Visų pirma, džiaugiuosi jūsų geromis naujienomis po tyrimų
Koks palengvėjimas...
Pati irgi dariausi pirmą markerį ir echiskopiją po sausio mėn. baigto švitinimo. KT paskyrė tik birželio mėnesį - ar čia taip turi būti? Kaip suprantu, tikrinimai būna kas 3 mėn.? Kokie kontroliniai tyrimai daromi?
QUOTE(vaidosius @ 2017 03 03, 09:08)
man buvo 4 raudonos paskirtos ir 4 baltos (nezinau tiksliau tu raiduciu ir stirpumu ju ir pan. ) jau 6 atlaikiau
raudona sunkiau atlaikiau o dabar ta skaidria tai daug lengviau
Na va, liko jau visai nedaug
Man taip pat buvo 4 raudonos ir 4 baltos. Praėjus kuriam laikui jau net ir nežinau, kuri man buvo sunkesnė. Kažkaip ištverdavau tas kelias dienas ar savaitę, net dirbdavau prie kompo, o po to dvi savaites jau visai neblogai jausdavausi.
QUOTE(ViTiMe @ 2017 03 07, 19:48)
Man praėjusią savaitę pašalino viską.
Ryžtingai tvarkaisi. Šaunuolė
Kad atmintis vietomis išeina pasivaikščioti, tai gal net ir gerai?Ypač būtų gerai, kad pasimirštų visi nemalonumai... Greičiau atgauk jėgas po visų operacijų, trauk lūpdažius iš rankinės, aukštakulnius iš spintos ir pirmyn į pasaulį
QUOTE(Undzinka @ 2017 03 08, 22:09)
Pas mane analogiska situacija. Beeveik 50 operavo, tada chemija. Po pirmos chemijos kai uzrauke mmm, taip ir nebera. Po chemijos 2 metus geriau tamoksifena. mmmm nesugryzo. Kadangi amzius kaip ir jau lyg klimakso ejo, tai ir tu salutiniu pozymiu nelabai jutau.
Man irgi po pirmos chemijos mėnesinės kaip dingo, taip jau metai be jų gyvenu ir visai nepasiilgstu:) Nuo gruodžio leidžia Zoladexą, o dabar pradėjau gerti ir Tamoxifeną. Pilvą gerokai pamausdavo, ypač kai tik pradėjo leisti Zoladexą, karščio pylimai. Prakaitavimas, karščio pylimai iš karto sustiprėjo pradėjus gerti Tamoxifeną - permerkia kiaurai.
QUOTE(KRV @ 2017 03 10, 12:31)
Man neberašo kompensuojamų receptų, bet kadangi ir pati esu skaičius apie kitose šalyse vykdomus tyrimus, tą patį pasakė visi gydytojai, kurių klausiau, šeimos gydytoja sakė, kad skaitė apie tamoxifeno ilgesnį naudojimą jau ir lietuviškame medicinos leidinyje. Man visi pasakė taip - kadangi stiprių šalutinių poveikių nėra, auglys labai jautrus hormonams ( Er+++, PR+++), jaunas amžius, tai gerti toliau,
Mano reikalai irgi jautrūs hormonams. Tik aš skaičiau apie Tamoxifeną nelabai gerų dalykų, kad geriau keisti Anastrazoliu, kuris sumažina atsinaujinimo riziką labiau nei gydymas Tamoxifenu, kuris, kartais net paskatina atsinaujinimą. Anastrazolis irgi turi savų šalutinių poveikių, pasireiškiančių vėliau. Žodžiu, sunku atsirinkti kas ir kaip iš tiesų...
Papildyta:
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2017 03 13, 10:53)
O kodėl Kaunas jų nenori naudoti? Mes kaip tik Kaune gydomės.
Nežinau, taip minėjo pleistrus atstovaujančios įmonės darbuotoja. Bet juk visada galima ir reikia klausti, bandyti - juk yra teigiama vilniečių patirtis. Gaila, kad ištryniau filmuką apie tuos pleistrus. Bet gal internete Mölnycke puslapyje galima rasti ar youtobe?