Įkraunama...
Įkraunama...

Krūties onkologija

QUOTE(ingriga @ 2019 01 30, 16:02)
<p>Rava gal gali plačiau dėl čekių siuntimo  hmm.gif </p><p>Stiprybės tau kovoje  4u.gif </p>

Reikia tiesiog nufotografuoti čekį ir vaisto pakuotę ir nusiųsti į Pola: sarunas.narbutas@pola.lt
Sakė, dar būtų labai gerai, jeigu nufotografuoti vaistinės kompiuterio ekraną, kur matosi ką ir už kiek siūlo.
Papildyta:
QUOTE(editana @ 2019 01 30, 14:37)
<p>RAVA, tarp nuskausminamųjų išgerk smile.gif Nemanau, kad taurė vyno, išgerta su malonumu, kažką labai blogo padarys rolleyes.gif</p>
<p>Aš kelių gydytojų klausiau, kodėl nešalina kiaušidžių iškart, kai nustato jautrų hormonams (aš prie jų neprisirišus ir kažkokių ypatingų jausmų joms nejaučiu, vaikų nebeplanuoju - tai kam man ta padidinta rizika ligos atkryčiui),  - visi atsakė, tipo kam tau klimaksas, neįsivaizduoji , kaip bus negera ir tt. Paskaičiau, kad užsienyje visoms šalina.. Kodėl , net man pageidaujant, negaliu jų išsioperuot. Jei būtų leidę, jau prieš du metus būčiau susitvarkius..</p>
<p> </p>
<p>Už tamoksifen EBEWE mokėjau pilną kainą - pirkau sausio pradžioj. Nenoriu nežinomų vaistų. Pakanka man šalutinių ir taip smile.gif</p>

Man ginekologė anksčiau sakė, kad nebūtina šalinti, o krūtų gydytoja - kad gal ir turėtų prasmės. Kažkodėl užstabdžiau... O be reikalo
Atsakyti

Man šalino kiaušides spalio pradžioj. Gyd.Rudaitis Santaroj. Ryte išoperavo, kita diena namo paleido, realiai skaudejo tik kunas nuo duju, gal kokia savaite. Man šalino po 3 men po gydymo, nes turiu mutacija. Nebuvo net kalbu apie Zolofex, visi gyd. už šalinima buvo ir kuo skubesni.Šalutiniai pasireiške po 4 dienu, nežmoniskas termoreguliacijos sutrikimas, širdies plakimas, svorio augimas. Man žiaurus klimaksas.

Atsakyti

Laikykitės visos!!! Lince. Kaip smagu kai paskutine chemo.. Žinau tą jausmą 😊 o kaip čia net 16 chemo paskiria? Ar čia gal tos silpnesnės. Bet dažnesnės? O aš su vasario 14 jau ir švitinimus baigti turėčiau 😊 tada trijų mėn atostogos iki patikrinimų.. Jau atsibodo kasdien į Kauną važinėtis 😊

4 raudonos, 12 taksanų kas savaitę. Kaip smagu, kad gydymas į pabaigą, Jolita 🤗

Atsakyti
QUOTE(Lince Lince_213919 @ 2019 01 31, 03:52)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="jolita102" data-cid="72337901" data-time="1548826019"><div><p>Laikykitės visos!!! Lince. Kaip smagu kai paskutine chemo.. Žinau tą jausmą 😊 o kaip čia net 16 chemo paskiria? Ar čia gal tos silpnesnės. Bet dažnesnės? O aš su vasario 14 jau ir švitinimus baigti turėčiau 😊 tada trijų mėn atostogos iki patikrinimų.. Jau atsibodo kasdien į Kauną važinėtis 😊</p></div></blockquote><p>4 raudonos, 12 taksanų kas savaitę. Kaip smagu, kad gydymas į pabaigą, Jolita 🤗</p>

O kaip taksanus leido buvo sunkiau negu raudona ar lengviau?? neuropatijos nebuvo??
Atsakyti

Laba, sakykit, o kam nors skauda krūtį nuo spinduliavimo? Ne odą ir ne per procedūrą. Tiesiog patino, skausminga, toks uždegiminis pojūtis. Ir iš giliau nudiegia. Kažin čia taip turi būti... 

