QUOTE(Natūrali @ 2017 03 06, 21:29)
markeris krenta, tai gerai. Mano atveju visi markeriai yra ir visada buvo normos ribose. Lauksim Tavo gerų KT rezultatų.
Buvau šiandien pas ginę. Tai sakė normalu, kad man taip skausminga buvo praėjusį kartą. Kol viskas adaptuosis, dar praeis laiko su tuo Tamoksifenu ir su Zoladex.
Turiu pagaliau MRT atsakymą. Rezultatas kaip rašo: "ženkli teigiama dinamika". Viena MTS sumažėjusi nuo 2,6x2,1cm iki 1,2x0,8cm, kita MTS beveik išnykusi, minimaliai kaupia kontrastą, dydis net neįvardintas
Naujų židinių nėra..
Sekantis žingsnis pilvo organų ekoskopija 04.03...
labai dziaugiuosi uz tave
taip ir toliau kad viskas eitu i teigiama puse
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2017 03 09, 09:50)
Sveikatos visoms
Vakar buvome pas chirurgę, sakė gydymas davė tokį poveikį, kokio ir tikėjomės
Kitą savaitę mamai konsultacija dėl spindulių. Kaip suprantu, dažniausiai būna 25 kartai? Kiek laiko vienas spinduliavimas trunka? Kadangi geriasiai gyti padeda namai, planuojam imti atostogas pakaitomis ir į spindulius mamuką vežioti, kad nereikėtų į ligoninę gultis.
Kaip sakė gydytoja, po spindulių sekančiai patikrai lauks mūsų po 4 mėn.
Atrodo tiek daug nueita....
Mamai jau atauga plaukai, nors ir trumpi dar jie, bet jau prieš vėlykas keliaus pas kirpėją, kad nudažytų
spinduliavimas zinau apie 5 minutes tetrunka
man paciai dabar reikia del spinduliavimo apsisprest ar i santariskes geguzes men gultis ar cia Klaipedoj darytis, nereiketu tada biliotenio tokio ilgo imti ir ligoninej gulet
tik kazi ar kokybe cia ta pati butu...