Man nieko nesakė, paskyrė laiką, kada atvykti su kraujo tyrimu, o ir numerio tel neturiu, reiks ryt paimti 🙄. Žalia dar aš.
Visos mes zalios bunam,man iskart viska paaiskino,dbr aiskiau.Su dexu per 2d atsistate
Mano 1,22, paskaičiau, kad lašina tik kai būna 1, 5. Čia po pirmos chemijos, ryt turėtų antrą kartą lašinti.
Man pasidarius krauja 4 d pries antra chemija nesieke 1.5. Pasiskambinau gydytojai, ka daryt, gal vaistu kokiu reikia. Atsake, kad nieko nereikia. Ateit liepe chemijos diena, sakydama, kad tada pakartos kraujo tyrimus. Labai didele tikimybe, kad kraujas bus atsistates. Sake, kraujas per pora dienu gali atsistatyti. Zinokit, taip ir buvo -atejau chemijos diena, padare kraujo tyrimus ir viskas buvo gerai.
Man pasidarius krauja 4 d pries antra chemija nesieke 1.5. Pasiskambinau gydytojai, ka daryt, gal vaistu kokiu reikia. Atsake, kad nieko nereikia. Ateit liepe chemijos diena, sakydama, kad tada pakartos kraujo tyrimus. Labai didele tikimybe, kad kraujas bus atsistates. Sake, kraujas per pora dienu gali atsistatyti. Zinokit, taip ir buvo -atejau chemijos diena, padare kraujo tyrimus ir viskas buvo gerai.Tikiuosi ir man taip bus, ačiū už atsakymus, ryt viskas bus aišku.
Oj merginos kaip man viskas atsibodo, vakar pasidariau hormonus estradiolis vel virš 2000, ir progesteronas kosminis. Gavau 4 raudonas chemijas kurios visiškai sugadino kiaušides. Kai ateina mmm stipriai užkraujoju, estradiolis krenta, o paskui vel kila. Nu gerai tamoxifenas susitvarkys su estradioliu, bet progesterono jis neveikia, o mano zaraza 95% PG, ir 100% ES.Nu toks piktis ima,negaliu, negi buvo sunku skirti zolodexo ( tai kita menesi operuosiu kiaušides. Eina na 35 metu klimaksas
Ar pakilo jusu rodiklis? Ar vaistuku prireike?
Pasidariau kraujo tyrima siandien -1.1 tik. O pirmadieni lasinimas paskirtas. Pirmad krauja vel tikrins...
Sveiki, padarė kraujo tyrimą pakartotinai, tai sakė, kad geras. Suleido chemiją, bet taip sunkiai šį kartą pernešiau, 4 dienas vėmiau, jau taip bloga buvo, vyras tik lašines spėjo statyti, nes ir vandenį vėmiau. Vaistai nuo pykinimo nelabai ką ir padėjo. Po 4 parų dar ir viduriuot pradėjau. Man jau baisu pagalvoti apie sekantį kartą 😶
Oj merginos kaip man viskas atsibodo, vakar pasidariau hormonus estradiolis vel virš 2000, ir progesteronas kosminis. Gavau 4 raudonas chemijas kurios visiškai sugadino kiaušides. Kai ateina mmm stipriai užkraujoju, estradiolis krenta, o paskui vel kila. Nu gerai tamoxifenas susitvarkys su estradioliu, bet progesterono jis neveikia, o mano zaraza 95% PG, ir 100% ES.Nu toks piktis ima,negaliu, negi buvo sunku skirti zolodexoLaikykitės 😔( tai kita menesi operuosiu kiaušides. Eina na 35 metu klimaksas
![]()