Įkraunama...
Įkraunama...

Krūties onkologija

Kazi ar man skirs svitinima😑o dare mastektomija?

Atsakyti

Ne nedare, nes genu tyrimas buvo neigiamas. Šalino tik dali kruties. Mano buvo 1.7cm auglis, 1 st, G3, Ki15. Gavau viska t.y. pilna gydyma

Atsakyti
QUOTE(Naira @ 2018 09 24, 11:38)
O kaip jūs papuolat pas reabilitologes? Prižiūrintis daktaras duoda siuntimą?
Gal žinot ar nvi didelės eilės pas juos pakliūt?

Man radiologė liepė nueiti ir užsirašyti. Nuėjau ir užregistravo, kad iki švytinimo pabaigos būtų likę 5 kartai.
Atsakyti

Labas, ar galite priminti, kokiu vaistu gydytojai pakeičia tamoksifeną? Lyg ir šioje grupėje buvo moterų, kurioms pakeitė? Užkrito to vaisto pavadinimas

Atsakyti
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2018 10 04, 18:36)
<p>Labas, ar galite priminti, kokiu vaistu gydytojai pakeičia tamoksifeną? Lyg ir šioje grupėje buvo moterų, kurioms pakeitė? Užkrito to vaisto pavadinimas</p>

Anastrazole

Atsakyti

Labas, ar galite priminti, kokiu vaistu gydytojai pakeičia tamoksifeną? Lyg ir šioje grupėje buvo moterų, kurioms pakeitė? Užkrito to vaisto pavadinimas

Man nekeitė bet iškart israšė Exemestane. Kaip gydytoja sakė Tamoxifena būtų skyrusi jei mmm nebebūtų man, o dabar leidžia vaistus kad mmm nebūtų tai su tais vaistais vietoj Tamoxifeno israsomas Exemestanas. 

Atsakyti

Labas,

Kaip įdomu..tau sukeltas dirbtinis klimaksas, kaip ir man,bet man skirta zalodex+tamoksifen. Exemestanas skirtas moterims po menopauzės. Kas bus kai pabaigsi leistis zalodex - gydytoja gal sakė?

Atsakyti
QUOTE(editana @ 2018 10 08, 10:11)
<p>Labas,</p><p></p><p>Kaip įdomu..tau sukeltas dirbtinis klimaksas, kaip ir man,bet man skirta zalodex+tamoksifen. <span>Exemestanas skirtas moterims po menopauzės. Kas bus kai pabaigsi leistis zalodex - gydytoja gal sakė?</span></p>

Man buvo lygiai taip pat.
Atsakyti

Mamos onkologė kažką nerišliai kalbėjo apie tamoksifenč, apie galbūt keitimą...Tai dėl to ir klausiu, į ką jį galima/rekomenduojama keisti, kad daug maž kažką žinoti kai sekantį kartą eisim 

Atsakyti

Labas,

Kaip įdomu..tau sukeltas dirbtinis klimaksas, kaip ir man,bet man skirta zalodex+tamoksifen. Exemestanas skirtas moterims po menopauzės. Kas bus kai pabaigsi leistis zalodex - gydytoja gal sakė?

Man irgi taip pat, buvo zalodex ir tamoksifenas

Atsakyti

Labas,

Geras klausimas 😊 nebuvau pagalvojus... 😕 Bet manau paliks Exemestana. Reikės paklausti

Atsakyti
QUOTE(vaidosius @ 2018 10 10, 13:52)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="editana" data-cid="72225864" data-time="1538986261"><div><p>Labas,</p><p></p><p>Kaip įdomu..tau sukeltas dirbtinis klimaksas, kaip ir man,bet man skirta zalodex+tamoksifen. Exemestanas skirtas moterims po menopauzės. Kas bus kai pabaigsi leistis zalodex - gydytoja gal sakė?</p></div></blockquote><p>Geras klausimas 😊 nebuvau pagalvojus... 😕 Bet manau paliks Exemestana. Reikės paklausti</p>

Baigus gydyma sukele dirbtini ? O kodel ?
Atsakyti