Įkraunama...
Įkraunama...

Krūties onkologija

Labukas :) ar jums dare scintigrafija? Kada? Pries chemo, po, vidury? Aciu uz atsakymus :)

Man darė profilaktiškai patikrinti ar neatsirado mts kauluose praėjus maždaug metams po chemoterapijos pabaigos 

P.s. siandien apturejau paskutine chemo  :yahoo:

Jeeee  :yahoo:​ 

Atsakyti

Gavau 8 ch , 27 spindulius ir herceptina . Idomu kokia tai suma pinigine išraiška ?v
Papildyta:
Gavau 8 ch , 27 spindulius ir herceptina . Idomu kokia tai suma pinigine išraiška ?v

as gavau 25 svytinimus be chemijos ir tamoxifena vartoju...gavau metams40 darbingumo,o pinigeliai priklauso nuo stazo..nes kartu su mama mes gavome dbr 2 grupe ir 40% o suma skiriasi simtu euru

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simpleGirl: 08 rugsėjo 2018 - 19:16

Labas merginos.Girdejau,kad geriant tamoksifeną  reikia kartu gerti seleną.Ar jus vartojat?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blondiske: 09 rugsėjo 2018 - 22:20

Labas,

Rabar - super :yahoo: 

Blondiske - aš geriu seleną, bet daugiau dėl nagų, pas mane jie silpni. O kodėl vartojant tamoksifwną reikia seleno?

Kur dingo Babyte, Neutrali :hmm:​ 

Atsakyti

Su moterimi leidomes kartu chemiją ir sake,kad po svitinimo reikia gerti seleną o delko ir nepaklausiau.Reiks paklausti gydytojos,kaip tik vaziuosiu i NVi patikrai po menesio  nuo švitinimo.

Atsakyti

Labas, merginos, kiek turi būti neutrofilų, kad leistų chemiją?

Atsakyti

Labas, merginos, kiek turi būti neutrofilų, kad leistų chemiją?

1.5

Atsakyti

Gal žinote, ką valgyti, kad pakiltų?

Atsakyti

Kiek jusu?Skambinkit gyd.As geriau dexamethasona,o maistu greit neatstatysit

Atsakyti

Mano 1,22, paskaičiau, kad lašina tik kai būna 1, 5. Čia po pirmos chemijos, ryt turėtų antrą kartą lašinti.

Atsakyti

O gyd nereikejo pasiskambint?man visada pries 2d reikia kr pasidaryt ir pasiziuret rodiklius,jei kas negerai skamb gyd.

Atsakyti

Man nieko nesakė, paskyrė laiką, kada atvykti su kraujo tyrimu, o ir numerio tel neturiu, reiks ryt paimti 🙄. Žalia dar aš.

Atsakyti