QUOTE(editana @ 2019 01 30, 10:41)
<blockquote class="ipsBlockquote" data-author="RaViltis" data-cid="72337625" data-time="1548786108">
<div>
<p>
Editana, nebūtinai turi atsitikti kaip man, bet dėmesį reikia nuolat atkreipti į savo pojūčius.
Paskutininė Zoladex 18.12.11 ir tą pačią dieną dariausi CEA - 5,63
Kitas CEA po mėnesio 19.01.14 - 12,7
KT 19.01.16 - MTS kauluose
Visą gruodį nuolat skaudeno nugarą - pečių juostą, juosmenį. Naktį kartais labai stipriai - skaudėjo su kiekvienu apsivertimu. Galvojau, kad nuo darbo prie kompo - vyras pamasažuodavo nugarą, patepdavo Voltarenu. Lyg ir palengvėdavo trumpam. Po to skausmas nusileido į dubens kaulus, atsirado jausmas, kad koja lyg išnirusi, negalėjau net gulėdama kojos į šoną patraukti be pagalbos rankomis, pradėjau šlubčioti.
Pagal išrašą išeitų, kad kur skaudėjo, ten panašiai ir yra MTS. Rytoj dar klausinėsiu detaliau. Nes prieš savaitę iš to šoko net nebežinojau ko klausti.
Dėl skausmo malšinimo nusiuntė į paliatyvios pagalbos kabinetą - gavau nuskausminančių pleistrų, požandinių tablečių nuo skausmo, Dexametazono ir pan., sakė, nereikia leisti skausmui įsigalėti. Pasakė, kas dabar esu kaip stiklinė - galiu sulūžti net lovoje ne taip pasivertusi. Bral, išsigandau rimtai. Gal kokį dar tyrimą padarys, kad paaiškėtų kokio lygio tas kaulų tankis? Įdomu, gal kaulų tankio tyrimas DEXA parodytų? Rudenį viskas buvo tvarkoj, tik osteopenija...
Kaupiuosi rytdienos gydytojų komisijos verdiktui - ką reikės, tą ir ištversiu - nėr kur dingt

Pažliumbiam ir vėl mes stiprios

</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>
<p>Labas</p>
<p> </p>
<p>Ačiū už atsakymus. Aš kažkaip nesusiprotėjau pasidaryti kraujo tyrimų, reik dabar pasidaryt, pasižiūrėt. Sulauksiu ką KT parodys, jei ką ras - ruošim ginklus kovai, o jei viskas ok - butelį gero raudono vyno pasidovanosiu

</p>
<p> </p>
<p>Parašyk, ką gydytojai sakė, koks gydymas bus

</p>
Jo, vyno noriu ir aš, tik kaip sureaguos su nuskausminančiais???
Prisiduodu: MTS kauluose gydysim Denosumabu, taip pat skirtas Fulvestrantas.
Būčiau jau šiandien gavus vaistų, BET. Prieš Fulvestrantą man reikia staigiai pašalinti kiaušides, nes mano 100% hormonams jautrus reikalas, o prieš leidžíant Denosumabą burnos būklė turi būti be uždegiminių procesų, nes gali kilti laaaabai didelių nemalonumų, o aš šiandien pranešiau gydytojai, kad man kažkoks gumbas jau keli mėnesiai yra - taigi, bandysiu staigiai išsiaiškinti Žalgirio klinikoje to gumbo kilmę.
Kuri esate šalinusi kiaušides, ką rekomenduotumėte Santaroj? Kaip yen viskas vyksta, kiek užtrunka gyjimas ir pas. Berods ViTiMe toj srityje turi patirties?
Papildyta:
QUOTE(ingriga @ 2019 01 30, 13:19)
<p>Labas

</p><p>Paskaitau vis, mintyse visoms sveikatos palinkiu, tik neparašau. Man pirmadieni MRT, tikiuosi viskas tvarkoje.
</p><p>Norėjau paklausti tu kurios geriat Tamoxsifeną awebe, ar keitėte į kitą kompensuojamą, ar mokat pilną kainą. Aš susimokėjau

nesinori po 4m. keisti

</p><p></p>
Aš susimokėjau pilną kainą už Ebewe Tamoxifen, nes irgi nenorėjau rizikuoti keisti. Čekius jau nusiuntėm į POLA - pasak POLA prezidento, už Ebewe ir Teva Tamoxifen primokėti neturi reikėti. Bet, reali sitaucija yra kita. Pola jau gavo ne vieną įrodymą, tikiuosi, pajudins reikalus.
Tamoxifenum 100 mg, geriamieji, kieti, paprasto atpalaidavimo L02BA01 Tamoxifen-Teva 20 mg plėvele dengtos tabletės N30 (Teva Pharma B.V., Nyderlandai) 3.30 1002411
Tamoxifenum 100 mg, geriamieji, kieti, paprasto atpalaidavimo L02BA01 Tamoxifen EBEWE 20 mg tabletės N30 (Ebewe Pharma Ges.m.b.H. Nfg. KG, Austrija) 4.50 1001826
Čia yra kompensuojamų vaistinių preparatų kainynas:
https://view.officea...ZMt1Q7HCsUC92SA