GK administratore gali uzregistruoti pas Strioga, ten jo kabinetas
Dar turiu tokius kontaktus, bet nezinau ar nepasene:
marjusas (skype)
GK administratore gali uzregistruoti pas Strioga, ten jo kabinetas
Dar turiu tokius kontaktus, bet nezinau ar nepasene:
Apie juos senai galvojau, dar kai gudymas vyko, patare Luksyte, mano estr (-) prog(-) ir Her 2 (+++). ageesyvus sitas tipas, tai ir noriu pagauti Strioga pasikonsultuoti. Kaina sitos vakcinos ziuriu vis auga. Girdejau, lad Strioga dabar klinikon Gk, bet iejus j ju tinklapiir perziurejus gydytoju sarasa, stiogos nematau
Mano toks pat tipas. Tik as dar chemoterapiju nebaigus (operacija ir svitinimas irgi priesaky). Jei ka suzinosit -pasidalinkit, prasau. Idomu labai
Žiniai -- gruodžio 13 d. bus Striogos diskusija apie imunoterapiją https://www.facebook...12487865821400/
Sveikos, mergytes! Aš jau namuose po operacijos. Operavo V. Čėsna. Laaaabai rekomenduoju. Veikė pats kaip raminamieji ) o ir pjūvį padarė tik aplink spenelį...sugebėjo iš ten limfmazgį vieną iškabinti ir ačiū Dievui operacijos metu patiktikrinus jis švarus
Tai tik vienas ir išimtas. Dabar svarbiausia, kad po 2-3 sav pasakytų.kad pakanksmai pašalino krūties..nors jau piu piu piu jei per mažai tada dėsim implantus...žodžiu blogos žinios užgrūdina, o geros džiugina labiau nei įprastai
sveikatos ir pozityvumo visoms!!!! :*