Man jau kelios d skauda kelio sanarius,lyg suktu,ar istine butu,atsitupt su skausmu galima.Ar gali but nuo chemijos.?Parasiau chemoterap,ji sako negali.Bet man nesitiki
Ačiū už atsakymą, RaViltis. O kokia jūsų naviki histologija? Na tie ER, PR ?
Operuos Januška. MRT nedarė, tik KT. Papildyta: Sveika, senai bematyta:) Aš visą vasarą buvau paskelbusi sau laisva nuo ligos, nuo informacijos apie ją ir labai gerai jaučiausi. Ką prirašė vietoje Zoladexo?Nebepamenu pavadinimo. Gal net taip pat vadinasi ...

UOGIUK vaistinese pilna papildu kepenims. Gal padetu? Tik aišku su gydytoja pasitarus

Man po chemijos ir Nivestim skaudėdavo sąnarius - taip ir liko jautri vieta, kaip sako "chemija davė per sanarius". Bet ištinę nebuvo. O kokią chemiją gaunat?
Man po chemijos ir Nivestim skaudėdavo sąnarius - taip ir liko jautri vieta, kaip sako "chemija davė per sanarius". Bet ištinę nebuvo. O kokią chemiją gaunat?
Per chemo nlb kankino skausmai.Praejo 2 men pajauciau.Man jie neistine,bet kaip tupiuosi toks jausmas lyg patine butu.Gavau doxocirubina ir docetoxeli
Man buvo parašyta: Estrogenų ir progesterono receptorių stiprus branduolių nusidažymas 100% naviko ląstelių.
Labas merginos, nukopijavau nuoroda apie KRŪTIES VĖŽIO HORMONOTERAPIJĄ. Labai aiškiai ir paprastai aprašyta. https://www.nvi.lt/u...onoterapija.pdf
TYNKA klausei, ar kuriai skaudėjo po spindulių krūtį? Man buvo panašūs simptomai. Po spinduliavimo net ir praėjus pusei metų toji krūtis buvo patinusi , karšta, Temperatūra paskutinę spindulių savaitę pakilo iki 37,5. Ir pakilusi išsilaikė kokia 4 mėn. Savijauta buvo tikrai nekokia. Krūtis buvo tiek ištinusi , kad atsirado strijos. Kiek tau kartų paskyrė spindulių ? Man buvo 15 kartų, Atrodo kad Vilnietės tą pačią dozę gauna per 25 kartus. Tai gal delto taip organizmas ir sureaguoja.
Norėjau dar paklausti, kas kiek laiko Jums echoskopuoja Vidaus organus. Nes dabar po eilinio patikrinimo po 6 mėn, nesiuntė vidaus org echoskopijai, tipo nereikia. Ir iš viso labai mažai gaunu tyrimų. Dabar švietė rentgenu tik plaučius ir darys krūtų echo. Apie jokias MRT ar KT net kalbos nėra. KRŪTŲ MRT lapkritį pasidariau už savo pinigus Afidėjoj . Nes pasitikėti echoskopija, kažkaip labai baisu. Ar čia pas gydytoją nuėjus reikia skųstis be galo- be krašto ?
Visoms kuo didžiausios sveikatos.
luk@, man paskirti 15 kartų. Kaip aiškino gydytoja, galutinė rad grėjų suma ta pati, bet per 15 kartų jei daro, vienkartinė dozė yra stipresnė, kaip tu ir sakai. Nuo ko priklauso, kiek kartų skiria, nežinau, Kaune yra įvairiai ir 15 ir 25, prie kitų onko susirgimų tų kartų skaičius dar kitoks. Labai ačiū už nuorodą, pastudijuosiu
Per chemo nlb kankino skausmai.Praejo 2 men pajauciau.Man jie neistine,bet kaip tupiuosi toks jausmas lyg patine butu.Gavau doxocirubina ir docetoxeli
Sveika, man tas pats buvo. Sąnarių problemos prasidėjo tik baigus gydymą, kaip tik po kokių trijų mėnesių. Skausmai buvo pagrinde keliuose. Nustatė sąnarių atralgiją. Po kelių mėn savaime praėjo. Dar vis kartais pritūpus atsistoti negaliu
O aš apsilankiau pas ginekologę šiandien, gavau siuntimą histeroskopijai kovo mėn - kažką mato, neaišku ką, gal polipas, gal displazija, gal mioma, bet vaizduotė aišku aju košmartus piešia.. stengiuosi nusiteikti, kad viskas bus gerai. Turiu siuntimus kraujo tyrimams, noriu ir markerius, hormonus išsitirti - poliklinika nepriima planinių tyrimų dėl gripo pandemijos, va jau dvi savaitės negaliu prieiti ir dar kelias teks laukti (pagal ciklo dienas), dar papildomų nervų. Oi, tuos nervus į konservus ..

Brazil, pas giniekologę poliklinikoj ar NVI? Gal dar nueit pas kitą ginekologą - būtų ramiau? Markerius savo poliklinikoje darotės? O NVI neduoda? Ten nereikėtų laukti.
Aš galvoju, kai man truks kantrybė, pasidarysiu Antėjoje markerius - su Pola kortele ten berods taikoma nuolaida.
Aš Centro poliklinikoj Vilniuje, iki NVi labai toli važiuoti, ir ne patys maloniausi atsiminimai NVI daro kas pusmetį, čia būtų po trijų mėnesių - tuo pačiu profilaktiškai kiaušidžių markerį darau kartą per metus, taip pat lytinių hormonų tyrimus ir išplėstinį kraujo. Tie lytiniai hormonai nuo ciklo dienų priklauso - praleidi, ir lauk dar mėnesį. Norėčiau vieną kartą kraują duoti visiems savo reikalams. Tik va, gripo pandemija pasimaišė