Įkraunama...
Įkraunama...

Krūties onkologija

GK administratore gali uzregistruoti pas Strioga, ten jo kabinetas

Dar turiu tokius kontaktus, bet nezinau ar nepasene:

8 601 69 551 (mobilaus tel. nr.)  strioga@gmail.com (asmeninis el. paštas) marius.strioga@vuoi.lt (darbo el. paštas)
marjusas (skype)

as per GK registravausi

Atsakyti

Apie juos senai galvojau, dar kai gudymas vyko, patare Luksyte, mano estr (-) prog(-) ir Her 2 (+++). ageesyvus sitas tipas, tai ir noriu pagauti Strioga pasikonsultuoti. Kaina sitos vakcinos ziuriu vis auga. Girdejau, lad Strioga dabar klinikon Gk, bet iejus j ju tinklapiir perziurejus gydytoju sarasa, stiogos nematau

Mano toks pat tipas. Tik as dar chemoterapiju nebaigus (operacija ir svitinimas irgi priesaky). Jei ka suzinosit -pasidalinkit, prasau. Idomu labai

Atsakyti
QUOTE(Brazil @ 2018 12 01, 08:37)
<p>GK administratore gali uzregistruoti pas Strioga, ten jo kabinetas</p><p></p><p>Dar turiu tokius kontaktus, bet nezinau ar nepasene:</p><div><span><span>8 601 69 551 (mobilaus tel. nr.)  <a data-ipb='nomediaparse' href='mailto:strioga@gmail.com'><span>strioga</span>@gmail.com</a> (asmeninis el. paštas) <a data-ipb='nomediaparse' href='mailto:marius.strioga@vuoi.lt'>marius.<span>strioga</span>@vuoi.lt</a> (darbo el. paštas)</span>
<span>marjusas (skype)</span></span>
</div><div>
</div><div>as per GK registravausi</div><div><div>
</div></div><p></p>

Aciu
Papildyta:
QUOTE(Audry @ 2018 12 01, 09:17)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Magno" data-cid="72281833" data-time="1543640128"><div><p>Apie juos senai galvojau, dar kai gudymas vyko, patare Luksyte, mano estr (-) prog(-) ir Her 2 (+++). ageesyvus sitas tipas, tai ir noriu pagauti Strioga pasikonsultuoti. Kaina sitos vakcinos ziuriu vis auga. Girdejau, lad Strioga dabar klinikon Gk, bet iejus j ju tinklapiir perziurejus gydytoju sarasa, stiogos nematau</p></div></blockquote><p>Mano toks pat tipas. Tik as dar chemoterapiju nebaigus (operacija ir svitinimas irgi priesaky). Jei ka suzinosit -pasidalinkit, prasau. Idomu labai</p>

Ok, butinai , kur gydotes ?
Atsakyti
Merginos, kurios bendravot su Strioga, kaip vyks konsultacija ? Ar jis pats isdestys situacija, ar konsultuos tai , ka as sugebesiu jo paklaust smile.gif ?
Atsakyti

viska jis papasakos, puikus daktaras, rasykis tik greiciau :) kiek pamenu, pirma konsultacija nieko nekainuoja

Atsakyti
o kokia kaina tos imunoterapijos?? o nvi pas ji papulti neimanoma?? ar tiesiog ta imunoterapija nekompensuojama.. As apie ja visai dar neieškojau info ar daug merginu darote ta terapija??
Atsakyti

Imunoterapija nekompensuojama, kaina 7000 eur, ir viskas tuo pasakyta. Gydosi ja labai mažai kas. Bet jei finansai leidžia - kodėl ne. 

Atsakyti
Sveikos visos. Esu dabar sanatorijoje. Iskilo man toks klausimas - jei vaziuoji uz savo pinigus, ar verta paimti koki israsa I poliklinika, ar jis reikalingas veliau kokiem neigalumam testi ar dar kam..?
Atsakyti

Žiniai -- gruodžio 13 d. bus Striogos diskusija apie imunoterapiją https://www.facebook...12487865821400/

Atsakyti
QUOTE(Brazil @ 2018 12 03, 21:57)
<p>viska jis papasakos, puikus daktaras, rasykis tik greiciau smile.gif kiek pamenu, pirma konsultacija nieko nekainuoja</p>

80 e konsuktacija
Atsakyti

80 e konsuktacija

O, laikai keiciasi .. Is manes kazkodel nepaeme, gal kam ta diena nuotaika kita buvo

Atsakyti

Sveikos, mergytes! Aš jau namuose po operacijos. Operavo V. Čėsna. Laaaabai rekomenduoju. Veikė pats kaip raminamieji :)) o ir pjūvį padarė tik aplink spenelį...sugebėjo iš ten limfmazgį vieną iškabinti ir ačiū Dievui operacijos metu patiktikrinus jis švarus :) Tai tik vienas ir išimtas. Dabar svarbiausia, kad po 2-3 sav pasakytų.kad pakanksmai pašalino krūties..nors jau piu piu piu jei per mažai tada dėsim implantus...žodžiu blogos žinios užgrūdina, o geros džiugina labiau nei įprastai :) sveikatos ir pozityvumo visoms!!!! :*

Atsakyti