Koks tas rankos skausmas ?
Man pradejo skaudet , negaliu istiest rankos kaip kzkokia gysla kad butu itempta
Koks tas rankos skausmas ?
Man pradejo skaudet , negaliu istiest rankos kaip kzkokia gysla kad butu itempta
Panašiai, skausmas eina nuo peties į plaštaką. Kineziterapeutė paspaudė arčiau peties, tai skaudėjo iki pat pirštų. Kažkas susiję matyt su jungiamuoju audiniu, ar sausgyslėmis, biesas žino kas ten persitempia.
Laba diena, jungiuosi į jūsų temą.
Aš po operacijos, laukiu spindulių. Gydausi Kaune. Jolita102, papasakokite, kaip ten viskas vyksta. Ar jūs Kaune gydotės?
Labas,
aš Kaune gydžiaus.
Kai paskiria spindulių datą, nueini ten užveda kortelę, nuima išmatavimus- kurią vietą tiksliai spinduliuos, kad fizikai parašytų programą skirtą būtent tau., pašneki su gydytoja, jei reikalingas parkingas - duoda lapelius su kuriais įleidžia į teritoriją nemokamai (taip buvo prieš porą metų- gal kas pasikeitė). Tada susitariat laiką kada ateisi spinduliuotis kasdien, priskiria tą spindulių aparatą prie kurio ateit reikės. Pati procedūra paprasta- nusirengi, atsiguli ant stalo, ramiai paguli porą minučių ir viskas. Ilgiau užtrunka nusirengt /apsirengt, nei pati procedūra. Spinduliavimo metu jaučiau šilumą ir viskas. Tepdavausi PO spinduliavimo medetkų tepalu, aktinolin, bepanten, ir po spindulių porą val vaikščiodavau iki pusės nuoga, kad neerzintų audinys odos. Prieš spinduliavimą oda turi būti švari- be jokių kremų, tepalų, antiperspirantų ir kt dalykų, kad nesukaltų alergijos ir kt šalutinių reiškinių. Man pavyko be žaizdų k atlaikyt 25 spindulius. Oda pasidarė ruda, lyg kietesnė. Dabar viskas gerai, nebesimato nieko. Viskas bus gerai, nesudėtinga procedūra