
Uogiuk laikykis! Jei iseina gerk daugiau skysciu ir nors kazkiek pajudek. Vaistai geriau ir greiciau issivaikscios. Man padedavo nusiteikimas -si lasinima atlaikysiu ir liks maziau nei puse (veliau skaiciuodavau, kad liks tik 30 proc, 20 proc -o tai jau kur kas maziau nei iveikta). Pradzia jau padaryta. Laikykis!
Laba dienele visiems,
Mano kepenu fermenetai nieko gero.... Bet siandien vistiek suleido chemija... Patenku i ta norma kur dar galima leist.. Siandien labai baisiai nuliudau suzinojus seip sau naujienas... man leido 5 chemija, deja taip as galvojau, kad 5 ir liks dar viena. Pasirodo tik 3 chemija prasidejo. Nesiskaito ta mazyte, kuri sako lengva. Man ji pati sunkiausia, uzkyla temperatura 3 dienom, lauzo kaulus, silpna, beprotiskas berimas ir neziejimas, kraujavimas tustinantis, zaizdos burnoj... Nemoku apsakyti koki burnoj jauciu metalo skoni, nesinori nieko... Nezinau ar as atlaikysiu, sikart labai sunku...
Sveikateles Jums visiems laikykites!!
Laikykis. Labai sunkus etapas tą chemoterapija. Bet tikrai nepastebesi kaip praeis 😉
Sveikos, o ar daznai atidedavo chemija del neatsistaciusio kraujo.. man antra karta atidejo, bet ir vaistu neakyre jokiu.. o kaip jums buvo??
Man nereikėjo atidėti nei karto. Pirmus 4 kartus kai lašino "raudoną" tiesiog pats atsistatydavo, o sekančius 4 kartus kai lašino "balta" tai vaistus į pilvą susileusti iškart israsydavo kraujo atstatymui.
Kita savaite prasides svitinimas. Kaune klinikose patirties su molnlycke tvarsciais neturi. Bet sake, jei noriu, galiu nusipirkt ir atsinesti. Sakykit, ar naudojat kas? Ar padeda apsaugot oda? As sauleje paprastai degu raudonai ir greit nudegu. Tai bijau, kad svitinimas labai pazeis oda. Kaip saugot ja?