Man jau savaite po trecios chemijos, bet negereja savijauta. Ypac blogai su rijimu, kasnio strigimo jausmas, deginimas krutinej. Normaliai nei gert, nei valgyt negaliu:(
Paskaiciau, kad vienas is salutiniu pozymiu doxorubicino yra stemples uzdegimas. Pagal aprasyma -pozymiai labai panasus. Ar kam taip buvo? Kaip sau padeti?
Negaliu valgyt, svoris pradejo krist:(
Man jau savaite po trecios chemijos, bet negereja savijauta. Ypac blogai su rijimu, kasnio strigimo jausmas, deginimas krutinej. Normaliai nei gert, nei valgyt negaliu:(
Paskaiciau, kad vienas is salutiniu pozymiu doxorubicino yra stemples uzdegimas. Pagal aprasyma -pozymiai labai panasus. Ar kam taip buvo? Kaip sau padeti?
Negaliu valgyt, svoris pradejo krist:(
Vargse,neduok Dieve.Jus tik ji viena gaunat?Man tfu tfu tfu to nebuvo,tik akys asaroja,sako gleivine jautri pasidaro.Pedos nusilupo.
Gal pabandikit pagerti saltalankio alieju. Po koki sauksta pries valgi ar siaip keleta kartu per diena.
Ir pasiskambinkit savo chemikej, gal ka patars...
Man buvo ryklės, stemplės, net žarnyno uždegima, bet prieš 7 metus, tai gal neviską prisimenu. šeimos gydytoja kažkokių vaistų ir dietą paskyrė, o prieš sekančias chemijas gerdavau pieno kokteilius su sportininkams skirtais proteinais, kurie padeda atsistatyti epiteliniam audiniui, tai uždegimai daugiau nesikartojo.
Dalinuosi Kaip suprantu mums tikrai naudingas.. Galvoju klustelsiu gydytojos, ar ir chemijos metu galima, ar tik po gydymo
</p>
Ne, neprivalot. Bet ivertinkit, gal pravers pasakyti...
Labas, merginos, gavau rugpjūčio 23 pirmąją chemiją, kitą savaitę antroji chemija, noriu paklausti, ar kam taip buvo. Po chemijos vėmiau ir viduriavau, gėriau daug skysčių, bet nepadėjo atsigauti, tada 5 dienas stacionare lašino lašines, po savaitės praėjo pykinimas ir viduriavimas, bet pastebėjau, kad dažnai lakstau į tualetą šlapintis, naktį pabundu kokius 4 kartus. Gal taip kam nors buvo? Gal kas su inkstais? Ar šlapimo pūsle?
oi kaip sunkiai Jums... laikykites. mes ta pacia diena chemo gavom. tik as trecia. Sikart del kietejanciu viduriu po chemijos sugalvojau nesileisti vaistu i uzpakali nuo pykinimo, kuriuos israse gydytoja.. turbut padariau klaida, nes nevemiau, bet tikrai ir apetitas buvo sugedes ir papykino.. Nezinau, ar naudojat tuos vaistus, bet jei nepaskyre klauskit gydytojos, as isitikinus, kad man jie padeda. Po kitos chemo tikrai vel leisiuosi bent viena svirksta
Labas, merginos, gavau rugpjūčio 23 pirmąją chemiją, kitą savaitę antroji chemija, noriu paklausti, ar kam taip buvo. Po chemijos vėmiau ir viduriavau, gėriau daug skysčių, bet nepadėjo atsigauti, tada 5 dienas stacionare lašino lašines, po savaitės praėjo pykinimas ir viduriavimas, bet pastebėjau, kad dažnai lakstau į tualetą šlapintis, naktį pabundu kokius 4 kartus. Gal taip kam nors buvo? Gal kas su inkstais? Ar šlapimo pūsle?
Man dabar panašiai yra. Tik aš jau ir chemija baigiau ir herceptina. Vis jaučiu lyg į tualetą noreciau, nors katik buvau. Sugeriau Urinal bet nelabai padėjo. Man kai darė kaulų scintigrafija birželio men kad patikrintų ar kauluose nėra mts, tada pastebėjo kad dešinysis inkstas neišnešiojo kontrastinės medziagos laiku. Na žodžiu kad nedirba tokiu tempu kaip turėtų... Tai matyt todėl taip ir jaučiasi kad vis į tualetą norisi...