QUOTE(selika @ 2017 03 05, 08:21)
Laba diena
.
Šiąnakt prasidėjo mmm.Po 9 beveik mėn.pertraukos.Jau nesitikėjau.O ir daktarai išrašuose įvardija kad klimaksas.Tik aš visąlaik sakiau-NEJAUČIU.
Tai nžn džiaugtis čia ar liūdėt......
Kovo 15 einu konsultacijos pas trečio lygio ginekologą.Dėl histeroskopijos(kiauš.šalinimo) matysim ką jie sakys.Chemoterapiautė tai liepia neskubėt....geriau Tamoxifeną pakeist.....daug čia visokių nuomonių prisiklausiau.
O gal viskas į gera?
Man praėjusią savaitę pašalino viską. Pradžioje norėjo tik kiaušides, bet kadangi tepliojimai visokie buvo, išėmė viską. Kitą savaitę turėtų būt atsakymai. Nerimauju vis gi. Operacija nesudėtinga, tik, kad nejautra bendra. MAn kaip trečia per metus, tai per smegenėles kerta. kalbu kalbu ir pamirštu apie ką
Man 43 metai. Hormonų nevartoju.
Papildyta:
QUOTE(Undzinka @ 2017 03 06, 18:41)
ACIU!!!!! Ufffff....markeris nukrites CEA is 32 I 20. Manau neblogai, ane
Vistiek dar gerokai virsija norma, bet juk krenta. Ir gydytoja sake, kad dinamika gera:)
Susilasinau Zometa, taip juokinga man kai lasina buteliuka 250ml:) Ir lasina 20-25 minutes. Palygnus su 5 valandom anksciau, tai paciai juokinga, tik viens ir viskas
Dabar kitas nerimas, kovo 14 KT laukia. Neramu....
LAikom kumščius dėl KT.
Papildyta:
QUOTE(Natūrali @ 2017 03 06, 21:29)
markeris krenta, tai gerai. Mano atveju visi markeriai yra ir visada buvo normos ribose. Lauksim Tavo gerų KT rezultatų.
Buvau šiandien pas ginę. Tai sakė normalu, kad man taip skausminga buvo praėjusį kartą. Kol viskas adaptuosis, dar praeis laiko su tuo Tamoksifenu ir su Zoladex.
Turiu pagaliau MRT atsakymą. Rezultatas kaip rašo: "ženkli teigiama dinamika". Viena MTS sumažėjusi nuo 2,6x2,1cm iki 1,2x0,8cm, kita MTS beveik išnykusi, minimaliai kaupia kontrastą, dydis net neįvardintas
Naujų židinių nėra..
Sekantis žingsnis pilvo organų ekoskopija 04.03...
DŽiaugiuosi
Linkiu, kad visus tolimesnius tyrimus lydėtų žodeliai: ženkli teigiama dinamika, normos ribose, neaptikta ir panašiai. ŠAunuolė