Įkraunama...
Įkraunama...

Krūties onkologija

Uch, jolita102, dar vienas etapas iveiktas! Sveikinu!

Kas toliau? Sanatorija? Kada vaziuoji ir kur?

Atsakyti

Ačiū, Audry :* neėmiau aš sanatorijos. nes į kitą miestą nenorėjau dėl šeimos. o Drusk pasirodo nemoka ištraukti skysčių iš krūties. o valdau ranką gerai, tai tik pas daktarą per retą nuvažiuosiu...db 5dienį grįžus tai rytoj pas jį :) tada po 2-3 sav bus ats, ar pakankamai pašalino ir sugijus greičiausiai spinduliai, bent taip planavo :)

Atsakyti

Sveikos moterys, damos, merginos ! Mano atsiradimas cia, jums visoms ipus vilties.

Paziurekite video kuri sumontavau ir patalpinau i savo kanala - https://www.youtube....h?v=Tf-FylWtAOg

Antroje filmo dalyje, zmogus vardu Vladimir, pasakoja kaip nugalejo 4 stadijos vezi. Pazystu ji asmeniskai, nuo to momento kai jis filmavosi, praejo gal 4 metai, jispuikiai jauciasi ir padejo pasveikti daugybei zmoniu, nepriklausomai nuo vezio rusies.

Nei vienas gydytojas jums nepasakys is kur atsiranda vezys - apkaltins nervus, stresa, bloga mityba, nusilpusi imuniteta ar dar geriau - genetika, paveldimuma. Tai tuscios frazes kurios nieko neirodo.

Bendraudamas su Vladimiru suzinojau daugiau detaliu, bet kokios rusies vezio gydymui. Praeina ir psoriaze, dingsta karpos ir t.t.

Esu Sarlatanas, jeigu jus netekote pasitikejimo gydytojais, kreipkites pas mane - atvaziuosiu pas jus, parodysiu, paaiskinsiu ka ir kaip reikia daryti.

Ypac skaudu kai serga jauni zmones ir vaikai.

Atsakyti

Gerb. Šarlatane,

Visa tai, ką rašot, yra žinoma daugelį dešimtmečių visai medicinos bendruomenei - nė vienas rimtas gydytojas niekada nėra sakęs, kad soda kartą per savaitę (ar kitais atvejais dažniau) yra blogai, tačiau tai neišgydo vėžio. Nė iš tolo. P. Vladimir yra (žinoma, dar norėčiau pamatyti jo oficialią diagnozę ir biopsijų rezultatus, ar jis išties sirgo IV stadijos vėžiu) laimingas spontaninės remisijos pavyzdys, taip pat puikiai žinomas medicinai ir vykstantis ~1/50000 atvejų, kai imuninė sistema dėl vienokių ar kitokių priežasčių staiga atpažįsta vėžio ląsteles ir jas sunaikina. Tai mokslui žinomas fenomenas, kuris dabar yra kuo puikiausiai paaiškinamas. Niekas net nesiginčija, kad vėžys yra imuninės sistemos nesusitvarkymo su juo pasekmė (ir tai medicinai žinoma jau šimtą metų) ir Candida galėtų būti viena iš teorijų (ir yra), bet pabandykite išgydyti kad ir paprastą kojų grybelį soda - linkiu sėkmės. Kad IV stadijos vėžys yra neišgydomas irgi nė vienas rimtas mokslininkas nesako, nes šiuo metu kai kurių ligų atveju daug žmonių pasiekia visišką remisiją (pvz., krūteis vėžio IV stadijos ~15 %) ir ~10-20 % iš pasiekusiųjų joje išlieka labai ilgą laiką, o gal net ir visą likusį gyvenimą.

Medicina ir mokslas veikia pagal principą ,,evidence based", ir kuria vaistus, kurie padėtų visiems ir turėtų įrodymų, o ne vienam iš milijono. Kad dauguma jūsų siųsto profesoriaus pacientų jau yra iškeliavę anapilin, o jį į teismus padavę patys artimieji, yra visiems žinomas faktas. Jei tamsta netiki mokslu ir medicina, tai reikėtų suorganizuoti savo klinikinį tyrimą, pvz., 50 pacientų su biopsijomis nustatytu IV stadijos vėžiu, gydymas soda. Tikiu, kad įmanoma tą padaryti ir nelegaliai (nes legaliai tokios nesąmonės niekas neleistų), nes žmonėms juk niekas neuždraus dalyvauti tokiame tyrime, jei jie to nori. Turėkite stebėtojų-gydytojų komisiją, kuri viską sektų, būkite skaidrūs, darykite tarpinius tyrimus ir jei iš 50 išgydysite nors 5 žmones, visi jums nusilenks ir niekas su niekuo nesiginčys. Deja, jūs to niekada nepadarėte ir nepadarysite, nes tai, ką sakote yra paprasčiausiai netiesa.

Lengviausia visuomet viską yra suevrsti ,,pasauliniam sąmokslui" nesigilinant į tikrąsias priežastis. Pasaulyje pilna mokslininkų ir medikų, kurių artimieji serga baisiom-mirtinom ligom, ir jie, pasak jūsų, yra ,,uždusinti medicinos pramonės" ir žinodami tikruosius vaistus, kuria kažkokius ,,pseudo-vaistus", siųsdami savo artimuosius myriop? Labai jau drąsūs teiginiai, su kuriais neįmanoma sutikti.

