Įkraunama...
Įkraunama...

Krūties onkologija

As irgi manau kad leis atsigauti menesi..
Man po operacijos menesi neleido chemijos.. Pries pora dienu sulašėjo pirma, bet kol kas dekinga ji man, nesijauciu blogai, bet turbut dar cia tik pradzia.. mirksiukas.gifo koki intervala daro tarp raudonos ir baltos chemijos? Nes man raudona kas tris savsites lasins, o balta kas savaite.. keista kazkaip atrode ir balta kas dvi lasins, o cia kitaip parinko, o kaip kitom lasina?? kazin kodel?

Man raudona lasino kas tris savaites. O balta kas savaite. Pirma balta buvo po 3 sav nuo paskutines raudonos.

Kiek skaiciau, lasinant balta kas savaite -mazesnis salutinis poveikis ir didesnis (vos pora proc) efektyvumas. Bet aisku, ne taip patogu, kad kas savaite reikia vaziuot pas gydytojus

Atsakyti
O jum visom kuno temperatura nukrito zemiau 36 po lasinimu??? man db rodo 35,6, nors visada buvo 36,4..
Atsakyti
QUOTE(doviliuke21 @ 2019 01 23, 17:17)
O jum visom kuno temperatura nukrito zemiau 36 po lasinimu??? man db rodo 35,6, nors visada buvo 36,4..

Nesimatavau temp. po chemijos. Po raudonos krėtė šaltis.
Atsakyti

Mano irgi temp zema buna,galvoju kazi kodel.36,1 

Atsakyti
Sveiki, ka galetumete patart.... Po antros chemijos uzkietejo viduriai, tustinantis kraujuoja ir gan labai skauda, jai isgeriu laisvinamuju tada su isejimu viskas gerai, bet kraujuoja ir vistiek skauda. Gal kas zinot koki tepala ar zvakute kazka nzn.... Taip pat isbere gan stipriai, krutine ir slaunis. Niezti visa oda laaaabai. Kokius tepaliukus naudojat kad nujimt niezuli? O ka darot su burnoj atsirandanciom puslelem? Aciu jums lauksiu atsakymu 4u.gif
Atsakyti

Mano viduriai visad uzkieteje,patart nieko negaliu.O del berimo pasisakykit gyd.neaisku ka galima gert,ko ne.Burnai jei neklystu daktarino tep,sodos tirpalas.

Atsakyti

Ugiukas... Man oi kaip viduriai streikavo.. Bet ne to. Kad kietejo. O toks vaizdas, kad sustoję viskas buvo.. Ir tik į galą chemijų pakalbinau chemikę savo dėlto.. Padėjo paprastas sukimas rankos ant pilvo.. Pagal laikrodžio rodyklę.. Bet nzn. Ar ta pati bėda. Sėkmės 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita102: 26 sausio 2019 - 23:27
Uogiukai, viduriai ir mane vargino, gydytoja rekomendavo kažkokį šlykštu saldu tiršta vaistą, nepamenu pavadinimo, bet šlykštus, nieko nepadėjo. Isgerdavau senos lapų arbatos. Bet tai mano amžina problema vidurių užkietėjimas. Ir dabar pavartoju svarbu ne padauginti smile.gif
O dėl odos bėrimo tai galvoju kad tau kokia alerginė reakcija. Manęs nebuvo isberę, bet staigiai prasidedavo baisus kojų ir pėdų niežulys. Kankinausi kol kol sugalvojau išgerti tavegilio ar klaritino, tada praeidavo
Atsakyti
QUOTE(RaViltis @ 2019 01 23, 18:22)
Nesimatavau temp. po chemijos. Po raudonos krėtė šaltis.

Nesimatavau irgi. Bet visada buvo saltos it ledines rankos. Ir krete saltis irgi.

QUOTE(uogiukas @ 2019 01 26, 19:09)
Sveiki, ka galetumete patart.... Po antros chemijos uzkietejo viduriai, tustinantis kraujuoja ir gan labai skauda, jai isgeriu laisvinamuju tada su isejimu viskas gerai, bet kraujuoja ir vistiek skauda. Gal kas zinot koki tepala ar zvakute kazka nzn.... Taip pat isbere gan stipriai, krutine ir slaunis. Niezti visa oda laaaabai. Kokius tepaliukus naudojat kad nujimt niezuli? O ka darot su burnoj atsirandanciom puslelem? Aciu jums lauksiu atsakymu  4u.gif

Kad nebutu uzkietejimo, chemoterapeute patare kiekviena ryta pradeti nuo silto-beveik karsto vandens su citrios sultimis gerimo. Man labai pasiteisino ir padejo.
Atsakyti

Labas, dėl niežulio -išgerkit tavegil, greičiausiai alerginė reakcija. Man taip buvo, tai padėjo antialerginiai. Gydytojai paskui apie tai pasakykit. Dėl vidurių būtinai vartokit laisvinamuosius, o dėl kraujo (greičiausiai atsirado įplėšų )posterisan tepaliuką. Laikykitės!

uogiukas, 26 Sau 2019 - 19:09, parašė: Sveiki, ka galetumete patart.... Po antros chemijos uzkietejo viduriai, tustinantis kraujuoja ir gan labai skauda, jai isgeriu laisvinamuju tada su isejimu viskas gerai, bet kraujuoja ir vistiek skauda. Gal kas zinot koki tepala ar zvakute kazka nzn.... Taip pat isbere gan stipriai, krutine ir slaunis. Niezti visa oda laaaabai. Kokius tepaliukus naudojat kad nujimt niezuli? O ka darot su burnoj atsirandanciom puslelem? Aciu jums lauksiu atsakymu 4u.gif
Atsakyti
Aciu labai, kad atsiliepet ir pataret. Sirdingai dekoju. Siandien jau kazkiek geriau, berimas po biski nueina, bet niezti toliau. Temperatura jau nukrito, atsirado skonio receptoriai, tik balsas dar uzkimes 4u.gif
Atsakyti

Laikykis,Uogiuk😉😘

Atsakyti