Įkraunama...
Įkraunama...

Krūties onkologija

QUOTE(Ikulia @ 2019 01 21, 20:29)
As tiesiog isvedinau ir isskalbiau

Ačiū labai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Edmė @ 2019 01 21, 20:40)
Išskalbti reikia. Ir patalynę pakeičiu ir išskalbiu.

Ačiū labai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Magno @ 2019 01 21, 23:52)
As isskalbiau ir tiek, patalyne taip pat issiskalbiau, gerai isvedinau kambarius. Sesute sake ir tualeto patalpa isvalyt ( nes daug reikes isgert daug skysciu ir daug sysiosit smile.gif su slapimu iseis is organizmo ta radioaktybi medziaga). Bet siaip sesute sake, kad ta medziaga labai greit skyla. Svarbu nekontaktuoti su vaikais ir gyvunais.

Ačiū labai! 4u.gif Ups!! Katuka turiu! Nera kur det jo blink.gif Et, pasivaikśčiosiu lauke ilgiau! Nauda: judėjiMas grynam ore, iseis i nauda smile.gif....tikiuosi....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ViTiMe: 22 sausio 2019 - 09:18

Labu, negaliu užmigti, ryt chemija... liko dar dvi 🤗. Neduoda miegoti viena įkyri mintis. Po chemijos dar bus tyrimai ir operacija. Ar ilgai reiks laukti operacijos, kas su tuo susidūrė?  Po onkologės turėčiau keliauti pas mamologą - chirurgą. 

Atsakyti

Manau koki men leis atsigauti

Atsakyti

Manau koki men leis atsigauti

Taip ilgai? O jei, noriu, kad mam kuo greičiau išimtų nedraugą 😑. Man vis nuojauta, kad plinta ten man viskas...

Atsakyti
QUOTE(Lince Lince_213919 @ 2019 01 23, 03:39)
<p>Labu, negaliu užmigti, ryt chemija... liko dar dvi 🤗. Neduoda miegoti viena įkyri mintis. Po chemijos dar bus tyrimai ir operacija. Ar ilgai reiks laukti operacijos, kas su tuo susidūrė?  Po onkologės turėčiau keliauti pas mamologą - chirurgą. </p>

Operacija mazdaug po menesio. Karaujo parametrai turi atsistatyti . Nors mane po menesio operavo su leukocitais - 2,9.
Atsakyti
As irgi manau kad leis atsigauti menesi..
Man po operacijos menesi neleido chemijos.. Pries pora dienu sulašėjo pirma, bet kol kas dekinga ji man, nesijauciu blogai, bet turbut dar cia tik pradzia.. mirksiukas.gif o koki intervala daro tarp raudonos ir baltos chemijos? Nes man raudona kas tris savsites lasins, o balta kas savaite.. keista kazkaip atrode ir balta kas dvi lasins, o cia kitaip parinko, o kaip kitom lasina?? kazin kodel?
Atsakyti

As pasirinkau balta,kuria lasino kas 3 sav,o vietiniams,kad nevazinet kas sav Paklitakseli.Sake poveikis vienodas

Atsakyti

Mano mamai paskutinė chemo buvo sausio 12, operavo vasario 1 dieną. 

Atsakyti

Man chirurgė sakė, kad reikia atsigaut ir labai nėra ko skubėt, tai operavo gal po pusantro mėn. nuo chemijos pabaigos.

Atsakyti

As irgi manau kad leis atsigauti menesi..
Man po operacijos menesi neleido chemijos.. Pries pora dienu sulašėjo pirma, bet kol kas dekinga ji man, nesijauciu blogai, bet turbut dar cia tik pradzia.. mirksiukas.gifo koki intervala daro tarp raudonos ir baltos chemijos? Nes man raudona kas tris savsites lasins, o balta kas savaite.. keista kazkaip atrode ir balta kas dvi lasins, o cia kitaip parinko, o kaip kitom lasina?? kazin kodel?

Man ir raudoną, ir baltą lašino kas tris savaites. Net nepaminėjo, kad galima kitaip. Tiesa, nuo raudonos šlapimas nusidažo rausvai, jeigu ką ir kažkaip labai į šonus teška :)

Atsakyti

ViTiMe - kaip praėjo kaulų scanas?  Atrodo, kad man teks kartoti, nors man ten buvo neįmanomai sunku - negaliu ištverti plokštės virš savęs, panikos priepuolis ir t.t

Atsakyti

Chirurgas sake, kad operacija gali daryti min 3 sav po paskutines chemo.

Po chemijos skyre tyrimus, kai kuriu reikia ir ne taip trumpai laukt. Skyre plaucius persisviest, pilvo echoskopija (kadangi kepenyse mate darinuka -po echo dariau kepenu mrt), krutu echo, krutu mrt. Sulauki tyrimu laiko, tada kol atsakymai ateina. Dar gyd turi i konsiliuma nueit.

Tas men greitai praeina...

Atsakyti