Ilsekis ramybeje,Undzinka.
Udzinka, ilsėkis rarybėje
Ilsėkis ramybėje Undzinka... Labai liūdna...
Uzuojauta Undzinkai...
Aisku priimsim,kas tik domina ir klausk.Atsimenu,kai as pakliuvau i si buri nieko nezinodama,viskas baisu,painu...

as irgi turbut kaip ir visos labiausiai noriu issaugoti plaukus, cia turbut psichologuskai moteriai svarbiausias dalykas.. gal galit pakomentuoti +- kodel rai daznai nedaro to saldymo ar jis kainuoja daug pinigu?? man turbut atrodo, kad jeigu neissiskirtum niekuom is kitu ir chemija butu lengviau istverti, nes cia kaip suprantu yra lb sunkus dalykas... neisivaizduoju dar tu visu salutiniu poveikiu?
Aš esu tik iš forumų skaičius, kad tas šalmas ne visada išsaugo plaukus, ir kad su juo galima peršalti galvą, komplikacijų gali būt. Gal dėl to nelabai juo naudojamasi.Ir gal ne daug jų yra.
Gal mane kas pataisys, jei su tuo susidūrė

as irgi turbut kaip ir visos labiausiai noriu issaugoti plaukus, cia turbut psichologuskai moteriai svarbiausias dalykas.. gal galit pakomentuoti +- kodel rai daznai nedaro to saldymo ar jis kainuoja daug pinigu?? man turbut atrodo, kad jeigu neissiskirtum niekuom is kitu ir chemija butu lengviau istverti, nes cia kaip suprantu yra lb sunkus dalykas... neisivaizduoju dar tu visu salutiniu poveikiu?
Pilnai suprantu,nes ir man lb sunku buvo del plauku.Verkiau ir pergyvenau,bet tik pradzia tokia sunki,paskui susitaikai.Jau dbr nauji auga☺norejau salmo ir as,bet priskaiciau visko ir atsisakiau.Kiek zinau jis nemokamas,tik eiles dideles
Drauges mama is vilniaus i kauna vazinejo del to salmo -plaukai vis tiek labai krito ir be peruko neapsiejo.
As del plauku nepergyvenau. Nusikirpau trumpai dar pries jiems iskrentant. Man atrode, kad kai kris trumpesni, nebus taip sunku psichologiskai:)
Kai jau plaukai labai krist pradejau -nusipirkau peruka. Kol kas nesioju apie pora menesiu. Patogu:) nereik laiko is ryto gaist sukesena darant, nereik kirpt ir dazyt. O be to -suzinojau, kad trumpi plaukai man tinka ir yra patogu:) Turbut niekad nebuciau prisiruosus ilgu plauku nusikirpt:)
As skaitau ir man viskas taip baisu atrodo..
o kiek mazdaug gydymas uztrunka?? ar tai viskas priklauso nuo ligos formos... Nes kol nebuvo gydytoju konsiliumo neisivaizduoju kiek uztrunka..
man dabar atrodo, kad matys zmones ta peruka ir ant kaktos bus uzrasyta jog sergu sia liga, o taip noretusi pravaikscioti ta laika tiesiog niekuo neissiskiriant is minios... Aisku gal kaip jus ir sakot cia tiesiog tokios emocijos pacioj pradzioj.. Bet blakstienos ir antakiai taip pat iskrenta??..
o kiek mazdaug gydymas uztrunka?? ar tai viskas priklauso nuo ligos formos... Nes kol nebuvo gydytoju konsiliumo neisivaizduoju kiek uztrunka..
Ir as taip galvojau,lb sunku buvo pirma kart iseit su peruku,bet visgi reikejo ta praeit.Man ir 1st,pirma operacija,tada 8chemijos
man dabar atrodo, kad matys zmones ta peruka ir ant kaktos bus uzrasyta jog sergu sia liga, o taip noretusi pravaikscioti ta laika tiesiog niekuo neissiskiriant is minios... Aisku gal kaip jus ir sakot cia tiesiog tokios emocijos pacioj pradzioj.. Bet blakstienos ir antakiai taip pat iskrenta??..
Kol dar nebuvo nukritę plaukai, nusipirkau peruką, bet dar vis nenešiojau, jaučiuosi kaip su šalmu . Dėviu kepurėles, skareles, pradžioje atrodydavo, kad visi į mane žiūri, o dabar jau nesuku galvos. Svarbiausia įveikti ligą. Viskas bus gerai, ir aš žalia buvau, nieko nesupratau ir nesigaudžiau, bet čia esančios moterys labai padeda. Visą gydymo trukmę sužinosi pas gydytoją, man asmeniškai skirti 8 chemoterapijos kursai, tai paskaičiavau, kad baigsis sausio viduryje. Sėkmės, viskas bus gerai