Įkraunama...
Įkraunama...

Krūties onkologija

QUOTE(gituks @ 2018 08 30, 07:08)
<p>Musu maldos daro stebuklus. Undzinka vėl bendrauja. Kita savaite gaus naujausia chemija. Valioooo.</p>

Valiooo, stebuklai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

Valioooooo!!!!!!!!!!!!! Nuostabi žinia!!!!!!!!! Undzinka, pirmyn!!!!!!  :4u:  :4u:  :4u:  :4u:  :4u:​ 

Atsakyti

Musu maldos daro stebuklus. Undzinka vėl bendrauja. Kita savaite gaus naujausia chemija. Valioooo.

Valio valio valio! Puiki žinia! Taip ir jaučiau kad ji nepasiduos :) 

Atsakyti

Kaip smagu skaityt geras zinias. Palaikom labai. Sveikatos glebiais linkiu!

Atsakyti
Dieve,kokios geros naujienos!!!!Kad tik jai padėtų ta nauja chemija good.gif Linkiu Dievo palaimos ir sveikatos
Atsakyti

Undzinka, Tu supermoteris!!!!!  :yahoo: 

Atsakyti
VALIOOOO!!!!!!! Kokia nuostabi žinia! Undzinka, tavęs reikia tavo seimai, tavo katinukam, na ir mums visoms. Nepasiduok.
Atsakyti
Merginos 4u.gif koks darbingumo lygis jums nustatytas ? Aš daug nesibedavojau, nustatė , kad darbinga esu 55 proc dviem metams
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magno: 31 rugpjūčio 2018 - 16:46

Magno,o koki gydyma jus praejot?As ir komisijoje vakar buvau,bet ka nuspres sake pranes telefonu.As turejau 8 ch.ir 27 svitinimus.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blondiske: 31 rugpjūčio 2018 - 20:46
Man nustate 40% metams. Siemet pratese dar metams. Sake, kad paprastai pirmus 2 metus duoda 2-a grupe, sekancius 3 metus duoda 3-a grupe. Mano gydymas buvo 8 chemijos ir 27 svitinimai. Herceptinas ir tamoksifenas netinka. Ir man pirma kart atsakyma dave iskarto, nes turejo uzdaryti nedarbinguma.
Atsakyti
Gavau 8 ch , 27 spindulius ir herceptina . Idomu kokia tai suma pinigine išraiška ?v
Papildyta:
Gavau 8 ch , 27 spindulius ir herceptina . Idomu kokia tai suma pinigine išraiška ?v
Atsakyti
QUOTE(Magno @ 2018 09 01, 08:50)
Papildyta:

priklauso nuo jūsų stažo ir atliginimo
Atsakyti