Sveiki, na, man, kai diagnozavo, buvo 47... Bet as neturiu vaiku, tai atvirkščiai, dar turėjau ramint mamą... Iš pradžių buvo visiškas neigimas. Atsimenu guliu palatoj, jau po operacijos ir galvoju: - "Cia tai joms visoms vėžys, man tai ne vėžys..."
.
Sveiki, belulino!
Dėkoju, kad likote neabejinga ir atsakėte!
Žaviuosi jūsų ir daugelio kitų moterų nusiteikimu ir noru pasveikti!
Kad taip mano mamukas į viską žiūrėtų..visiems būtų lengviau, kiekviena diena būtų lengvesnė, o tai dabar visos dienos tomis pačiomis mintimis, kaip ji negatyviai ir nepasitikinčiai į viską žiūri.
Niekur nenori eiti, su niekuo nenori bendrauti, net ir nuo manęs tolstas, o tai yra labai skaudu kaip dukrai.
Siūlome ir čia prisiregistruoti ar bent jau paskaitinėti, siūlome įvairias knygas - atsisako (anksčiau knygas viena po kitos greitai suskaitydavo), siūlome veiklas, būrelius, viskam yra ne. Raudoną pernešė lengviau, su balta labiau skausmai kankina. Psichologiškai situacija, matau, kad sunki, nežinia ko ieško, kad tik kažko prisikabint, kad tik kažką blogo savy rast, kad tik viskas ir pasitvirtinų, kaip jai atrodo.. Ėmiau į artimus draugus kreiptis dėl psichiatro pagalbos, nebežinau, ko imtis. Labai sunku pačiai, kai visa širdim stengies, eini, ieškai, patari, perduodi viokios info ir viskas kaip į sieną.