Įkraunama...
Įkraunama...

Krūties onkologija

Man nieko nesakė, paskyrė laiką, kada atvykti su kraujo tyrimu, o ir numerio tel neturiu, reiks ryt paimti 🙄. Žalia dar aš.

Visos mes zalios bunam,man iskart viska paaiskino,dbr aiskiau.Su dexu per 2d atsistate

Atsakyti
QUOTE(Lince Lince_213919 @ 2018 09 11, 16:28)
<p>Gal žinote, ką valgyti, kad pakiltų?</p>

Man asmeniskai maistas visiskai nepadedavo, tik vaistai.
Atsakyti

Mano 1,22, paskaičiau, kad lašina tik kai būna 1, 5. Čia po pirmos chemijos, ryt turėtų antrą kartą lašinti.

Man pasidarius krauja 4 d pries antra chemija nesieke 1.5. Pasiskambinau gydytojai, ka daryt, gal vaistu kokiu reikia. Atsake, kad nieko nereikia. Ateit liepe chemijos diena, sakydama, kad tada pakartos kraujo tyrimus. Labai didele tikimybe, kad kraujas bus atsistates. Sake, kraujas per pora dienu gali atsistatyti. Zinokit, taip ir buvo -atejau chemijos diena, padare kraujo tyrimus ir viskas buvo gerai.

Atsakyti

Man pasidarius krauja 4 d pries antra chemija nesieke 1.5. Pasiskambinau gydytojai, ka daryt, gal vaistu kokiu reikia. Atsake, kad nieko nereikia. Ateit liepe chemijos diena, sakydama, kad tada pakartos kraujo tyrimus. Labai didele tikimybe, kad kraujas bus atsistates. Sake, kraujas per pora dienu gali atsistatyti. Zinokit, taip ir buvo -atejau chemijos diena, padare kraujo tyrimus ir viskas buvo gerai.
  Tikiuosi ir man taip bus, ačiū už atsakymus, ryt viskas bus aišku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lince Lince_213919: 11 rugsėjo 2018 - 22:50

Tikiuosi ir man taip bus, ačiū už atsakymus, ryt viskas bus aišku.

Ar pakilo jusu rodiklis? Ar vaistuku prireike?

Pasidariau kraujo tyrima  siandien -1.1 tik. O pirmadieni lasinimas paskirtas. Pirmad krauja vel tikrins...

Atsakyti
Laba diena, mielosios, vis pasiskaitau pasiskaitau Jūsų pasisakymus....ir kartu išgyvenu Jūsų bėdas...sesuo mano susirgo ir tik čia radau tam tikrus atsakymus ir realią pagalbą...ačiū Brazil ir kitoms smile.gif
Norėjau paklausti, ar sesei po naviko pašalinimo ir chemo nepriklauso į sanatoriją? dar ateity laukia mastektomija ir kiaušidžių šalinimas...ačiū už atsakymą
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mokule: 18 rugsėjo 2018 - 11:21

As kiek zinau priklauso,bent jau man taip sake.Pirma galvojau po operacijos,o gyd sako ne po viso gydymo.

Atsakyti

Oj merginos kaip man viskas atsibodo, vakar pasidariau hormonus estradiolis vel virš 2000, ir progesteronas kosminis. Gavau 4 raudonas chemijas kurios visiškai sugadino kiaušides. Kai ateina mmm stipriai užkraujoju, estradiolis krenta, o paskui vel kila.  Nu gerai tamoxifenas susitvarkys su estradioliu, bet progesterono jis neveikia, o mano zaraza 95% PG, ir 100% ES.Nu toks piktis ima,negaliu, negi buvo sunku skirti zolodexo  :((  tai kita menesi operuosiu kiaušides. Eina na 35 metu klimaksas :cray:  :cray: 

Atsakyti

Tali,laikykis,mes su tavimi.As nesuprantu tu rodmenu😕manes ir laukia kiausidziu operacija po viso gydymo.Ir dbr nesupratau kas darosi,tai silta,tai salta.Sutriko mm ,sako klimaksas...

Atsakyti

Ar pakilo jusu rodiklis? Ar vaistuku prireike?

Pasidariau kraujo tyrima  siandien -1.1 tik. O pirmadieni lasinimas paskirtas. Pirmad krauja vel tikrins...

Sveiki, padarė kraujo tyrimą pakartotinai, tai sakė, kad geras. Suleido chemiją, bet taip sunkiai šį kartą pernešiau, 4 dienas vėmiau, jau taip bloga buvo, vyras tik lašines spėjo statyti, nes ir vandenį vėmiau. Vaistai nuo pykinimo nelabai ką ir padėjo. Po 4 parų dar ir viduriuot pradėjau. Man jau baisu pagalvoti apie sekantį kartą 😶

Atsakyti

Oj merginos kaip man viskas atsibodo, vakar pasidariau hormonus estradiolis vel virš 2000, ir progesteronas kosminis. Gavau 4 raudonas chemijas kurios visiškai sugadino kiaušides. Kai ateina mmm stipriai užkraujoju, estradiolis krenta, o paskui vel kila.  Nu gerai tamoxifenas susitvarkys su estradioliu, bet progesterono jis neveikia, o mano zaraza 95% PG, ir 100% ES.Nu toks piktis ima,negaliu, negi buvo sunku skirti zolodexo   :((  tai kita menesi operuosiu kiaušides. Eina na 35 metu klimaksas :cray:  :cray:
Laikykitės 😔
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lince Lince_213919: 18 rugsėjo 2018 - 23:33
QUOTE(tali3 @ 2018 09 18, 22:08)
<p>Oj merginos kaip man viskas atsibodo, vakar pasidariau hormonus estradiolis vel virš 2000, ir progesteronas kosminis. Gavau 4 raudonas chemijas kurios visiškai sugadino kiaušides. Kai ateina mmm stipriai užkraujoju, estradiolis krenta, o paskui vel kila.  Nu gerai tamoxifenas susitvarkys su estradioliu, bet progesterono jis neveikia, o mano zaraza 95% PG, ir 100% ES.Nu toks piktis ima,negaliu, negi buvo sunku skirti zolodexo  verysad.gif(  tai kita menesi operuosiu kiaušides. Eina na 35 metu klimaksas cray.gif  cray.gif </p>

Suprantu kaip jautiesi, mano kiausides irgi durniuoja, pradejo augti visokios cistos, isoperavo cistas, dabar tikrinausi funkcines gaminasi, bet menesines dingo jau trys menesiai, nepatiko matyt joms tas apipjaustymas verysad.gif . Harmonai visi itariu saibom iseje, nes riebeju verysad.gif( auga svoris, ora maitinuosi iprastai. Bet as negaunh harmoninio gudymo nes mano nejautrus harmonams.
Kodel tau operuos ? Genu mutacija ?
Galvoju gal issitirti tios harmonus, bet ka tai pades ?
Atsakyti