Įkraunama...
Įkraunama...

Krūties onkologija

Sveikos,

kas vartojate Zoladex+tamoksifen, kaip nors rūpinatės savo kaulais? darėtės kokius tyrimus dėl kaulo tankio, vartojat kažką kaulų stiprinimui?
Kaip su karščio pylimu - ar jau po pirmos dozės viskas prasidėjo? ar kuo daugiau dozių tuo ryškesni šalutiniai požymiai? ar viskas stabiliai ?unsure.gif

Sveikatos visoms ir saulėtos dienos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(editana @ 2017 03 14, 10:11)
Sveikos,

kas vartojate Zoladex+tamoksifen, kaip nors rūpinatės savo kaulais? darėtės kokius tyrimus dėl kaulo tankio, vartojat kažką kaulų stiprinimui?

Aš vartoju šį derinį, bet dar ne taip seniai. Gal kuri jau ilgiau vartoja. Apie kaulus gydytojai man neminėjo, kad turėčiau susirūpinti. Bet kai pasakiau chemoterapeutei, kad maudžia klubą, tai sakė, kad gal reikės vėliau pasidaryti scintigramą.
Karščio pylimai prasidėjo iš karto, nors aš pradžioje tik Zoladexą kelis mėnesius gavau. Kai pridėjo Tamoxifeną, tai karščio pylimai ženkliai sustiprėjo. Kol kas tik tiek mano patirties šiame reikale.
Atsakyti
QUOTE(editana @ 2017 03 14, 09:11)
Sveikos,

Kaip su karščio pylimu - ar jau po pirmos dozės viskas prasidėjo? ar kuo daugiau dozių tuo ryškesni šalutiniai požymiai? ar viskas stabiliai ?unsure.gif

Sveikatos visoms ir saulėtos dienos 4u.gif

Vartojau. Jokiu karscio bangu nebuvo.
Del kaulu, tai daktaras patare karts nuo karto pasidaryti kaulo tankio matavima. Dariau gydymosi metu. Ir daug veliau-osteoporozes nenustate.
Bendrai paemus, labai naudingas yra vit.D.
Atsakyti

Vartoju, po mėn. bus 2m. kaulų nesityriau.  Man sakė, kad Tamoxsifenas stiprina :hmm:  Karščio pylimai erzina, kankina nuo Zolodex vartojimo visą laiką. 

Atsakyti
ačiū už atsakymus. Karščio bangos ir man užeina, dažniausiai naktimis. Prakaitavimo nėra, tai ir galvoju ar čia dar sulauksiu kokių staigmenų unsure.gif
Atsakyti

Prakaitas anksciau naktimis buvo, o diena tai dazniausiai kakta ir sprandas prakaituoja  :hmm: 

Atsakyti
QUOTE(RaViltis @ 2017 03 13, 10:30)
Taip, man apsaugojo pleistrai švitinamą vietą, tebuvo paraudę ir viskas. O ant pažasties neklijavo -tai vaizdeliai  buvo nekokie, bet gerai, kad pavyko išvengti žaizdų. Dar ne visi gydytojai žinos apie tuos pleistrus, girdėjau, kad Kauno radiologai tai nenori jų naudoti. Mane švitino Vilniuje. Pleistrai ar tvarsčiai yra Mölnycke gamintojo MepitelFilm - tokia plonytė plėvelė, keičiama maždaug kas dvi savaites. Kraštai atsiklijuoja, tai juos apkarpydavau ir toliau dėvėdavau, kol jau per daug atsidengdavo švitinama zona, tada jau naują užklijuodavo.

Šiandien grįžom iš konsultacijos - tikrai apie peistrus nieko nesakė, tiksliau kai užklausiau sakė ne,m nereikia, žodžiu man susidarė įspūdis, kad gal net nelabai apie juos žino...
Žiūrėsim kaip viskas bus, mamai 25 kartai. Reikės užsipirkti tepaliukų kokių. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ikulia @ 2017 03 13, 11:23)
Beje, man nuo nudegimo ir zaizdu susidarymo svitinimo laikotarpiu labai padejo lengvas Dr.Nona kremas "Soliaris". Tuo metu drauge padovanojo ir ikalbejo pabandyti ir tikrai nenusiviliau juo.

Kur jo galima nusipirkti ir kokia kaina?
Radau čia, bet kaip įdomiai, kainos nenurodo, iš karto reikia pirkti unsure.gif
http://drnona.lt/katalogas/
http://www.drnonashop.lt/

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *CoCoNuT*: 17 kovo 2017 - 09:05
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2017 03 17, 08:01)
Kur jo galima nusipirkti ir kokia kaina?
Radau čia, bet kaip įdomiai, kainos nenurodo, iš karto reikia pirkti unsure.gif
http://drnona.lt/katalogas/
http://www.drnonashop.lt/

Tiesa pasakius, man pirko drauge. Taip supratau dabar galima uzsakyti Internetu, pasinaudojus Jusu nurodytais el.puslapiais. O kainavo nemazai. Bet buvo tikrai veiksmingas.
Atsakyti
QUOTE(Ikulia @ 2017 03 17, 12:43)
Tiesa pasakius, man pirko drauge. Taip supratau dabar galima uzsakyti Internetu, pasinaudojus Jusu nurodytais el.puslapiais. O kainavo nemazai. Bet buvo tikrai veiksmingas.

Jau užsakiau mamai, trečiadienį pradžia, tikiuosi iki tol spės atsiųsti. Ačiū už rekomendaciją 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2017 03 17, 12:30)
Jau užsakiau mamai, trečiadienį pradžia, tikiuosi iki tol spės atsiųsti. Ačiū už rekomendaciją 4u.gif

good.gif Tikiuosi, kad pagelbes kaip ir man.
Atsakyti
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2017 03 16, 20:43)
Šiandien grįžom iš konsultacijos - tikrai apie peistrus nieko nesakė, tiksliau kai užklausiau sakė ne,m nereikia, žodžiu man susidarė įspūdis, kad gal net nelabai apie juos žino...
Žiūrėsim kaip viskas bus, mamai 25 kartai. Reikės užsipirkti tepaliukų kokių.  unsure.gif

Jo, man taip ir sakė, kad Kauno radiologai nenori naudoti pleistrų...
Vilniuje, kai oda jau pasidaro nelabai graži, galima paprašyti radiologiniam tepaliuko - jie turi, bet nesiūlo, jeigu paprašai - duoda:) Kaip suprantau, tai hormoninis tepaliukas, bet daug kam teigiamai sutvarko odą. Gal ir Kaune radiologiniam galima gauti to tepaliuko?
Pažiūrėjau sudėtį, nusitrynę, ne viskas įskaitoma: Levomitecinas, Dimeksidas, vilnų riebalai, Hidrokortizono susp., aliejai, kakavos sviestas, vitaminas E, parafinas.

Dar gerdavau iš karto prieš ir po procedūros po šaukštą šaltalankių aliejaus, kad apsaugotų gerklės gleivinę - man švitino plačiai, tai nukenčia ir gleivinės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RaViltis: 17 kovo 2017 - 15:18