gal kokių atsiliepimų apie gydytoją Daivą Sendiulienę turit?
Gal kas operavotės pas V.Čėsną?
Jau paskyre?
Sendiuliene sake neblogai.
Aš pas gyd..V.Čèsną operuosiuosi..vakar pavyko susitikti. kaip smagu, kai reikalai juda į priekį
Liuks -jau turi plana sekanciam zingsniui!
Kada operuosies? Aptarem operacijos masta ?
QUOTE(klausimėliai @ 2018 11 06, 16:50)
<p>gal kokių atsiliepimų apie gydytoją Daivą Sendiulienę turit?</p>
Aš, dabar pas ją einu planiniams patikrinimams. Labai maloni, tikrina kruopščiai. Kolkas jokių priekaištų neturiu. Žinau, kad ji dar spindulines terapijos skyriuje dirba. Bet ten aš eidavau ne pas ją.
O sakykit kam dare pirmiau operacija ne chemoterapija ar dejo implantus?? ar jie netrukdo jeigu ideda paskui gydytojam stebeti ir taip pat spinduliu terapijai??
Mane taip pat operuos Bružas..
O sakykit kam dare pirmiau operacija ne chemoterapija ar dejo implantus?? ar jie netrukdo jeigu ideda paskui gydytojam stebeti ir taip pat spinduliu terapijai??
Man nedejo,nes sake tolimesniam gyd gali but negerai,as ir nedejau,cia gydytoja taip patare
Labas, gal kas žinot, kaip skaičiuojamas 90d biuletenis, turint neįgalumą-pagal kalendorius metus ar nuo neįgalumo paskyrimo datos?
QUOTE(pupy @ 2018 11 09, 19:30)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="doviliuke21" data-cid="72259085" data-time="1541770923"><div><p>O sakykit kam dare pirmiau operacija ne chemoterapija ar dejo implantus?? ar jie netrukdo jeigu ideda paskui gydytojam stebeti ir taip pat spinduliu terapijai??
Mane taip pat operuos Bružas..</p></div></blockquote><p>Man nedejo,nes sake tolimesniam gyd gali but negerai,as ir nedejau,cia gydytoja taip patare</p>
Mane taip pat operuos Bružas..</p></div></blockquote><p>Man nedejo,nes sake tolimesniam gyd gali but negerai,as ir nedejau,cia gydytoja taip patare</p>
Bet oda tai paliko su speneliu.. ???