Atsakyti
QUOTE(Tynka @ 2019 02 01, 08:45)
<p>Laba, sakykit, o kam nors skauda krūtį nuo spinduliavimo? Ne odą ir ne per procedūrą. Tiesiog patino, skausminga, toks uždegiminis pojūtis. Ir iš giliau nudiegia. Kažin čia taip turi būti... </p>

Gal pačiai būtų ramiau, jei paskambintumėt gydytojai, paskyrusiai švitinimą?
Atsakyti

Tikrai taip ne Jums vienai 😊 bet galit pasiklausti gydytojos. Man pačiai visai neblogai. Bet kita mergina klausė. Sakė. Normalu. Nes ten gi veiksmas vyksta 😊 bet kiekvienas atvejis individualus tai kita kart prieš spindulius paklauskit. Bet manau be reikalo nepergyvenkit

Atsakyti

Ačiū. Aš nepergyvenu labai, nes kaip ir logiška, kad kažkas darosi, bet ramiau, kai pasiklausi apie kitus  :)​ 

Atsakyti
Na štai, ledai pajudėjo - 02.13 paskirta kiaušidžių ir gimdos šalinimo operacija NVI.
Kai liksiu be estrogenų šaltinio, tada jau man galės pradėti taikyti gydymą - leisti Fulvestrantą. Kadangi burnoje beveik viskas gerai (dar spėsiu per savaitę kažką susitaisyt), tai pradės leisti ir Denosumabą.
Kaip ten dėl tų vienviečių palatų - mokėtis kasoje ar ... ?
Atsakyti

Na štai, ledai pajudėjo - 02.13 paskirta kiaušidžių ir gimdos šalinimo operacija NVI. Kai liksiu be estrogenų šaltinio, tada jau man galės pradėti taikyti gydymą - leisti Fulvestrantą. Kadangi burnoje beveik viskas gerai (dar spėsiu per savaitę kažką susitaisyt), tai pradės leisti ir Denosumabą. Kaip ten dėl tų vienviečių palatų - mokėtis kasoje ar ... ?

Pas ka operuosit?Ar mrt dare?

Atsakyti

Labas visoms ☺ senokai bebuvau čia užsukusi  :geda: matau yra nesmagiu naujienu... Merginos lalabai jus palaikau  :console: tikiu kad esat kovotojos ir nepasiduosit. Ir zzinoma iveiksit tą nedrauga  :gun_bandana:

Dėl viduriu užkietėjimo kažkuri klausė. Tai man neblogai padėjo Forlax milteliai.

Apie save neturiu labai ko papasakot. Laikausi neblogai. Tik Zoladexa kuri kas mėnesį leisdavo pakeitė kitu kuri leidžia kas 3 mėn. Nes anų nebekompensuoja... Taidoze didesnė bet lyg labai baisiai nesubludo hormonai 

Tyrimus dabar biški reciau daro tai bus jų prisikaupe nedarytų... Dabar pavasarį jaučiu teks daug tyrimų darytis... Kurių kaip visada baisiai bijau... 

Atsakyti
QUOTE(pupy @ 2019 02 02, 22:56)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="RaViltis" data-cid="72342235" data-time="1549126882"> Na štai, ledai pajudėjo - 02.13 paskirta kiaušidžių ir gimdos šalinimo operacija NVI. Kai liksiu be estrogenų šaltinio, tada jau man galės pradėti taikyti gydymą - leisti Fulvestrantą. Kadangi burnoje beveik viskas gerai (dar spėsiu per savaitę kažką susitaisyt), tai pradės leisti ir Denosumabą. Kaip ten dėl tų vienviečių palatų - mokėtis kasoje ar ... ?</blockquote>
<p>Pas ka operuosit?Ar mrt dare?</p>

Operuos Januška. MRT nedarė, tik KT.
Papildyta:
QUOTE(vaidosius @ 2019 02 03, 16:19)
<p>Labas visoms ☺ senokai bebuvau čia užsukusi  blush2.gif matau yra nesmagiu naujienu... Merginos lalabai jus palaikau  console.gif tikiu kad esat kovotojos ir nepasiduosit. Ir zzinoma iveiksit tą nedrauga  gun_bandana.gif</p>
<p>Dėl viduriu užkietėjimo kažkuri klausė. Tai man neblogai padėjo Forlax milteliai.</p>
<p>Apie save neturiu labai ko papasakot. Laikausi neblogai. Tik Zoladexa kuri kas mėnesį leisdavo pakeitė kitu kuri leidžia kas 3 mėn. Nes anų nebekompensuoja... Taidoze didesnė bet lyg labai baisiai nesubludo hormonai </p>
<p>Tyrimus dabar biški reciau daro tai bus jų prisikaupe nedarytų... Dabar pavasarį jaučiu teks daug tyrimų darytis... Kurių kaip visada baisiai bijau... </p>

Sveika, senai bematyta:) Aš visą vasarą buvau paskelbusi sau laisva nuo ligos, nuo informacijos apie ją ir labai gerai jaučiausi.
Ką prirašė vietoje Zoladexo?
Atsakyti