Kodėl nesurandami vaistai nuo vėžio? Nes vėžys apibūdina visą gamą (dėl genetinės sąrangos, prašau, tikrai nesiginčykite) visiškai skirtingų ligų, kurios veikia/progresuoja panašiai, tačiau skirtingai nei kitos ligos, yra kilusios iš pačio organizmo, o ne ląstelės/virusai atėję iš išorės. Pakankamai lengva organizme atskirti svetimą, bet sunku - savą. Vėžį mokslas išgydys, ir tai tik laiko klausimas, kaip išgydė infekcines ir virusines ligas, taip pat daugelį ligų poavertė lėtinėmis, ir tuomet apie jį niekas net nebekalbės, kaip dabar nekalba apie raupus, gripą, ir pan. O prieš 100 metų pasaulyje dar buvo begalė šarlatanų, kurie šias ligas ,,gydė" kitomis priemonėmis. Dabar jie jų jomis jau nebegydo, niekas dėl jų pas juos neina, nes užtenka vienos tabletės už 50 ct, tai jie ,,perėjo" prie vėžio, alzheimerio, parkinsono...

Atsakyti

Pritariu. Simoncini, kuris rodomas pirmoje filmuko dalyje, yra sukčius ir melagis. Ir bet kuris daktaras jo teoriją sumals į miltus. Neatmetu, kad Vladimir'ui soda galėjo pagelbėti, tačiau neišgydė, ir tuo labiau negydo bet kokį vėžį. Paskutinis sakinys "Ypac skaudu kai serga jauni zmones ir vaikai" - yra bandymas paveikti kitus žmones per emocijas.

Atsakyti

Labas merginos.Man 47 metai.Nuo vasario men.kaip pradejau chemiją dingo mėnesinės.Nuo rugpjūčio  mėn.vartoju tamoksifeną.O dabar po lyt.santykių pasirodė kraujo.Kažin ar čia jau reikia susirūpinti?

Atsakyti
QUOTE(Blondiske @ 2018 12 12, 21:12)
<p>Labas merginos.Man 47 metai.Nuo vasario men.kaip pradejau chemiją dingo mėnesinės.Nuo rugpjūčio  mėn.vartoju tamoksifeną.O dabar po lyt.santykių pasirodė kraujo.Kažin ar čia jau reikia susirūpinti?
</p>

Del sventos ramybes visad verta pasirodyti gydytojai, man kai vasara pajudino kiausides, tai jos taip ir uzsilenke verysad.gif buvau pas Intaite, ji pasake, kad musu situacijoj geriau kai nera mmm, nepriklausomai nuo to ar v harmoninis ar ne.
Atsakyti

Magno, geriau kai visai neatsiranda menesines, ar kaip? nes mano chemijos baigtos.. db liko tik spinduliai.. menesines dingo po3 chemijos jei gerai pamenu..net ydomu, kada atsiras vel

Atsakyti
QUOTE(jolita102 @ 2018 12 13, 12:55)
<p>Magno, geriau kai visai neatsiranda menesines, ar kaip? nes mano chemijos baigtos.. db liko tik spinduliai.. menesines dingo po3 chemijos jei gerai pamenu..net ydomu, kada atsiras vel</p>

Irntaite sako, kad geriau ju nereikia
Atsakyti

Magno, tamoksifenas, 100% neveikti, todėl kartai gali ir atsirasti.

Vartojant tamoksifeną patariama kas 3mėn lankytis pas ginekologą, 

Atsakyti
Kas zino kokiu hudu jungtis pas strioga i virtualia konsultacija ar seminara, siandien kur vyks ?
Atsakyti

Erika Marija, Laikykitės :4u:

Labai gerai suprantu, kaip sunku. Man irgi buvo 27-eri, kai mamai diagnozavo ligą. O sutikdama tą gimtadienį sakiau lucky twenty seven.... Ironiška..... 

Man labai padėjo šitas forumas, daug skaičiau moterų patirčių. Daug sužinojau. Viską pasakojau mamai, drąsinau. Ji pati forumo neskaitė. Kartu važiuodavom į chemoterapijas. Dažniausiai aš, tėtis ir mama. Arba jei tėtis dirbdavo tada mano vyras mus veždavo. Kažkur perskaičiau, kad ligą galima nugalėti, kai su ja kovoja  gydytojas, pacientas ir paciento artimieji. Tai susitelkėm į bendrą kova.

Meldžiausi. Vyras juokaudavo, kad tuoj praklūposiu skyles prie radiatoriaus :D  bet man taip buvo lengviau ištverti pačiai ir maksimaliai palaikyti mamą. 

Sveiki! 
Pirmiausia. labai ačiū, kad atsakėte!
Šį forumą seku jau seniai ir jūsų istorija man visad buvo artima. 
Dar nebūdama prisiregistravus čia, taip pat mamai skaičiau ir pasakojau visų istorijas, kas ką patiria ir kaip išgyvena.
Bet ji kaip mūras, rodos, nieko negirdi. Nesupranta, kad dauguma išgyvena tą patį. Tikriausiai galvoja, kad tik jai taip blogai, kad kitoms lengviau, nors žinau, kad yra kas dar sunkiau perneša gydymą, ir atidėtas, ir visko būna.
Meldžiuosi kasdien ir aš.. tik jos abejonės ir nepasitikėjimas tyrimais, kai po kelis kartus einam ir klausiam pas gydytojus, kad tik jai ramiau būtų, vistiek nepadeda. Patiems stogai važiuoja, esam tokie bėjėgiai, skaudžiasia, kad ji net mūsų neklauso, lyg nepasitiki.. 
Jai ne kartą sakyta, kad jos nusiteikimas lemia gydymo rezultatas, neva ji supranta, bet vistiek elgiasi atvirkščiai..

Atsakyti